Adobe Flash leren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

21/07/2013 22:58:09
Quote Anchor link
Is het nog nodig om met adobe flash om te kunnen gaan nu jQuery HTML5/CSS3 er is voor webdesign?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 01:51:05
 
- Mark -

- Mark -

21/07/2013 23:50:09
Quote Anchor link
Ik weet niet of je met html5 en dergelijke flash in zijn geheel kunt vervangen maar in de meeste gevallen heb je flash helemaal niet nodig. Ik heb flash zelf altijd uit staan om veiligheids redenen. Des te eerder we van flash af zijn des te beter naar mijn mening.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

26/07/2013 14:36:57
Quote Anchor link
Wat is 'nodig'? Daar komt bij dat met de volhardende weigering van Apple om Flash te ondersteunen op zijn iPads, en die dingen steeds meer gebruikt worden, je voor die groep bezoekers sowieso iets anders zal moeten verzinnen. Ik denk dat je er daarom slimmer aan doet Flash te vergeten.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/07/2013 15:23:30
Quote Anchor link
Ok ik hou het toch in mijn lijstje voor fun, ik denk wel dat je er leuke dingen mee kan doen
dat jquery/css3/ niet kunnen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

26/07/2013 15:39:20
Quote Anchor link
ja, maar vervolgens kan bijna niemand jouw creaties aanschouwen. gebruik dan C# ofzo als je zonodig wat leuks wilt, wat je tegenwoordig eigenlijk allemaal met css3/html5 kunt
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/07/2013 15:44:53
Quote Anchor link
Zolang adobe flash nog geupdate word laatste versie is geloof ik cs6 zit er nog steeds toekomst in redeneer ik zo
 
Jeroen VD

Jeroen VD

26/07/2013 15:49:06
Quote Anchor link
tsja msdos doet t ook nog op elke windows pc, maar hoe vaak gebruikt de gemiddelde computergebruiker die? iets waar je niks meer aan hebt moet je vergeten, kunt er hoogstens in de kroeg wat leuks over vertellen.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

27/07/2013 12:38:39
Quote Anchor link
Francoi gckx op 26/07/2013 15:44:53:
Zolang adobe flash nog geupdate word laatste versie is geloof ik cs6 zit er nog steeds toekomst in redeneer ik zo

Gekke redenering. Natuurlijk blijft Adobe zijn eigen product updaten, maar als tegelijkertijd er steeds meer apparaten komen (iPads en iPhones) die Flash niet ondersteunen, is Flash op zijn retour.
Gewijzigd op 27/07/2013 12:39:19 door Frank Conijn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/07/2013 12:49:20
Quote Anchor link
Francoi gckx op 26/07/2013 15:44:53:
Zolang adobe flash nog geupdate word laatste versie is geloof ik cs6 zit er nog steeds toekomst in redeneer ik zo

Windows XP wordt ook nog geupdate.
Maar of er nog een toekomst is voor XP......
 
Francoi gckx

Francoi gckx

27/07/2013 13:03:58
Quote Anchor link
Frank Conijn op 27/07/2013 12:38:39:
Francoi gckx op 26/07/2013 15:44:53:
Zolang adobe flash nog geupdate word laatste versie is geloof ik cs6 zit er nog steeds toekomst in redeneer ik zo

Gekke redenering. Natuurlijk blijft Adobe zijn eigen product updaten, maar als tegelijkertijd er steeds meer apparaten komen (iPads en iPhones) die Flash niet ondersteunen, is Flash op zijn retour.



Het kan ook zijn dat het ooit wel word ondersteund,
Windows XP is een besturingssysteem om te gebruiken
Adobe Flash is een programma om dingen er mee te maken
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/07/2013 13:28:35
Quote Anchor link
Quote:
Het kan ook zijn dat het ooit wel word ondersteund,
Windows XP is een besturingssysteem om te gebruiken
Adobe Flash is een programma om dingen er mee te maken

ahhh volgens die redenering ga ik beginnen met het spijkerschrift, dat wordt het helemaal in 2014!
 
Francoi gckx

Francoi gckx

27/07/2013 13:42:28
Quote Anchor link
Om eerlijk te zijn weet ik niet genoeg over Adobe Flash en zijn programmeertaal Actionscript
om uit te sluiten dat het niet nodig is of word in de toekomst,
Misschien word Adobe een superdeluxe bouwpakket met flash/css3/html5 erin verwerkt dat misschien
prioiteit geeft aan css3/html5 naast flash
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/07/2013 13:48:05
Quote Anchor link
nou hier zeg je het al. speculeren heeft geen zin, vergeet heel adobe flash. natuurlijk is het leuk om te doen enzo, maar echt nuttig is het niet. richt je dan op wat nuttigers
 
Francoi gckx

Francoi gckx

27/07/2013 13:51:10
Quote Anchor link
Ik weet niet of je Template Monster Series kent, moet je is zien hoe mooi die flash gebaseerd sites zijn!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/07/2013 13:56:53
Quote Anchor link
het maakt niet uit hoe mooi het wel niet is, iedereen die een apple gebruikt kan het niet zien. en niet te vergeten die flash altijd uit hebben staan. alles wat je in falsh kan kun je ook bereiken in html, css of javascript
 
Francoi gckx

Francoi gckx

27/07/2013 14:02:13
Quote Anchor link
Ik weet niet of dat laatste zo is daarom deze topic,

Je kan nog altijd een site maken met een optie , ga naar de flash site , of naar de zonder flash site.
of automatisch detectie of flash aan of uit staat

Toevoeging op 27/07/2013 14:03:08:

Maar de kern van mij vraag is wat kan flash wel wat html/js/css niet kan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2013 14:14:48
Quote Anchor link
Zeer fancy spelletjes bouwen in een handomdraai, videoplayers.

Beiden zijn al mogelijk in CSS, JS, en Canvas. Adobe Flash raakt steeds uitgestorvener...
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

27/07/2013 14:20:51
Quote Anchor link
Wat visuele effecten betreft, zal het niet veel uitmaken. Alleen zullen in html/js/css veel dingen een stuk moeilijker te bewerkstelligen zijn.
De nadelen heeft Jeroen al beschreven, het geldt alleen niet voor alle Apple gebruikers.
 
Wouter J

Wouter J

27/07/2013 15:36:28
Quote Anchor link
Flash, Silverlight, Java (web applets) ik zou het allemaal niet leren voor als je het web op wil. Voor computer programma's is het daarintegen nog wel te doen.

Ligt eraan wat je wilt dus.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.