Activatie Bericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Micha

Micha

22/03/2004 13:11:00
Quote Anchor link
Ik heb dus een zelf gemaakt leden script.
Nu wil ik er alleen een activatie e-mail bij maken.
Maar ik weet niet hoe dat werkt.
Kan iemand me daarmee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:53:58
 

22/03/2004 13:41:00
Quote Anchor link
Gewoon zoiets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
# insertquery
if($insertquery)
{

mail()
}

else
{
# iets anders
}
?>
 
Micha

Micha

22/03/2004 14:18:00
Quote Anchor link
Maar ook als ze email krijgen, ze op een link moeten klikken voor hun account geactiveerd is...
 
Arend a

Arend a

22/03/2004 14:53:00
Quote Anchor link
Je maakt een veld "bevestigd" in je SQL tabel, en een scripts bevestig.php?id=%userid% (link die je meestuurd in je mail) die de tabel aanpast, en bevestigd "ja" maakt.
 
Micha

Micha

22/03/2004 14:55:00
Quote Anchor link
Ok...
Heel makkelijk..
Had niet gedacht dat het zo makkelijk kon :O
 
Rick

Rick

22/03/2004 15:03:00
Quote Anchor link
zet er wel iets van een beveiliging op, anders kan je gewoon eventjes alle gebruikersnamen activeren door naar die url tegaan met elke keer een ander nummer
 

22/03/2004 15:12:00
Quote Anchor link
Ik gebruik ook een ledensysteem maar het enige probleem dat ik heb is dat wanneer ik uiteindelijk men nieuwsbrief verstuur en de key (noodzakelijk voor uitschrijving wil meesturen) dan gaan alles gebruikers 1 mail aankrijgen met daarin al de gebruikers hun key . Eerder heb ik het script al eens gepost maar ik krijg er keer op keer geen reactie op. OF de reactie "gebruik dan mijn script" -> ik heb zoveel code niet nodig .
 
Micha

Micha

22/03/2004 15:28:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je met beveiliging Rick?
 
Rick

Rick

22/03/2004 16:35:00
Quote Anchor link
bijvoorbeeld zoiets meesturen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$geheimtekstje
= 'tekst'; // een tekst die alleen jij kent gewoon voor beveiliging
$wachtwoord = 'wachtwoord1'; // het wachtwoord van de gebruiker
$key = md5($geheimtekstje.$wachtwoord);
?>

en dan als link in het mailtje iets als activate.php?id=5&key=deMD5hash

en die dan laten controleren
 
Mitch X

Mitch X

22/03/2004 16:41:00
Quote Anchor link
Ik gebruik alleen de hash ...

activeer.php?key=dehash

Is dat nog steeds veilig of is het met het ID veiliger?
 
Rick

Rick

22/03/2004 17:03:00
Quote Anchor link
er is een zeeeeeeeeeeeeeeer kleine kans dat meerdere mensen dezelfde hash krijgen en dan zou je dus (in theorie) problemen kunnen krijgen

maar met aleen een hash is het ook goed
 

22/03/2004 17:29:00
Quote Anchor link
@ rik

dan maak je een while loop die checked of de hash al in de database bestaat. mocht die bestaan, dan loopt ie nog een x etc
 

22/03/2004 17:33:00
Quote Anchor link
Dit is een stukje uit een script van mezelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
$uniekehash
=false;
    //Haal de datum op
    $date=date("Y-m-d");
    //Zoalang uniekehash niet true is, maak nieuwe hashes aan en check of ie niet al voor komt
    while(!$uniekehash){
      //Maakt de hash aan
      $hash=md5(time());
        // voorkom dubbele hashes:
      $result=mysql_query("SELECT * FROM TABELHIER WHERE id = '$id' AND hash = '$hash'")
        or die(mysql_error());
        //Als resultaat 0 is, staat er dus niet 2x eenzelfde hash in de database en mag het script door
      if(mysql_num_rows($result)==0){
      //Breek uit de while loop door uniekehash op true te zette
          $uniekehash=true;
?>


dit is een stukje uit mijn script dus je zal hie ren daar wat moeten veranderen maar werkt verder rpime. suc6
 
