activeringsmail werkt niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »
Bart Buurman

Bart Buurman

10/11/2003 21:37:00
Quote Anchor link
hey ben ik weer :S kan iemand hier is naar kijken, en mij uitleggen wat hier fout aan is hij moet het toch gewoon doen? gaat om het gedeelte bij de mailfunctie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?
include("top.php");
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";
require("config.php");
require("include.php");
beveiliging("Iedereen");

function
MaakSleutel($lengte=10) {  
   ## De tekens die voorkomen in de sleutel
   $tekens = array(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0);  
   $sleutel = '';  
      
   for($i = 1; $i <= $lengte; $i++)  
      $sleutel .= $tekens[rand(0,10)];  

   return strtoupper($sleutel);  
}
  

if ($_COOKIE["gebruikersnaam"] != "" AND $_COOKIE[memberid] != "" AND $_COOKIE[hash] != "")
{

    echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
    echo "Je bent al lid van de website, het heeft dus geen nut om je nogmaals aan te melden!";
}

else
{
    if ($_POST["aanmelden"])
    {


        $select = "SELECT * FROM leden WHERE gebruikersnaam='" . $_POST[gebruikersnaam] . "'";
        $query = mysql_query($select);
        $bestaat = mysql_num_rows($query);

        if (!$_POST[naam] || !$_POST[gebruikersnaam] || !$_POST[wachtwoord] || !$_POST[wachtwoord2] || !$_POST[email])
        {

            echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
            echo "Je hebt niet alle velden ingevuld, <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
        }

        
        elseif(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $_POST[email])) {
            echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
            echo "Je hebt een onjuist emailadres ingevuld, <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
        }

        
        elseif($_POST[wachtwoord] != $_POST[wachtwoord2])
        {

            echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
            echo "De door jou ingevoerde wachtwoorden komen niet overeen, <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
        }

        
        elseif($bestaat == 1)
        {

            echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
            echo "De gebruikersnaam die je gekozen hebt bestaat al, <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";    
        }


        else
        {
            $activatiecode = MaakSleutel();
            $wachtwoord = md5($_POST[wachtwoord]);
            $select = "SELECT * FROM leden";
            $query = mysql_query($select);
            $aantal = mysql_num_rows($query);
            
            if($aantal == 0){
                $insert = "INSERT INTO leden (id, gebruikersnaam, wachtwoord, naam, email, homepage, ip, activatie, datum, status, ondertitel) VALUES ('', '" . $_POST[gebruikersnaam] . "', '" . $wachtwoord . "', '" . $_POST[naam] . "', '" . $_POST[email] . "', '" . $_POST[homepage] . "', '" . $_SERVER[REMOTE_ADDR] . "', '" . $activatiecode . "', NOW(), 'Beheerder', 'Beheerder')";
                $query = mysql_query($insert);
            }

            else {
                $insert = "INSERT INTO leden (id, gebruikersnaam, wachtwoord, naam, email, homepage, ip, activatie, datum) VALUES ('', '" . $_POST[gebruikersnaam] . "', '" . $wachtwoord . "', '" . $_POST[naam] . "', '" . $_POST[email] . "', '" . $_POST[homepage] . "', '" . $_SERVER[REMOTE_ADDR] . "', '" . $activatiecode . "', NOW())";
                $query = mysql_query($insert);
            }


            echo "<B>Aanmelden › Aangemeld</b><BR><BR>";
            echo "Je hebt je succesvol aangemeld, voordat je kan inloggen moet je je aanmelding bevestigen via de email die je hebt gekregen!";
            
            mail("$_POST[email]", "Aanmelding activeren", "Beste $_POST[naam],
Je hebt je aangemeld op $site_naam. Om je aanmelding te bevestigen moet je op de onderstaande link klikken.
    
$site_url/activeer.php?code=$activatiecode

Als je je niet hebt aangemeld kun je deze email gewoon negeren. Het account wordt binnen 48 uur verwijderd.

$site_webmaster_naam,
$site_url"
, "From: $site_naam<$site_webmaster_email>\nReturn-path: $site_webmaster_email");
        }
        
    }

    else
    {
        echo "<B>Aanmelden</b><BR><BR>";
        echo "Vul het formulier hieronder in om je aan te melden op $site_naam:<br>";
        echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\" onSubmit=\"this.submit.disabled='true'\">";
        echo "Naam:<br><input type=\"text\" size=\"30\" name=\"naam\"><br>";
        echo "Gebruikersnaam:<br><input type=\"text\" size=\"30\" name=\"gebruikersnaam\"><br>";
        echo "Wachtwoord:<br><input type=\"password\" size=\"30\" name=\"wachtwoord\"><br>";
        echo "Wachtwoord (validatie)<br><input type=\"password\" size=\"30\" name=\"wachtwoord2\"><br>";
        echo "E-mail adres:<br><input type=\"text\" size=\"30\" name=\"email\"><br>";
        echo "Homepage: (optioneel)<br><input type=\"text\" size=\"30\" name=\"homepage\"><br>";
        echo "<br><input type=\"submit\" name=\"aanmelden\" value=\"Aanmelden\">";
        echo "</form>";
    }
}

include("bottom.php");

?>
Gewijzigd op 10/11/2003 21:38:00 door Bart Buurman
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 03:41:18
 
B a s
Beheerder

B a s

10/11/2003 23:23:00
Quote Anchor link
echo "$_POST";

staat er wel wat in?? codes graag posten op:

[url]www.phphulp.nl/code.php[/url]

is het het systeem wat hier op de site staat??
 
