Adres balk popup scherm

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/10/2018 08:32:58
Quote Anchor link
Ik heb een knopje op mijn webpagina en als men daarop drukt komt een nieuw scherm naar voren.
Nu is dat scherm de adres balk te zien.
Nu is mijn vraag kan ik
a> die balk onzichtbaar maken, methode maakt niet veel uit
b > of kan ik in die balk een naam laten komen ipv van het adres?

Ik kom op google in ieder geval niets tegen dat werkt.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:20:22
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

18/10/2018 09:02:31
Quote Anchor link
Hier staat beschreven waarom het adresveld zichtbaar blijft :

https://www.sitepoint.com/community/t/new-window-without-address-bar/60696
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2018 09:19:35
Quote Anchor link
Het is niet meer mogelijk om in een pop-up de URL-balk uit te schakelen, vanwege veiligheid.

Ook kan je niet zomaar zelf een eigen URL verzinnen, natuurlijk wel een eigen title.

Maar waarom zou je een pop-up willen tonen? Is dat niet een beetje oud? Een mooie 'lightbox' is veel moderner.
Gewijzigd op 18/10/2018 09:25:46 door - Ariën -
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/10/2018 12:24:42
Quote Anchor link
@Ariën, bedoel je die via bootstrap?

Ja tis idd oud , maar wil hier alleen ter info zodat ze dan iets kunnen opzoeken en dan weer sluiten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2018 12:30:53
Quote Anchor link
Lightbox hoeft niet per se via de bootstrap.
Ikzelf gebruik de FancyBox
Gewijzigd op 18/10/2018 12:32:00 door - Ariën -
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/10/2018 15:03:10
Quote Anchor link
Oke die kende ik niet.
Is het mogelijk om met dat zoiets te maken dan ?
https://ibb.co/ghaxd0
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2018 15:39:38
Quote Anchor link
Een tabel in de lightbox? Geen enkel probleem.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/10/2018 15:41:49
Quote Anchor link
Een betere vraag is wellicht: waarom is dit een probleem?

Als dit uit oogpunt van veiligheid nodig is, dan is er iets mis met de veiligheid van jouw applicatie. Security through obscurity is zelden tot nooit de oplossing.

Het zou geen probleem moeten zijn dat er een adresbalk in een popup zit (en zoals hierboven aangehaald zijn hier redenen voor), behalve misschien wanneer dit een esthetische aangelegenheid is, in welk geval je gewoon pech hebt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2018 15:51:55
Quote Anchor link
Het enige wat ik mij kan indenken is dat iemand een kale browser wilt met enkel een view-port die de website toont, voor een narrowcastscherm of iets dergelijks. Maar dan voldoet een druk op F11 ook wel. Of inderdaad een URL die supergeheim is dat dit onder de genoemde 'Security through obscurity' valt. URL's kunnen we altijd opvissen uit het HTTP-protocol.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/10/2018 16:53:07
Quote Anchor link
- Ariën - op 18/10/2018 15:39:38:
Een tabel in de lightbox? Geen enkel probleem.


Thx voor je kort en duidelijk antwoord @Ariën.

Ik vind jullie hulp super , maar soms mag er ook gewoon een duidelijk en kort antwoord gegeven worden zoals ik als eerste vraag, vrij makkelijk te beantwoorden met ja of nee of met een eventuele andere oplossing zoals @Ariën netjes deed.

De waarom vraag, lijkt mij voor de vraag steller reeds zelf al bekend anders word uiteraard de vraag niet gesteld.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/10/2018 17:35:34
Quote Anchor link
Je zult versteld staan over de mate waarin het probleem vaak niet het probleem is, maar de benadering en de aanpak van het probleem, en als je ook maar een heel klein beetje doorvraagt dan rollen er heel vaak een heleboel andere lijken uit de kast.

Dat, en de houding van de vragensteller die vaak nogal star is, met de houding "dit is de oplossing, iets anders is ondenkbaar". Zolang er geen oplossing is moet je je misschien wat opener stellen voor alternatieven, ook al is dat niet direct wat je voor ogen had...

Als je graag ja/nee antwoorden wilt en geen zin hebt in wedervragen die de zinnigheid van je aanpak aankaarten dan is Google die kant op --->.

