adLDAP opvragen group

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

25/05/2010 15:45:39
Quote Anchor link
Ik probeer via adLDAP de groep op te vragen van een gebruiker.

Dit had ik al geprobeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
print_r($adldap->user_info($username));


Dit werk helaas niet want dan krijg ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Array ( [count] => 1 [0] => Array ( [displayname] => Array ( [count] => 1 [0] => ***** ) [0] => displayname [memberof] => Array ( [count] => 4 [0] => CN=CallBeheer,OU=Groepen,DC=****,DC=**** [1] => CN=Beheer,OU=Groepen,DC=****,DC=*** [2] => CN=Accountoperators,CN=Builtin,DC=****,DC=*** [3] => CN=Domeingebruikers,CN=Users,DC=*****,DC=***** ) [1] => memberof [primarygroupid] => Array ( [count] => 1 [0] => 513 ) [2] => primarygroupid [objectsid] => Array ( [count] => 1 [0] => T1P-S ) [3] => objectsid [samaccountname] => Array ( [count] => 1 [0] => ***** ) [4] => samaccountname [count] => 5 [dn] => CN=****,OU=Beheer,DC=****,DC=***** )


Ik moet dus Beheer krijgen als uitkomst maar ik krijg veels te veel informatie.

Iemand enig idee hoe ik alleen de groep kan opvragen waar de user in zit?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 25/05/2010 15:56:59 door PHP hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:36:53
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 16:24:19
Quote Anchor link
Probeer eens:
$username[getal1][getal2]

Welke getallen je precies in moet voeren weet ik zo niet, maar getal1 geeft aan hoe de info getoond moet worden en getal2 welke gebruiker. Ik kan niet helemaal wijs worden uit je output. Eventueel kun je proberen met een getal3 (zelfde manier ;) )
Suc6!
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

26/05/2010 09:18:21
Quote Anchor link
Heb jij toevallig een idee hoe ik alle user in dropdownbox krijg?
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 11:49:04
Quote Anchor link
d.m.v. een Foreach loop. Je moet dan alleen wel even de structuur van je array iets logischer maken de users staan nu in de zelfde array het count variabel als je zorgt dat die gescheiden zijn gaat dat zeker lukken.
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

26/05/2010 14:52:13
Quote Anchor link
Ik heb nu dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

require_once(dirname(__FILE__) . '/adLDAP.php');
$adldap = new adLDAP();

$var = $adldap->group_members('Medewerkers');
$x=0;

echo '<form action="">
            <select name="keuze">'
;

foreach ($var as $v)
{

    
    echo '<option value="'.$v[$x].'">'.$v[$x].'</option>';
    
    $x++;
}

echo '</select></form>';
?>


Maar nu krijg ik in de dropdownbox de eerste lettere van de eerste medewerker en de tweede letter van de tweede medewerker en de 3e letter van de 3e medewerker.
Dus nu staat er in de dropdownbox
m
i
u

En meer niet! Ziet iemand het probleem?
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

26/05/2010 15:28:30
Quote Anchor link
Hmm Gooi je array eens in een een var_dump().

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
var_dump($var);
die;

Dan zie je hoe de array inelkaar zit.
Het lijkt er op dat de foreach{} niet goed is.
foreach($var as $key => $values){
 print_r($value);
}
Gewijzigd op 26/05/2010 15:29:24 door Andreas Warnaar
 
Chris -

Chris -

26/05/2010 15:33:47
Quote Anchor link
Andreas, dan kun je beter dit doen hoor ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php // Kleurtjes
echo '<pre>'.print_r($var, true).'</pre>';
exit;
[
/code]
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

26/05/2010 15:43:19
Quote Anchor link
@chris
Kan inderdaad.
Maar ik ben lui.

Op mijn manier kijk ik gewoon in de broncode. Dan staat het er ook netjes onder elkaar. Kan dan ook gewoon op F5 drukken om de pagina te vernieuwen.
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

26/05/2010 15:49:01
Quote Anchor link
Array
(
[0] => mps
[1] => KipM
[2] => TuukM
Dit komt eruit(ik heb een deel weg gelaten anders werd teveel
 
Chris -

Chris -

26/05/2010 15:52:56
Quote Anchor link
ik kijk nu pas naar je bericht, en zie ook wat je fout doet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
require_once(dirname(__FILE__) . '/adLDAP.php');
$adldap = new adLDAP();

$var = $adldap->group_members('Medewerkers');

echo '<form action="">
            <select name="keuze">'
;

foreach ($var as $nr => $v)
{

    echo '<option value="'.$nr.'">'.$v.'</option>';
}

echo '</select></form>';
[
/code]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.