achtergrond laten door lopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Alexander Kraan

Alexander Kraan

18/07/2010 15:54:04
Quote Anchor link
Is het mogelijk om de achtergrond te laten doorlopen tot de footer bij left col en right col het logo div heb ik hand matig door getrokken zie voorbeeld http://www.ttvyerseke.nl/test/test11/index.html

wat moet ik in de css of html code veranderen?

css code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
/* CSS layout */
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
}
#top_nav {
background-color: #99CCFF;    
}

#masthead {
    min-width: 600px;
}

#logo {
    float: left;
    width: 16px;
    Background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;

}

#header {
    margin-left:16px;
    background-color: #99CCFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 36pt;
    color: #0000FF;

}

#container {
    clear: both;
    min-width: 600px;
}

#left_col {
    width: 30px;
    float: left;
    background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;
}

#right_col {
    float: right;
    width: 200px;
    width: 200px;
    float: right;
    background-color: #0000FF;
    background-repeat: repeat;
    color: #FFFFFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 10pt;

}

#page_content {
    margin-left: 30px;
    margin-right: 200px;
    background-color: #99CCFF;
    background-repeat: repeat;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 12pt;
    color: #0000FF;
}

#footer {
    clear: both;
    background-color: #6699FF;
}

html code

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="ltr" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<title>Untitled 1</title>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link href="layout.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>

<div id="masthead">
<div id="top_nav">
    </div>
    <div id="logo" style="width: 16px; height: 55px">
        <img height="16" src="../../ttvyerseke.png" width="16" /></div>
    <div id="header">
        TTVYerseke</div>
</div>
<div id="container">
    <div id="left_col">
        left<br />
        col</div>
    <div id="right_col">
        tekst</div>
    <div id="page_content">
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
    </div>
</div>
<div id="footer">
    kk</div>

</body>

</html>


Gebruik code-tags voor het overzichtelijk weergeven van je code[/modedit]
Gewijzigd op 18/07/2010 17:09:47 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 22:53:56
 
Victor Php

Victor Php

18/07/2010 16:09:21
Quote Anchor link
Geef de body een kleur..
En zoveel <br /> is nutteloos.
Zoek liever op een goede footer tutorial.
 
Marco  -

marco -

18/07/2010 16:52:14
Quote Anchor link
epic fail

Dit soort reacties voegt niets toe. Als je niets nuttigs te melden hebt, post dan niets![/modedit]
Gewijzigd op 18/07/2010 17:08:49 door Joren de Wit
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

18/07/2010 20:56:57
Quote Anchor link
Hee, kom je niet van Antagonist vandaan?
Ik had je toch verteld hoe je dat moest doen?

Verander bij de container position:relative.
Bij de balken links en rechts: position:absolute;top:0;bottom:0
 
Alexander Kraan

Alexander Kraan

22/07/2010 22:56:52
Quote Anchor link
ik heb nu deze code alleen het werkt nog niet


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
/* CSS layout */
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
    background-color: #99CCFF;
}
#top_nav {
background-color: #99CCFF;    
}

#masthead {
    min-width: 600px;
}

#logo {
    float: left;
    width: 16px;
    Background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;

}

#header {
    margin-left:16px;
    background-color: #99CCFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 36pt;
    color: #0000FF;

}

#container {
    clear: both;
    min-width: 600px;
    position: relative;
}
#left_col {
    width: 30px;
    float: left;
    background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow: hidden;
    top: 0px;
    position: absolute;
    bottom: 0px;
}
#right_col {
    width: 200px;
    float: right;
    background-color: #0000FF;
    background-repeat: repeat;
    color: #FFFFFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 10pt;
    position: absolute;
    top: 0px;
    bottom: 0px;
}

#page_content {
    margin-left: 30px;
    margin-right: 200px;
    background-color: #99CCFF;
    background-repeat: repeat;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 12pt;
    color: #0000FF;
}

#footer {
    clear: both;
    background-color: #6699FF;
}
 
Michael Beers

Michael Beers

22/07/2010 23:46:20
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt maar ik doe een poging voor je omdat ik denk dat ik weet wat je wilt...

JE HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
        <title>TITLE</title>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
        
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN
        
            <div id="push"></div>
        </div>
        <div id="footer">

        </div>
    </body>

</html>


JE CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
/*
** RESETS
** Hierbij haal ik de padding,margins weg zorg ik dat de html/body container schermvullend is!
*/
html,body
{
    height:        100%;
    width:        100%;
}

body
{
    margin:        0;
    padding:    0;
}

/*
** Dit is de wrapper hier komt alle content in :)
** De margin zorgt er in dit geval voor dat de wrapper altijd gecentreerd staat in het beeld
** De min waarde in de margin haalt de footer weer naar boven :)
*/
#wrapper
{
    margin:        0 auto -116px; /*Waardes van de footer meenemen! heb je dus een top van 16px moet je deze ook aftrekken*/
    min-height:    100%;
    width:        100%;
    height:        auto !important; /* !important zorgt ervoor dat een element voorang krijgt! */
    background:    #FF0000;
}

/*
** Dit zorgt ervoor dat de content niet onder de footer gaat :)
** Deze moet gelijk zijn aan de footer hoogte
*/
#push
{
    position:    relative;
    min-height:    100px;
    height:        100px;
}

/*
** Dit is de footer deze blijft nu altijd aan de onderkant van je scherm plakken
*/
#footer
{
    position:    relative;
    clear:        both;
    bottom:        0px;
    top:        16px; /*Top waarde van de wrapper*/
    height:        100px; /*Hoogte van de footer conclusie van de wrapper: 100 + 16 = 116 dus de min waarde word 116*/
    width:        100%; /*Zorgt dat de footer over de hele lengte gaat*/
    background:    #00FF00;
}


Edit
Verder zou ik nooit een Times als font gebruiken :)
Reden waarom: Wiki link
Gewijzigd op 22/07/2010 23:52:47 door Michael Beers
 
Alexander Kraan

Alexander Kraan

24/07/2010 18:07:50
Quote Anchor link
het is de bedoeling dat het er zo komt uit te zien http://www.ttvyerseke.nl/test/test13/index.html en dat de linker en rechter div de achtergrond automatische door lopen met de content div tot de footer zie voorbeeld
Gewijzigd op 24/07/2010 18:14:46 door Alexander Kraan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.