Activatie Bericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Micha

Micha

22/03/2004 13:11:00
Quote Anchor link
Ik heb dus een zelf gemaakt leden script.
Nu wil ik er alleen een activatie e-mail bij maken.
Maar ik weet niet hoe dat werkt.
Kan iemand me daarmee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:09:59
 

22/03/2004 13:41:00
Quote Anchor link
Gewoon zoiets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
# insertquery
if($insertquery)
{

mail()
}

else
{
# iets anders
}
?>
 
Micha

Micha

22/03/2004 14:18:00
Quote Anchor link
Maar ook als ze email krijgen, ze op een link moeten klikken voor hun account geactiveerd is...
 
Arend a

Arend a

22/03/2004 14:53:00
Quote Anchor link
Je maakt een veld "bevestigd" in je SQL tabel, en een scripts bevestig.php?id=%userid% (link die je meestuurd in je mail) die de tabel aanpast, en bevestigd "ja" maakt.
 
Micha

Micha

22/03/2004 14:55:00
Quote Anchor link
Ok...
Heel makkelijk..
Had niet gedacht dat het zo makkelijk kon :O
 
Rick

Rick

22/03/2004 15:03:00
Quote Anchor link
zet er wel iets van een beveiliging op, anders kan je gewoon eventjes alle gebruikersnamen activeren door naar die url tegaan met elke keer een ander nummer
 

22/03/2004 15:12:00
Quote Anchor link
Ik gebruik ook een ledensysteem maar het enige probleem dat ik heb is dat wanneer ik uiteindelijk men nieuwsbrief verstuur en de key (noodzakelijk voor uitschrijving wil meesturen) dan gaan alles gebruikers 1 mail aankrijgen met daarin al de gebruikers hun key . Eerder heb ik het script al eens gepost maar ik krijg er keer op keer geen reactie op. OF de reactie "gebruik dan mijn script" -> ik heb zoveel code niet nodig .
 
Micha

Micha

22/03/2004 15:28:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je met beveiliging Rick?
 
Rick

Rick

22/03/2004 16:35:00
Quote Anchor link
bijvoorbeeld zoiets meesturen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$geheimtekstje
= 'tekst'; // een tekst die alleen jij kent gewoon voor beveiliging
$wachtwoord = 'wachtwoord1'; // het wachtwoord van de gebruiker
$key = md5($geheimtekstje.$wachtwoord);
?>

en dan als link in het mailtje iets als activate.php?id=5&key=deMD5hash

en die dan laten controleren
 
Mitch X

Mitch X

22/03/2004 16:41:00
Quote Anchor link
Ik gebruik alleen de hash ...

activeer.php?key=dehash

Is dat nog steeds veilig of is het met het ID veiliger?
 
Rick

Rick

22/03/2004 17:03:00
Quote Anchor link
er is een zeeeeeeeeeeeeeeer kleine kans dat meerdere mensen dezelfde hash krijgen en dan zou je dus (in theorie) problemen kunnen krijgen

maar met aleen een hash is het ook goed
 

22/03/2004 17:29:00
Quote Anchor link
@ rik

dan maak je een while loop die checked of de hash al in de database bestaat. mocht die bestaan, dan loopt ie nog een x etc
 

22/03/2004 17:33:00
Quote Anchor link
Dit is een stukje uit een script van mezelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
$uniekehash
=false;
    //Haal de datum op
    $date=date("Y-m-d");
    //Zoalang uniekehash niet true is, maak nieuwe hashes aan en check of ie niet al voor komt
    while(!$uniekehash){
      //Maakt de hash aan
      $hash=md5(time());
        // voorkom dubbele hashes:
      $result=mysql_query("SELECT * FROM TABELHIER WHERE id = '$id' AND hash = '$hash'")
        or die(mysql_error());
        //Als resultaat 0 is, staat er dus niet 2x eenzelfde hash in de database en mag het script door
      if(mysql_num_rows($result)==0){
      //Breek uit de while loop door uniekehash op true te zette
          $uniekehash=true;
?>


dit is een stukje uit mijn script dus je zal hie ren daar wat moeten veranderen maar werkt verder rpime. suc6
 
