Admin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maikel

maikel

06/09/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ik wil een admin maken voor een site van me tante. Maar ik ben nog niet echt goed in php.En ik zou dus een admin willen waar ze dus tekst gan bewerken.Graag met tekstbestandjes.

Groetjes Maikel
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:26:43
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/09/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Quote uit loginscript revised:

Quote:
Ga nu eerst is gewoon even een paar php tutorialtjes doorlezen, zodat je een beetje weet wat php is.


En heb je al gekeken naar het scriptje wat ik je heb gegeven in het topic Admin PM! ???

Daar heb je al een script hoe je data uit bestanden kunt halen.

Ik heb je zelfs al de functie gegeven om de data terug naar een bestand te schrijven.

Als je meer informatie wil over een functie kun je zoeken op www.phphulp.nl/functienaam

Veel succes
 
Niek s

niek s

06/09/2006 19:41:00
Quote Anchor link
fopen() heb jij nodig maikel, maar ik dénk dat je eerst eens moet leren wat php is.
Weet je wat '?>' btekent?
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:43:00
Quote Anchor link
nee ik weet nog niet echt veel maar als ik gewoon een voorbeeldje krijg van zo moet het.Dan leer ik het snel.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/09/2006 19:44:00
Quote Anchor link
*zucht*

LEES DIT NU IS:

PHP:
Quote uit loginscript revised:

Quote:
Ga nu eerst is gewoon even een paar php tutorialtjes doorlezen, zodat je een beetje weet wat php is.


En heb je al gekeken naar het scriptje wat ik je heb gegeven in het topic Admin PM! ???

Daar heb je al een script hoe je data uit bestanden kunt halen.

Ik heb je zelfs al de functie gegeven om de data terug naar een bestand te schrijven.

Als je meer informatie wil over een functie kun je zoeken op www.phphulp.nl/functienaam

Veel succes
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:45:00
Quote Anchor link
Het admin gedeelte is voor 1 persoon en er moet tekst kunnen bewerkt worden. dus als iemand mij een voorbeeld kan geven van de pages die verwacht worden dan ben ik tevreden. Hoop ik. aahhaha
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maikel
 
Niek s

niek s

06/09/2006 19:47:00
Quote Anchor link
'?>' betekent dat je een php bestand afsluit. als je dat nog nite eens weet moet je niet beginnen met zulke systemen. En ZEKER niet met een complete (mysql?) database erbij! begin eens rustig...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'heey!';
?>


dat 'script' zet heey! op het scherm.

Je wist dat denk ik ook niet? begin dan niet met zon systeem.
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:47:00
Quote Anchor link
En graag met tekstbestand heb het bij iemand gezien en dat is super handig.
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:47:00
Quote Anchor link
dat wist ik
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:48:00
Quote Anchor link
Ja weet het maar als ik dat kan kan ik mijn project snel afronden.
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:50:00
Quote Anchor link
Hoe ziet zo,n inlog ding eruit kan iemand een voorbeeld doen.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/09/2006 19:52:00
Quote Anchor link
Zeg om dingen met php te doen moet je het eerst leren. Ik raadt je w3schools aan ze hebben altijd goeie tuts ook van php.

Zie scripts en loginscripts revisited op deze site
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:53:00
Quote Anchor link
link !!!!
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Die admin scripts zijn hier vaag omdat er geen exstentie bij staan dus waar je ze naar moet nomen dus bv inloggen.php of config.php
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:57:00
Quote Anchor link
jullie hebben wel gelijk ik zal eerst even een cursus moeten gaan volgen.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/09/2006 19:58:00
Quote Anchor link
Mooi dat is goed denk eraan edit knopje
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:59:00
Quote Anchor link
o ja zal ik doen.
 
Maikel

maikel

06/09/2006 20:01:00
Quote Anchor link
Heb al een simple admin gevonden

<form name="form1" method="post" action="admin.php">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

if ($pww == blaat )
{

echo "Welkom in de admin";
}

else
{
echo "<center>Voer hier aub het passwoord in: <input name=\"pww\" type=\"password\">\n<br>
<INPUT TYPE=\"Submit\" VALUE=\"Submit\"></center>
"
;
}

?>

</form>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/09/2006 20:02:00
Quote Anchor link
Godverdomme maikel,

Je doet echt geen enkele moeite om ook maar iets voor elkaar te krijgen.

Eerst zeg je dat je niet eens weet wat ?> is en nu weet je opeens wel wat een echo is?

www.google.nl zoek daar is naar PHP tutorial(s), maar ja, waarschijnlijk doe je dit toch niet, aangezien je nog niet 1 reactie hebt gegeven.

Gerbuik verder is dat edit knopje, vind je het zelf nu normaal dat je 4 posts achter elkaar post, met nutteloze informatie erin?

Dit is www.phphulp.nl en dus niet www.ik-hoef-maar-te-roepen-en-er-wordt-een-schript-voor-me-gemaakt.nl

Nu ben ik wel zo gek, en ik heb net een script voor je gemaakt waarmee je een bestand kunt bewerken, door dit in een php bestand te zetten, en achter de pagina naam (dus bijvoorbeeld admin.php) ?p=pagina te zetten (dus bijvoorbeeld admin.php?p=index, geeft dus de index.php die je kunt bewerken)

Nu heb je hieronder zometeen het script staat, maar ik weet zeker dat je er geen hol van begrijpt, dus wat schiet je er mee op?

Als het niet naar je zin is kun je het niet eens aanpassen...

Als je geen zin hebt om php te leren, huur een scripter in voor een paar 100(0) euro, en die doet alles alles.

Tyfus hey, wat kan ik hier kwaad om worden, grrrr

Btw, hier is je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(file_put_contents($_GET['p'].'php', $_POST['content']))
    {

        echo 'Geschreven';
    }

    else
    {
        echo 'Niet geschreven';
    }
}

else
{
    $info = file_get_contents($_GET['p'].'.php');
    
    echo '<form action="?p='.$_GET['p'].'" method="post">';
    
    echo '<textarea cols="80" rows="10" name="content">'.$info.'</textarea>';
    ?>

    <br />
    <br />
    <input name="submit" type="submit" value="schrijf" />
<?php
}
?>


Tip: met // kun je commentaar toevoegen in php, ik reageer pas weer op 1 van je topics, nadat je dit script voorzien hebt van commentaar, zodat je zelf weet wat er gebeurt!

Succes!

Edit:

tags toegevoegd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Maikel

maikel

06/09/2006 20:04:00
Quote Anchor link
doe rustig je en dit betekent ?> afsluiten van php met html doe je dit zo/>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maikel
 
Niek s

niek s

06/09/2006 20:09:00
Quote Anchor link
hij heeft wel gelijk, maar:
@PHPNewbie: ik geloof niet, maar ik weet niet of dat 'gvd' zo slim is.

Voor de rest maikel, het script staat boven, pas maar aan. je weet wat echo is! en ik heb eerlijk gezegd ook niet zo veel zin meer hier om iets te doen als je zo denkt dat iedereen alles voor je maakt!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.