afbeelding laad niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/760/

Dit script gebruik ik letterlijk. Alleen het aanroepen van het plaatje werkt niet. Zeg maar op captcha.php krijg ik een error plaatje te zien en op afbeelding.php werkt de afbeelding wel. Weet iemand waaraan dat zou kunnen liggen. Het gewoon aanroepen van alleen het plaatje dmv.

<img src="afbeelding.php" height="45px" width="108px" />

levert ook een error plaatje op.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 20:42:54
 
Remy Brokke

Remy Brokke

04/04/2007 20:02:00
Quote Anchor link
Is er een GD library geinstaleerd? Kun je checken door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


en dan te zoeken naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
gd

GD Support  enabled  
GD Version  bundled (2.0.28 compatible)  


:)
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 20:07:00
Quote Anchor link
gd staat aan. plaatje werkt ook wel als je afbeelding.php opent. maar niet als je hem aanroept in een img tag.

GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support enabled
FreeType Linkage with freetype
GIF Read Support enabled
GIF Create Support enabled
JPG Support enabled
PNG Support enabled
WBMP Support enabled
XBM Support enabled
 
Remy Brokke

Remy Brokke

04/04/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$fonts
= array('poorrichard.ttf','tccm.ttf','times.ttf'); //een array met lettertypes, deze kun je zelf vullen
?>


Hier worden font's aan het script toegevoegd. Je kunt de font's uit het script halen of je upload een eigen font naar je server die je dan weer in de font array invult.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

04/04/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Maar je zegt dat het script wel werkt als je gewoon afbeelding.php aanroept.

Heb je niet een verkeerde link naar het php script gemaakt. probeer anders is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    echo '------------------------------';

    include 'afbeelding.php';

    echo '-----------------------------';
?>


Als het goed is krijg je dan een headers already sent error. Maar staan daar nog errors onder?
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Die zijn er, daar kan ik wel mee aan de slag.

------------------------------
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 4

Fatal error: Call to undefined function imagecreate() in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 33
 
- -

- -

04/04/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Geef de link naar je scrippie eens
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Sorry, maar de server geeft geen fouten weer. Dit heb ik lokaal gedaan. Dit is de letterlijke code van

http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/760/

die ik gebruik.

http://www.lkv-njord.nl/testmap/captcha1.php

zoals je ziet, geen tekst, maar de afbeelding word wel gemaakt:S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
error_reporting(E_ALL); //error reporting op all
session_start(); //zorgen dat we met sessies kunnen werken
header("Content-type: image/png");

$hoofdletters = FALSE; //hoofdletters of niet TRUE voor ja, FALSE voor nee
$aantal = 6; //aantal karakters
$fonts = array('poorrichard.ttf','tccm.ttf','times.ttf'); //een array met lettertypes, deze kun je zelf vullen
$vert = 10; //aantal verticale lijnen

if($hoofdletters != FALSE) //als je wel hoofdletters wil
{
    $chars = array_merge(range('a', 'z'), range('A', 'Z'), range(1, 9), range(1, 9)); //maak een array cijfers aan met hoofdletters
}
else //geen hoofdletters?
{
    $chars = array_merge(range('a', 'z'), range(1, 9), range(1, 9)); //dan een array zonder hoofdletters
}

$verify_string = NULL; //verfy string wordt zometeen gevuld, en maken we hier dus aan met waarde NULL

for ($rand = 0; $rand < $aantal; $rand++) //een for loopje welke herhaalt voor het aantal karakters
{
    $random = rand(0, count($chars) -1); //een pak een willekeurige karakter uit de array
    $verify_string .= $chars[$random]; //en voeg deze toe aan de string verfy string
}

$afbsize = $aantal * 18; //de breedte van de afbeelding is het aantal karakters * 18
$strsize = $afbsize - 1; //en de streep lengte is de abeeldings lengte -1

$_SESSION['string'] = md5($verify_string); //de sessie met de code is een md5 van de code

$img = imagecreate($afbsize, 45);

$white = imagecolorallocate($img, 255, 255, 255); //maak even het kleurtje wit aan
$black = imagecolorallocate($img, 0, 0, 0); //en zwart
$grey = imagecolorallocate($img, 81, 81, 81); //en grijs

imagefill($img, 0, 0, $white); //geef de afbeelding een witte achtergrond
imageline($img, 0, 0, 0, 44, $black); //een zwart lijntje links
imageline($img, 0, 0, $strsize, 0, $black); //een zwart lijntje boven
imageline($img, $strsize, 0, $strsize, 45, $black); //een zwart lijntje rechts
imageline($img, 0, 44, $strsize, 44, $black); //en een zwart lijntje onder

for($i = 0; $i < $vert; $i++) //een for loopje voor verticale lijnen
{
    $wil = imagecolorallocate($img, rand(0,255), rand(0,255), rand(0,255)); //creeer een willekeurige kleur
    
    imageline($img, rand(2, $strsize), 1, rand(2, $strsize), 44, $wil); //en een willekeurig lijntje met die willekeurige kleur
}

for ($i = 0; $i < $aantal; $i++) //en ook eentje voor de letters
{
    $wil = imagecolorallocate($img, rand(40,255), rand(40,255), rand(40,255)); //creeer wederom een willekeurige kleur

    $plaats = $i * 16 + 6; //zet de letter even op de goede plaats
    imagettftext($img,
                19,
                rand(-20,20), //willekeurige rotatie
                $plaats, //plaats horizontaal
                rand(20,40), //random plaats verticaal
                $wil, //willekeurige kleur
                $fonts[array_rand($fonts)], //willekeurig lettertype
                $verify_string[$i]); //met de letter
}

$wil = imagecolorallocate($img, rand(0,245), rand(0,245), rand(0,245)); //random kleur

imageline($img, 1, rand(2, 16), $strsize, rand(2, 16), $wil); //lijntje op het bovenste deel van de afbeelding

$wil = imagecolorallocate($img, rand(0,245), rand(0,245), rand(0,245)); //en nog een random kleur

imageline($img, 1, rand(17, 33), $strsize, rand(17, 33), $wil); //en nog een lijntje op het onderste deel

imagepng($img); //creeer afbeelding
imagedestroy($img); //verwijder afbeelding
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Guido van C
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.