Adobe Flash leren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

21/07/2013 22:58:09
Quote Anchor link
Is het nog nodig om met adobe flash om te kunnen gaan nu jQuery HTML5/CSS3 er is voor webdesign?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 01:27:59
 
- Mark -

- Mark -

21/07/2013 23:50:09
Quote Anchor link
Ik weet niet of je met html5 en dergelijke flash in zijn geheel kunt vervangen maar in de meeste gevallen heb je flash helemaal niet nodig. Ik heb flash zelf altijd uit staan om veiligheids redenen. Des te eerder we van flash af zijn des te beter naar mijn mening.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

26/07/2013 14:36:57
Quote Anchor link
Wat is 'nodig'? Daar komt bij dat met de volhardende weigering van Apple om Flash te ondersteunen op zijn iPads, en die dingen steeds meer gebruikt worden, je voor die groep bezoekers sowieso iets anders zal moeten verzinnen. Ik denk dat je er daarom slimmer aan doet Flash te vergeten.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/07/2013 15:23:30
Quote Anchor link
Ok ik hou het toch in mijn lijstje voor fun, ik denk wel dat je er leuke dingen mee kan doen
dat jquery/css3/ niet kunnen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

26/07/2013 15:39:20
Quote Anchor link
ja, maar vervolgens kan bijna niemand jouw creaties aanschouwen. gebruik dan C# ofzo als je zonodig wat leuks wilt, wat je tegenwoordig eigenlijk allemaal met css3/html5 kunt
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/07/2013 15:44:53
Quote Anchor link
Zolang adobe flash nog geupdate word laatste versie is geloof ik cs6 zit er nog steeds toekomst in redeneer ik zo
 
Jeroen VD

Jeroen VD

26/07/2013 15:49:06
Quote Anchor link
tsja msdos doet t ook nog op elke windows pc, maar hoe vaak gebruikt de gemiddelde computergebruiker die? iets waar je niks meer aan hebt moet je vergeten, kunt er hoogstens in de kroeg wat leuks over vertellen.
 
Frank Conijn

Frank Conijn

27/07/2013 12:38:39
Quote Anchor link
Francoi gckx op 26/07/2013 15:44:53:
Zolang adobe flash nog geupdate word laatste versie is geloof ik cs6 zit er nog steeds toekomst in redeneer ik zo

Gekke redenering. Natuurlijk blijft Adobe zijn eigen product updaten, maar als tegelijkertijd er steeds meer apparaten komen (iPads en iPhones) die Flash niet ondersteunen, is Flash op zijn retour.
Gewijzigd op 27/07/2013 12:39:19 door Frank Conijn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/07/2013 12:49:20
Quote Anchor link
Francoi gckx op 26/07/2013 15:44:53:
Zolang adobe flash nog geupdate word laatste versie is geloof ik cs6 zit er nog steeds toekomst in redeneer ik zo

Windows XP wordt ook nog geupdate.
Maar of er nog een toekomst is voor XP......
 
Francoi gckx

Francoi gckx

27/07/2013 13:03:58
Quote Anchor link
Frank Conijn op 27/07/2013 12:38:39:
Francoi gckx op 26/07/2013 15:44:53:
Zolang adobe flash nog geupdate word laatste versie is geloof ik cs6 zit er nog steeds toekomst in redeneer ik zo

Gekke redenering. Natuurlijk blijft Adobe zijn eigen product updaten, maar als tegelijkertijd er steeds meer apparaten komen (iPads en iPhones) die Flash niet ondersteunen, is Flash op zijn retour.



Het kan ook zijn dat het ooit wel word ondersteund,
Windows XP is een besturingssysteem om te gebruiken
Adobe Flash is een programma om dingen er mee te maken
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/07/2013 13:28:35
Quote Anchor link
Quote:
Het kan ook zijn dat het ooit wel word ondersteund,
Windows XP is een besturingssysteem om te gebruiken
Adobe Flash is een programma om dingen er mee te maken

ahhh volgens die redenering ga ik beginnen met het spijkerschrift, dat wordt het helemaal in 2014!
 
Francoi gckx

Francoi gckx

27/07/2013 13:42:28
Quote Anchor link
Om eerlijk te zijn weet ik niet genoeg over Adobe Flash en zijn programmeertaal Actionscript
om uit te sluiten dat het niet nodig is of word in de toekomst,
Misschien word Adobe een superdeluxe bouwpakket met flash/css3/html5 erin verwerkt dat misschien
prioiteit geeft aan css3/html5 naast flash
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/07/2013 13:48:05
Quote Anchor link
nou hier zeg je het al. speculeren heeft geen zin, vergeet heel adobe flash. natuurlijk is het leuk om te doen enzo, maar echt nuttig is het niet. richt je dan op wat nuttigers
 
Francoi gckx

Francoi gckx

27/07/2013 13:51:10
Quote Anchor link
Ik weet niet of je Template Monster Series kent, moet je is zien hoe mooi die flash gebaseerd sites zijn!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

27/07/2013 13:56:53
Quote Anchor link
het maakt niet uit hoe mooi het wel niet is, iedereen die een apple gebruikt kan het niet zien. en niet te vergeten die flash altijd uit hebben staan. alles wat je in falsh kan kun je ook bereiken in html, css of javascript
 
Francoi gckx

Francoi gckx

27/07/2013 14:02:13
Quote Anchor link
Ik weet niet of dat laatste zo is daarom deze topic,

Je kan nog altijd een site maken met een optie , ga naar de flash site , of naar de zonder flash site.
of automatisch detectie of flash aan of uit staat

Toevoeging op 27/07/2013 14:03:08:

Maar de kern van mij vraag is wat kan flash wel wat html/js/css niet kan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2013 14:14:48
Quote Anchor link
Zeer fancy spelletjes bouwen in een handomdraai, videoplayers.

Beiden zijn al mogelijk in CSS, JS, en Canvas. Adobe Flash raakt steeds uitgestorvener...
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

27/07/2013 14:20:51
Quote Anchor link
Wat visuele effecten betreft, zal het niet veel uitmaken. Alleen zullen in html/js/css veel dingen een stuk moeilijker te bewerkstelligen zijn.
De nadelen heeft Jeroen al beschreven, het geldt alleen niet voor alle Apple gebruikers.
 
Wouter J

Wouter J

27/07/2013 15:36:28
Quote Anchor link
Flash, Silverlight, Java (web applets) ik zou het allemaal niet leren voor als je het web op wil. Voor computer programma's is het daarintegen nog wel te doen.

Ligt eraan wat je wilt dus.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.