Bart Buurman

Bart Buurman

11/11/2003 07:43:00
Quote Anchor link
nee dit is een ander die ik zelf in elkaar heb geknutseld aan de hand van een paar login systemen, ik was t zo zat dat elke keer er iets niet erkte dat ik zelf er maar een ben gaan maken.
overal tutorials vandaan gehaald en stukjes hier en daar geknipt en geplakt aangepast etc
 
B a s
Beheerder

B a s

11/11/2003 08:39:00
Quote Anchor link
waar host je?

en zie je wel dat de registratie succesvol was?
 
Bart Buurman

Bart Buurman

11/11/2003 08:54:00
Quote Anchor link
ik host op lycos (gratis), hij heeft het heel even gedaan. toen ben ik alles goed in elkaar gaan zetten en daarna deed hij nix meer. ik heb mijn account als beheerder geactiveerd door mijn activeringscode in de database op te zoeken en vervolgens de link om mezelf te activeren gemaakt en gebruikt. probeer ik in te loggen, geeft hij niet weer dat ik ben ingelogd waar die dat moet weergeven etc. maarde database zegt wel dat ik ben ingelogd. ik snap er nu helemaal nix meer van

edit: het systeem werkt op cookies mocht dat handig zijn om te weten. tis wel onhandig om daar je systeem op te bazeren maarja van sessies weet ik helemaal nix.
Gewijzigd op 11/11/2003 09:04:00 door Bart Buurman
 

11/11/2003 14:53:00
Quote Anchor link
Ik heb je code niet helemaal doorgelezen,
maar ik zag activeringsmail + Lycos staan,
maar met lycos kun je niet mail functie gebruiken , omdat ze schrik hebben voor misbruiken....
 
Bart Buurman

Bart Buurman

13/11/2003 13:24:00
Quote Anchor link
o das wel minder, weet je een host waar dat wel kan en die gratis is? reclame boeit niet echt gaat erom dat ik scripts kan testen enzo
 

13/11/2003 15:36:00
Quote Anchor link
Hey Bart, installeer anders zelf PHP Triad op je windows systeem of apache met php en mysql op Linux, dan kun je het makkelijkst testen vind ik zelf, doe ik zelf ook namelijk
 
Bart Buurman

Bart Buurman

15/11/2003 08:32:00
Quote Anchor link
ja dat heb ik ook en daar test ik het ook op, maar online moet het ook werken. en ik mag geen eigen server draaien want dan moet ik 24/7 online blijven en dat doe ik niet dus, maar ik moet nu een gratis server/host hebben die wel een mailfunctie accepteerd
 
B a s
Beheerder

B a s

15/11/2003 10:52:00
Quote Anchor link
He Bart!

probeer www.portland.co.uk eens.. die zijn gratis.. maar is ook traag.. deze wel zonder advertenties trouwens.

waarom koop je niet gewoon ruimte? waar PHPhulp.nl host kun je al hosting krijgen voor 90 euro inclusief domein naam per jaar..
Gewijzigd op 15/11/2003 12:55:00 door B a s
 
Bart Buurman

Bart Buurman

17/11/2003 10:50:00
Quote Anchor link
ok activeringsmail werkt wel alleen komt de mail een dag later aan dan geplant :D maakt opzich nix uit maar nu kan ik inloggen wat ik wil maar hij geeft niet aan dat ik ingelogd ben.

1 zo kom ik dus nergens waar ik wezen wil
2. ik heb de lay-out in de php-bestanden gestopt dmv include('top.php') etc
3. ik heb index.php als mainpage alsvolgt ingedeeld
include top.php
include $id.php
include bottom.php

4. in bottom.php zit index2.php geinclude, dit heb ik veranderd door de inhoud van index2.php direct in bottom te zetten. werkt allebei niet

5 index2.php is dus de .php die aangeeft dat je ingelogd bent en vanuit daar naar je profiel kan gaan, memberlijst bekijken, pm's versturen en je profiel kan wijzigen.

ik zit eigenlijk nog steeds met hetzelfde probleem als altijd! kan iemand mij nu wel helpen? of beter gezegd weer verder helpen?

edit: dit wordt een vervelend land topic dus ik heb een nieuwe gestart, hier -->
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=217&cat=1
Gewijzigd op 17/11/2003 11:04:00 door Bart Buurman
 
Johan

Johan

17/11/2003 16:37:00
Quote Anchor link
Quote:
ik host op lycos (gratis), hij heeft het heel even gedaan. toen ben ik alles goed in elkaar gaan zetten en daarna deed hij nix meer. ik heb mijn account als beheerder geactiveerd door mijn activeringscode in de database op te zoeken en vervolgens de link om mezelf te activeren gemaakt en gebruikt. probeer ik in te loggen, geeft hij niet weer dat ik ben ingelogd waar die dat moet weergeven etc. maarde database zegt wel dat ik ben ingelogd. ik snap er nu helemaal nix meer van

edit: het systeem werkt op cookies mocht dat handig zijn om te weten. tis wel onhandig om daar je systeem op te bazeren maarja van sessies weet ik helemaal nix.


misschien helpt dit: je moet php activeren bij lycos...
 
Bart Buurman

Bart Buurman

17/11/2003 17:12:00
Quote Anchor link
die staat aan gloof me anders had ik nix gezien behalve in grote koeieletters: 404
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.