Afbeelding wordt niet getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 11:23:13
Quote Anchor link
Ik ben wat aan het stoeien met CSS en loop weer tegen een errder probleem aan. Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<style>
body, html {
        height: 100%;
        margin: 0;
}

.bgimg {
        background-image: url('/images/site-picture.png');
        height: 100%;
        background-position: center;
        background-size: cover;
        position: relative;
        color: white;
        font-family: "Courier New", Courier, monospace;
        font-size: 25px;
}
</style>

De afbeelding wordt niet getoond. Bij het direct aanroepen krijg ik een 404 melding:
afbeelding
De afbeelding is wel beschikbaar op het hoofd domein
De doorverwijzing in .htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
####SUBDOMAINS_HEADER####
RewriteEngine on
#RULE:,mb-stable-management.nl,http://stable-management.nl/$1
#RULE:www,mb-stable-management.nl,http://stable-management.nl/$1
#RULE:www,stable-management.nl,/event_2018/
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^mb-stable-management.nl$
RewriteRule (.*)            http://stable-management.nl/$1 [last,R=301]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.mb-stable-management.nl$
RewriteRule (.*)            http://stable-management.nl/$1 [last,R=301]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.stable-management.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/event_2018//
RewriteRule (.*)            /event_2018//$1 [last]
####SUBDOMAINS_TAILER####

####CUSTOM_HEADER####
#NL: Place your custom rules here
#EN: Plaats je eigen regels hier
####SESSIONID BEHAIVIOR####
RewriteEngine On

####CUSTOM_TAILER####

####ERROR_HEADER####
####ERROR_TAILER####

en is door de provider gemaakt. Iemand een idee
Gewijzigd op 03/08/2017 11:24:08 door Harry H Arends
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 23:58:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2017 11:28:47
Quote Anchor link
Heb je al een base in HTML gezet die een absoluut pad gebruikt?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

03/08/2017 11:43:19
Quote Anchor link
Probeer dit een :

http://stable-management.nl/event_2018/images/site-picture.png

Dus :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
background-image: url('/event_2018/images/site-picture.png');
 
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 14:38:44
Quote Anchor link
- Ariën - op 03/08/2017 11:28:47:
Heb je al een base in HTML gezet die een absoluut pad gebruikt?

geprobeerd, geen resultaat
Adoptive Solution op 03/08/2017 11:43:19:
Probeer dit een :

http://stable-management.nl/event_2018/images/site-picture.png

Dus :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
background-image: url('/event_2018/images/site-picture.png');

Jouw link resulteerd in een 404 fout.
Daarom laat ik de complete code maar eens zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<!DOCTYPE HTML>

<html>
<style>
body, html {
        height: 100%;
        margin: 0;
}

.bgimg {
        background-image: url('/event_2018/images/site-picture.png');
        height: 100%;
        background-position: center;
        background-size: cover;
        position: relative;
        color: white;
        font-family: "Courier New", Courier, monospace;
        font-size: 25px;
}
</style>
<head>
<base href="https://www.harry-arends.nl/event_2018/images/" target="_blank">
  <title>Untitled</title>
</head>

<body>
<div class="bgimg">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
</div>
</body>

</html>

Ik heb dit geprobeerd met Chrome, Explorer en Firefox
 
Remco nvt

Remco nvt

03/08/2017 14:51:13
Quote Anchor link
Iets doet een rewrite. Dus je apache of nginx.

http://stable-management.nl/event_2018/images/site-picture.png geeft The requested URL /event_2018//event_2018/images/site-picture.png was not found on this server.

http://stable-management.nl/images/site-picture.png geeft The requested URL /event_2018//site-picture.png was not found on this server.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/08/2017 15:19:46
Quote Anchor link
Je html is fout => <style> hoort in <head>.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<!DOCTYPE HTML>

<html>

<head>
<base href="https://www.harry-arends.nl/">
  <title>Untitled</title>
<style>
body, html {
        height: 100%;
        margin: 0;
}

.bgimg {
        background-image: url('/event_2018/images/site-picture.png');
        height: 100%;
        background-position: center;
        background-size: cover;
        position: relative;
        color: white;
        font-family: "Courier New", Courier, monospace;
        font-size: 25px;
}
</style>
</head>

<body>
<div class="bgimg">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
</div>
</body>

</html>
Gewijzigd op 03/08/2017 15:21:45 door - SanThe -
 
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 16:27:34
Quote Anchor link
== toegevoegd==

Gevonden, bedankt.
Was mijn 'oude' privé site Deze gaat binnen kort ook helemaal vernieuwd worden.
Maar voor nu heb ik de links verwijderd. Ik werk niet meer voor deze organisaties.
Nogmaals bedankt

Toevoeging op 03/08/2017 16:33:13:

- SanThe - op 03/08/2017 15:19:46:
Je html is fout => <style> hoort in <head>.
Jouw voorstel brengt geen verandering. Volgens yourhosting, mijn provider is alles goed. Hier houdt dus mijn kennis echt op
 
- SanThe -

- SanThe -

03/08/2017 16:39:31
 
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 16:39:33
Quote Anchor link
dit werkt na het legen van cache:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<html>
 <head>
  <title>Achtergrond</title>
  <base href="http://www.harry-arends.nl/event_2018/images/">
 </head>
 <body background="site-picture.png">
  Deze pagina zal je logo als achtergrond hebben.
 </body>
</html>
Gewijzigd op 03/08/2017 16:41:16 door Harry H Arends
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2017 16:40:24
Quote Anchor link
En zonder je .htaccess, werkt dat dan wel?
 