En ook dan zul je er vrij snel achter komen dat een antwoord nooit zo zwartwit is als jij nu voordoet.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

19/10/2018 19:58:13
Quote Anchor link
- Ariën - op 18/10/2018 15:39:38:
Een tabel in de lightbox? Geen enkel probleem.


Op een of andere manier kom ik niet weg met dat.
Ik heb het gedownload en probeer het werkend in een pagina te krijgen maar zie niks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2018 20:04:44
Quote Anchor link
Dan gaat er wat mis, volgens mijn glazen bol die mistig is.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

19/10/2018 20:07:27
Quote Anchor link
Dit had ik gevonden om te testen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<html>
<head>
    <script type="text/javascript" charset="utf-8" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://fancyapps.com/fancybox/source/jquery.fancybox.pack.js?v=2.0.5"></script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://fancyapps.com/fancybox/source/jquery.fancybox.css?v=2.0.5" media="screen" />
</head>
<body>

<a href="#divForm" id="btnForm">Load Form</a>

<div id="divForm" style="display:none">
    <form action="tbd">
        File: <input type="file" /><br /><br />
        <input type="submit" />
    </form>
</div>

<script type="text/javascript">
    $(function(){
        $("#btnForm").fancybox();
    });
</script>

</body>
</html>


Wilde iets zoeken via google om een table te zien in fancybox wat jij aangaf maar daar vind ik helaas geen voorbeelden van.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2018 22:03:38
Quote Anchor link
Het gaat vooral om de HTML-content. Of je specifiek een afbeelding, tabel of een lap tekst toont is niet van van belang.

Kijk anders eens naar de demo op die site.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

20/10/2018 08:18:17
Quote Anchor link
@Ariën , ik heb het nu werkend met dat ene voorbeeld van mij met die table vanuit de database, maar als ik in die fancybox op een volgende pagina klik springt hij uit de fancybox, ook als ik iets in dat zoek vak type en bevestig met enter.

Hoe krijg ik dat opgelost? Moet wel even erbij zeggen dat het in een form zit, weet niet of dat er iets toe doet.

Hier is mijn code wat ik als test ben aan het doen, dus het verdiend echt geen schoonheids prijs, wil alleen kijken hoe ik die table werkend krijg in fancybox.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
<!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>

                <title>fancybox - Touch enabled, responsive and fully customizable jQuery lightbox script</title>



        <link rel="stylesheet" href="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/css/bootstrap.min.css" integrity="sha384-MCw98/SFnGE8fJT3GXwEOngsV7Zt27NXFoaoApmYm81iuXoPkFOJwJ8ERdknLPMO" crossorigin="anonymous">


        <script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/[email protected]/dist/jquery.min.js"></script>
        <script src="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/js/bootstrap.min.js" integrity="sha384-ChfqqxuZUCnJSK3+MXmPNIyE6ZbWh2IMqE241rYiqJxyMiZ6OW/JmZQ5stwEULTy" crossorigin="anonymous"></script>


        <!-- Add fancybox3 -->
        <link rel="stylesheet" href="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@fancyapps/[email protected]/dist/jquery.fancybox.min.css" />
        <script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@fancyapps/[email protected]/dist/jquery.fancybox.min.js"></script>
      <style>
body{width:1100px;font-family:arial;letter-spacing:1px;line-height:10px;}
.tbl-qa{width: 100%;font-size:0.9em;background-color: #f5f5f5;}
.tbl-qa th.table-header {padding: 2px;text-align: left;padding:5px;}
.tbl-qa .table-row td {padding:10px;background-color: #FDFDFD;vertical-align:top;}
.button_link {color:#FFF;text-decoration:none; background-color:#428a8e;padding:10px;}
#keyword{border: #CCC 1px solid; border-radius: 4px; padding: 7px;background:url("demo-search-icon.png") no-repeat center right 7px;}
.btn-page{margin-right:10px;padding:5px 10px; border: #CCC 1px solid; background:#FFF; border-radius:4px;cursor:pointer;}
.btn-page:hover{background:#F0F0F0;}
.btn-page.current{background:#F0F0F0;}
</style>