Rick

Rick

22/03/2004 17:33:00
Quote Anchor link
dat kan ja, maar dat is nogal database onvriendelijk
als je een index op ID hebt staan zal dat gewoon een stuk sneller werken en daarom is dat ook aan te raden

en hoezo een while loop?
wat dacht je van dit:
SELECT COUNT(*) FROM tabelnaam WHERE hash = hash
 

22/03/2004 17:36:00
Quote Anchor link
tis opzich maar een kleine query die je uitvoert... bij mij loopt het iig prima (rond 2000 records).
 
Micha

Micha

22/03/2004 18:11:00
Quote Anchor link
Ik gebruik nu hetvolgende:

$lijst = array('a', 'b', 'c', 'd', 'e', 'f', 'g', 'h', 'i', 'j', 'k', 'l', 'm', 'n', 'o', 'p', 'q', 'r', 's', 't', 'u', 'v', 'w', 'x', 'y', 'z', 'A', 'B', 'C', 'D', 'E', 'F', 'G', 'H', 'I', 'J', 'K', 'L', 'M', 'N', 'O', 'P', 'Q', 'R', 'S', 'T', 'U', 'V', 'W', 'X', 'Y', 'Z', '0', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9');
$aantal = count($lijst)-1;
$kkkey='';
for($i=0; $i<25; $i++){
$nr = rand(0,$aantal);
$kkey .= $lijst[$nr];
$keyy = md5($kkey);
$key == md5($wachtwoord);
$actkey = $keyy.$key;
?>

werkt het zo of niet?
Ik doe die actkey ook in een database, zodat dat weer gecontroleert kan worden.
 
Rick

Rick

22/03/2004 19:16:00
Quote Anchor link
uhm waarom niet gewoon zoiets dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$nummer
= rand()*1000;
$actkey = md5($wachtwoord.$nummer);
?>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/03/2004 19:28:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik gebruik alleen de hash ...

activeer.php?key=dehash

Is dat nog steeds veilig of is het met het ID veiliger?


Quote:
er is een zeeeeeeeeeeeeeeer kleine kans dat meerdere mensen dezelfde hash krijgen en dan zou je dus (in theorie) problemen kunnen krijgen

maar met aleen een hash is het ook goed

Wat je ook kunt doen als je de id geheim wilt houden (omdat het makkelijk te achterhalen is of weet ik wat) is een ander veld mee te sturen... Meest logische lijkt mij e-mailadres:
[email protected]&sleutel=md5-hash

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

22/03/2004 19:31:00
Quote Anchor link
[1] Omdat mensen niet weten wat jij allemaal in de hash propt is het sowieso wel veilig denk ik toch
[2] Elke hash is toch anders? Dus als ik bv het ID in de hash zou zetten moet ik toch telkens een andere krijgen?
[3] Meer velden (bv email of id) lijken me wat omslachtig zie punt [1] :)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/03/2004 19:37:00
Quote Anchor link
Quote:
[2] Elke hash is toch anders? Dus als ik bv het ID in de hash zou zetten moet ik toch telkens een andere krijgen?

Uhm.. nee... elke hash in md5 van een andere tekst is anders. Op elke computer is de hash in md5 hetzelfde. Het wordt dus niet random gegenereerd, want dan zou het ook geen goed systeem zijn om wachtwoorden op te slaan...

Elwin
 
Micha

Micha

22/03/2004 19:47:00
Quote Anchor link
Ok.
Ik zit nu met het volgende.
Ik heb nu dus een activatie code.
Het gaat een beetje als deze link:

activatie.php?key1=4636g43&key2=65ehsdyh533
Nu is key1 dus het wachtwoord in md5, en key2 een random gegenereerd woord.
Ze staan allebij in de database.
Nu wil ik dus kijken of ze
1) Bij elkaar passen
2) Bij welk ID ze horen.
Kan iemand me daarmee helpen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.