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 17:09:48
Quote Anchor link
- Ariën - op 03/08/2017 16:40:24:
En zonder je .htaccess, werkt dat dan wel?
Dat zal niet gaan aangezien het een sub-domain is.

Nu heb ik alles maar weer opnieuw in de php file geplaatst en nu werkt het wel echter alleen met de BASE directive vanuit het hoofd-domain.
 
Willem vp

Willem vp

03/08/2017 17:47:36
Quote Anchor link
Quote:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/event_2018//
RewriteRule (.*) /event_2018//$1 [last]

Moet die RewriteCond wel eindigen met een dubbele slash? Als je namelijk een url gebruikt zonder dubbele slash, dan zal de RewriteRule in werking treden. Dat was de reden dat je op deze url een 404 kreeg:

/event_2018/images/site-picture.png

werd namelijk omgezet naar

/event_2018//event_2018/images/site-picture.png

en die zal niet bestaan.

Een ander interessant dingetje is dat /images/site-picture.png wordt herschreven naar /event_2018//site-picture.png. Ik kan daarvoor in de rewriterules geen verklaring vinden, maar misschien doet ook hier die // iets geks.

Als je die rewritecond/rule corrigeert, heb je waarschijnlijk die base-directive niet meer nodig.
 
Harry H Arends

Harry H Arends

05/08/2017 10:56:32
Quote Anchor link
De bubbele // vervangen door een enkele / heeft niet geholpen
Mijn .htacces file ziet er nu als volgt uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
####SUBDOMAINS_HEADER####
RewriteEngine on
#RULE:,stable-management.nl,/event_2018/
#RULE:www,stable-management.nl,/event_2018/
#RULE:,mb-stable-management.nl,http://stable-management.nl/$1
#RULE:www,mb-stable-management.nl,http://stable-management.nl/$1
#RULE:,mat54-wiki.nl,/mat54
#RULE:www,mat54-wiki.nl,/mat54
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^stable-management.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/event_2018/
RewriteRule (.*)            /event_2018//$1
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.stable-management.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/event_2018/
RewriteRule (.*)            /event_2018//$1
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^mat54-wiki.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/mat54/
RewriteRule (.*)            /mat54/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.mat54-wiki.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/mat54/
RewriteRule (.*)            /mat54/$1 [last]
####SUBDOMAINS_TAILER####

####CUSTOM_HEADER####
#NL: Place your custom rules here
#EN: Plaats je eigen regels hier
####SESSIONID BEHAIVIOR####

####CUSTOM_TAILER####

####ERROR_HEADER####
####ERROR_TAILER####
 
Willem vp

Willem vp

05/08/2017 12:13:15
Quote Anchor link
In je RewriteRule staat nog steeds de // die ik verdenk van problemen.

Als ik /event_2018/images/site-picture.png opvraag, krijg ik het plaatje te zien. Vraag ik echter /images/site-picture.png op, dan wordt die nog steeds herschreven naar /event_2018/site_picture.png (waarbij al wel de dubbele slash weg is).

Ik vermoed dat die // een feature van Apache is om een niveau in je directoryboom te snoeien, maar ik kan dat niet terugvinden in de documentatie, het is een lastige zoekterm voor google en ik heb momenteel geen tijd/zin om het in mijn eigen omgeving te testen. ;-)

Overigens zou ik aanraden om van de (.*) in je rewriterule ^(.*) te maken. Dan is het voor zowel jou als voor de regular expression parser duidelijk dat je alles vanaf het begin wilt matchen.

Verder kopieer je je rewriterules voor het domein met en zonder www-prefix. Je kan e.e.a. samennemen door je conditie iets aan te passen:

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?stable-management.nl$

Deze conditie matcht zowel www.stable-management.nl als stable-management.nl. (Formeel genomen moet je elke . ook nog schrijven als \. omdat de expressie anders niet matcht op punten maar op willekeurige tekens, maar in dit geval kan dat niet zoveel kwaad.)
 
Harry H Arends

Harry H Arends

05/08/2017 16:03:39
Quote Anchor link
Hoi Willem,

Het vervelende is dat deze file geschreven wordt door de hosting manager van de provider en geven daar geen ondersteuning op want wat zij aanbieden werkt goed is het antwoord, dus jij doet iets fout.

Wat het voor mij ook onbegrijpelijk maakt is het voor de mat54 website (wiki) wel werkt
 
Willem vp

Willem vp

05/08/2017 16:23:23
Quote Anchor link
Als ik regel 3 en 7 van je htaccess met elkaar vergelijk, dan zie ik dat de rule op regel 3 met een / eindigt, en die op regel 7 niet. Waarschijnlijk staat in de hosting manager ergens een / teveel ingevuld. Ik weet niet of dat iets is dat jij beheert of dat het iets is dat zij beheren, maar ergens moet er iets verkeerd geconfigureerd zijn.

Ik zie dat er ook ruimte is voor custom rules. Ik ken de software niet, dus ik weet niet of er een mogelijkheid is om de gegenereerde rules weg te halen, maar als die mogelijkheid er is, zou je alle rewriterules naar het custom-gedeelte kunnen verhuizen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.