afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »
Ricolo

Ricolo

01/09/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Is er een bepaald script om te checken
of een geposte link ook wel echt daadwerkelijk een afbeelding is?

Dus dat een html code bijvoorbeeld er uit gefilterd wordt en
alleen als het een echte afbeelding is, de geposte url toegelaten wordt?

Bij voorbaat dank,
Ricolo
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 09:09:57
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

01/09/2008 20:32:00
Quote Anchor link
check de exstentie van het bestand en tegelijkertijd kan je kijken of het online staat of niet (mits het geen upload is)

staan vast wel een script over hier op phphulp



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
if(isset($_POST["bevestiging"])){

        $naam = $_POST["naam"];
        
        $allow[0] = "pjpeg";
        $allow[1] = "gif";
        $allow[2] = "png";
        $allow[3] = "pjpg";
        $allow[4] = "jpg";
        $allow[5] = "jpeg";
        $allow[6] = "x-png";

        $locatie = "images/";
        
        global $_FILES;
        
        $f_extentie = $_FILES["file"]["type"];
        
        $extentie = explode("image/", $f_extentie);

        for($i = 0; $i < count($allow); $i++){
              
            if(strtolower($extentie[1] == $allow[$i])){
              
            $extentie_check = "ok";
               $i = count($allow) + 5;
      
            }
        }

        
        if(file_exists($locatie.$naam)){
        
            echo "Kies een andere naam voor het bestand<br><br>";
            
        }
  }
else{
  
  //form
  
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Ricolo

Ricolo

01/09/2008 20:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
$naam
= $_POST["url"];
        
        $allow[0] = "pjpeg";
        $allow[1] = "gif";
        $allow[2] = "png";
        $allow[3] = "pjpg";
        $allow[4] = "jpg";
        $allow[5] = "jpeg";
        $allow[6] = "x-png";

        
        global $_FILES;
        
        $f_extentie = $_FILES["file"]["type"];
        
        $extentie = explode("image/", $f_extentie);

        for($i = 0; $i < count($allow); $i++){
              
            if(strtolower($extentie[1] == $allow[$i])){
              
            $extentie_check = "ok";
               $i = count($allow) + 5;
      
            }
        }

        
        if(file_exists($naam)){

// de rest

}else{
        echo 'Error';
}

?>


Zo heb ik het nu, maar krijg telkens foutmelding...
 
--

--

01/09/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Welke foutmelding?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

01/09/2008 20:48:00
Quote Anchor link
geef jou script dan ff dan kunnen we ff kijken wat er aan te doen is..
 
Ricolo

Ricolo

01/09/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Kijk, het grootste probleem is niet dat de afbeelding per sé moet bestaan, maar ik moet gewoon zeker gaan van het feit dat niemand iets anders kan plaatsen behalve een afbeelding, want het is voor een profiel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="' . $user['url'] . '" width="150" height="150" />';
?>


En er waren dus mensen die daarin html en zo konden plaatsen.
Bij een profiel verscheen zelfs een alert popup :S

Evert, ik krijg gewoon mijn eigen "Error" foutmelding.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

01/09/2008 20:53:00
Quote Anchor link
gewoon kijken wat de exstantie is van de post uiteraard moet je kijken of het online staat anders krijg je een X in beeld. (mits hij word geupload en of het plaatje niet op jou website staat) anders hoef je niet te kijken of hij online is maar check dat of hij bestaad..


edit:


dan word het ongeveer zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
if(isset($_POST["bevestiging"])){

        $naam = $_POST["naam"];
        
        $allow[0] = "pjpeg";
        $allow[1] = "gif";
        $allow[2] = "png";
        $allow[3] = "pjpg";
        $allow[4] = "jpg";
        $allow[5] = "jpeg";
        $allow[6] = "x-png";

        $locatie = "images/";
        
        global $_FILES;
        
        $f_extentie = $_FILES["file"]["type"];
        
        $extentie = explode("image/", $f_extentie); //zorg er voor dat dit wel jou map is war hij staat

        for($i = 0; $i < count($allow); $i++){
              
            if(strtolower($extentie[1] == $allow[$i])){
              
            $extentie_check = "ok";
           }
       }

       echo'$plaatje';
 }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Ricolo

Ricolo

01/09/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Ja, maar ook de html en zo wil ik er uitgefilterd hebben...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

01/09/2008 20:59:00
Quote Anchor link
dan zou je een filter moeten maken..


edit:

of htmlentities($_POST['plaatje']); ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 

02/09/2008 00:23:00
Quote Anchor link
php.net:
$_FILES['userfile']['type']

The mime type of the file, if the browser provided this information. An example would be "image/gif". This mime type is however not checked on the PHP side and therefore don't take its value for granted.

http://nl.php.net/manual/en/features.file-upload.php
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/09/2008 00:45:00
Quote Anchor link
@Karl

Als de browser dus zegt dat het een gif is (dus cliënt side informatie die die meestuurt) dan geeft die ook het mime-type image/gif mee. Deze input is dus eigenlijk niet echt te vertrouwen volgens php.net.
 

02/09/2008 00:54:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 02.09.2008 00:45:
@Karl

Als de browser dus zegt dat het een gif is (dus cliënt side informatie die die meestuurt) dan geeft die ook het mime-type image/gif mee. Deze input is dus eigenlijk niet echt te vertrouwen volgens php.net.

Ik maak die stukjes tekst niet voor niks bold he.
En ik zeg het ook niet voor niks.
Gewoon quote van php.net.
Netzoals jij doet.

Ik heb hier al zovaak op gewezen...
En voordat je het gaat vragen, volgens mij heeft een van Jan Koehoorn's scripts de oplossing.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/09/2008 07:11:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.