Rick

Rick

22/03/2004 17:33:00
Quote Anchor link
dat kan ja, maar dat is nogal database onvriendelijk
als je een index op ID hebt staan zal dat gewoon een stuk sneller werken en daarom is dat ook aan te raden

en hoezo een while loop?
wat dacht je van dit:
SELECT COUNT(*) FROM tabelnaam WHERE hash = hash
 

22/03/2004 17:36:00
Quote Anchor link
tis opzich maar een kleine query die je uitvoert... bij mij loopt het iig prima (rond 2000 records).
 
Micha

Micha

22/03/2004 18:11:00
Quote Anchor link
Ik gebruik nu hetvolgende:

$lijst = array('a', 'b', 'c', 'd', 'e', 'f', 'g', 'h', 'i', 'j', 'k', 'l', 'm', 'n', 'o', 'p', 'q', 'r', 's', 't', 'u', 'v', 'w', 'x', 'y', 'z', 'A', 'B', 'C', 'D', 'E', 'F', 'G', 'H', 'I', 'J', 'K', 'L', 'M', 'N', 'O', 'P', 'Q', 'R', 'S', 'T', 'U', 'V', 'W', 'X', 'Y', 'Z', '0', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9');
$aantal = count($lijst)-1;
$kkkey='';
for($i=0; $i<25; $i++){
$nr = rand(0,$aantal);
$kkey .= $lijst[$nr];
$keyy = md5($kkey);
$key == md5($wachtwoord);
$actkey = $keyy.$key;
?>

werkt het zo of niet?
Ik doe die actkey ook in een database, zodat dat weer gecontroleert kan worden.
 
Rick

Rick

22/03/2004 19:16:00
Quote Anchor link
uhm waarom niet gewoon zoiets dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$nummer
= rand()*1000;
$actkey = md5($wachtwoord.$nummer);
?>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/03/2004 19:28:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik gebruik alleen de hash ...

activeer.php?key=dehash

Is dat nog steeds veilig of is het met het ID veiliger?


Quote:
er is een zeeeeeeeeeeeeeeer kleine kans dat meerdere mensen dezelfde hash krijgen en dan zou je dus (in theorie) problemen kunnen krijgen

maar met aleen een hash is het ook goed

Wat je ook kunt doen als je de id geheim wilt houden (omdat het makkelijk te achterhalen is of weet ik wat) is een ander veld mee te sturen... Meest logische lijkt mij e-mailadres:
[email protected]&sleutel=md5-hash

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

22/03/2004 19:31:00
Quote Anchor link
[1] Omdat mensen niet weten wat jij allemaal in de hash propt is het sowieso wel veilig denk ik toch
[2] Elke hash is toch anders? Dus als ik bv het ID in de hash zou zetten moet ik toch telkens een andere krijgen?
[3] Meer velden (bv email of id) lijken me wat omslachtig zie punt [1] :)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/03/2004 19:37:00
Quote Anchor link
Quote:
[2] Elke hash is toch anders? Dus als ik bv het ID in de hash zou zetten moet ik toch telkens een andere krijgen?

Uhm.. nee... elke hash in md5 van een andere tekst is anders. Op elke computer is de hash in md5 hetzelfde. Het wordt dus niet random gegenereerd, want dan zou het ook geen goed systeem zijn om wachtwoorden op te slaan...

Elwin
 
Micha

Micha

22/03/2004 19:47:00
Quote Anchor link
Ok.
Ik zit nu met het volgende.
Ik heb nu dus een activatie code.
Het gaat een beetje als deze link:

activatie.php?key1=4636g43&key2=65ehsdyh533
Nu is key1 dus het wachtwoord in md5, en key2 een random gegenereerd woord.
Ze staan allebij in de database.
Nu wil ik dus kijken of ze
1) Bij elkaar passen
2) Bij welk ID ze horen.
Kan iemand me daarmee helpen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.