    </head>

    <body>

    <?php
    $search_keyword
= '';
    if(!empty($_POST['search']['keyword'])) {
        $search_keyword = $_POST['search']['keyword'];
    }


    $sql = 'SELECT * FROM PrepInstelWaarden WHERE Tag LIKE :keyword OR Onderdeel LIKE :keyword ORDER BY id ASC';
    /* Pagination Code starts */
    $per_page_html = '';
    $page = 1;
    $start=0;
    if(!empty($_POST["page"])) {
        $page = $_POST["page"];
        $start=($page-1) * ROW_PER_PAGE;
    }

    $limit=" limit " . $start . "," . ROW_PER_PAGE;
    $pagination_statement = $pdo_conn->prepare($sql);
    $pagination_statement->bindValue(':keyword', '%' . $search_keyword . '%', PDO::PARAM_STR);
    $pagination_statement->execute();

    $row_count = $pagination_statement->rowCount();
    if(!empty($row_count)){
        $per_page_html .= "<div style='text-align:center;margin:20px 0px;'>";
        $page_count=ceil($row_count/ROW_PER_PAGE);
        if($page_count>1) {
            for($i=1;$i<=$page_count;$i++){
                if($i==$page){
                    $per_page_html .= '<input type="submit" name="page" value="' . $i . '" class="btn-page current" />';
                }
else {
                    $per_page_html .= '<input type="submit" name="page" value="' . $i . '" class="btn-page" />';
                }
            }
        }

        $per_page_html .= "</div>";
    }


    $query = $sql.$limit;
    $pdo_statement = $pdo_conn->prepare($query);
    $pdo_statement->bindValue(':keyword', '%' . $search_keyword . '%', PDO::PARAM_STR);
    $pdo_statement->execute();
    $result = $pdo_statement->fetchAll();
?>



    <div style="display: none;" id="hidden-content">
        <form name='frmSearch' action='' method='post'>

    <h3>Instel waarde Preparation</h3>
    <div style='text-align:right;margin:20px 0px;'><input type='text' name='search[keyword]' value="<?php echo $search_keyword; ?>" id='keyword' maxlength='25'></div>

    <table class='tbl-qa'>
        <thead>
        <tr>
            <th class='table-header' width='15%'>Tag</th>
            <th class='table-header' width='30%'>Onderdeel</th>
            <th class='table-header' width='15%'>Min. Waarden</th>
            <th class='table-header' width='15%'>Max. Waarden</th>
            <th class='table-header' width='15%'>Richt Waarden</th>
        </tr>
        </thead>
        <tbody id='table-body'>
        <?php
        if(!empty($result)) {
                foreach($result as $row) {
        ?>

            <tr class='table-row'>
                <td><?php echo $row['Tag']; ?></td>
                <td><?php echo $row['Onderdeel']; ?></td>
                <td><?php echo $row['Min_waarde']; ?></td>
                <td><?php echo $row['Max_waarde']; ?></td>
                <td><?php echo $row['Grens_waarde']; ?></td>

            </tr>
                <?php
                }
        }

        ?>

        </tbody>
</table>
<?php echo $per_page_html; ?>
</form>
</div>


      <a data-fancybox data-src="#hidden-content" href="javascript:;">
    Trigger the fancybox
</a>

    </body>

    </html>
Gewijzigd op 20/10/2018 08:19:16 door Pascal Schuffelers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2018 08:39:16
Quote Anchor link
Kan je niet via de lightbox de URL inladen via AJAX.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

20/10/2018 08:51:41
Quote Anchor link
Eerlijk gezegd snap ik niet wat je bedoeld.
iframe?

dat werkt wel zie ik.
Gewijzigd op 20/10/2018 08:55:32 door Pascal Schuffelers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2018 08:56:26
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

20/10/2018 08:59:29
Quote Anchor link
Jup heb hem werkend op die manier en doet ook zijn werk wat ik hoopte.
Thx!
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

21/10/2018 09:57:45
Quote Anchor link
@Ariën, klein vraagje hierover nog.
Ik heb nu dus zo als ik op een knop druk dat die Fancybox naar voren komt die mij iets laat zien.
Kan ik een variabele meesturen als ik op die knop druk en deze tonen in die Fancybox zonder dat het bij die knop in een form staat?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.