afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Ricolo

Ricolo

01/09/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Is er een bepaald script om te checken
of een geposte link ook wel echt daadwerkelijk een afbeelding is?

Dus dat een html code bijvoorbeeld er uit gefilterd wordt en
alleen als het een echte afbeelding is, de geposte url toegelaten wordt?

Bij voorbaat dank,
Ricolo
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 12:38:47
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

01/09/2008 20:32:00
Quote Anchor link
check de exstentie van het bestand en tegelijkertijd kan je kijken of het online staat of niet (mits het geen upload is)

staan vast wel een script over hier op phphulp



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
if(isset($_POST["bevestiging"])){

        $naam = $_POST["naam"];
        
        $allow[0] = "pjpeg";
        $allow[1] = "gif";
        $allow[2] = "png";
        $allow[3] = "pjpg";
        $allow[4] = "jpg";
        $allow[5] = "jpeg";
        $allow[6] = "x-png";

        $locatie = "images/";
        
        global $_FILES;
        
        $f_extentie = $_FILES["file"]["type"];
        
        $extentie = explode("image/", $f_extentie);

        for($i = 0; $i < count($allow); $i++){
              
            if(strtolower($extentie[1] == $allow[$i])){
              
            $extentie_check = "ok";
               $i = count($allow) + 5;
      
            }
        }

        
        if(file_exists($locatie.$naam)){
        
            echo "Kies een andere naam voor het bestand<br><br>";
            
        }
  }
else{
  
  //form
  
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Ricolo

Ricolo

01/09/2008 20:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
$naam
= $_POST["url"];
        
        $allow[0] = "pjpeg";
        $allow[1] = "gif";
        $allow[2] = "png";
        $allow[3] = "pjpg";
        $allow[4] = "jpg";
        $allow[5] = "jpeg";
        $allow[6] = "x-png";

        
        global $_FILES;
        
        $f_extentie = $_FILES["file"]["type"];
        
        $extentie = explode("image/", $f_extentie);

        for($i = 0; $i < count($allow); $i++){
              
            if(strtolower($extentie[1] == $allow[$i])){
              
            $extentie_check = "ok";
               $i = count($allow) + 5;
      
            }
        }

        
        if(file_exists($naam)){

// de rest

}else{
        echo 'Error';
}

?>


Zo heb ik het nu, maar krijg telkens foutmelding...
 
--

--

01/09/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Welke foutmelding?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

01/09/2008 20:48:00
Quote Anchor link
geef jou script dan ff dan kunnen we ff kijken wat er aan te doen is..
 
Ricolo

Ricolo

01/09/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Kijk, het grootste probleem is niet dat de afbeelding per sé moet bestaan, maar ik moet gewoon zeker gaan van het feit dat niemand iets anders kan plaatsen behalve een afbeelding, want het is voor een profiel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="' . $user['url'] . '" width="150" height="150" />';
?>


En er waren dus mensen die daarin html en zo konden plaatsen.
Bij een profiel verscheen zelfs een alert popup :S

Evert, ik krijg gewoon mijn eigen "Error" foutmelding.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

01/09/2008 20:53:00
Quote Anchor link
gewoon kijken wat de exstantie is van de post uiteraard moet je kijken of het online staat anders krijg je een X in beeld. (mits hij word geupload en of het plaatje niet op jou website staat) anders hoef je niet te kijken of hij online is maar check dat of hij bestaad..


edit:


dan word het ongeveer zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
if(isset($_POST["bevestiging"])){

        $naam = $_POST["naam"];
        
        $allow[0] = "pjpeg";
        $allow[1] = "gif";
        $allow[2] = "png";
        $allow[3] = "pjpg";
        $allow[4] = "jpg";
        $allow[5] = "jpeg";
        $allow[6] = "x-png";

        $locatie = "images/";
        
        global $_FILES;
        
        $f_extentie = $_FILES["file"]["type"];
        
        $extentie = explode("image/", $f_extentie); //zorg er voor dat dit wel jou map is war hij staat

        for($i = 0; $i < count($allow); $i++){
              
            if(strtolower($extentie[1] == $allow[$i])){
              
            $extentie_check = "ok";
           }
       }

       echo'$plaatje';
 }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 
Ricolo

Ricolo

01/09/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Ja, maar ook de html en zo wil ik er uitgefilterd hebben...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

01/09/2008 20:59:00
Quote Anchor link
dan zou je een filter moeten maken..


edit:

of htmlentities($_POST['plaatje']); ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert dat ben ik
 

02/09/2008 00:23:00
Quote Anchor link
php.net:
$_FILES['userfile']['type']

The mime type of the file, if the browser provided this information. An example would be "image/gif". This mime type is however not checked on the PHP side and therefore don't take its value for granted.

http://nl.php.net/manual/en/features.file-upload.php
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/09/2008 00:45:00
Quote Anchor link
@Karl

Als de browser dus zegt dat het een gif is (dus cliënt side informatie die die meestuurt) dan geeft die ook het mime-type image/gif mee. Deze input is dus eigenlijk niet echt te vertrouwen volgens php.net.
 

02/09/2008 00:54:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 02.09.2008 00:45:
@Karl

Als de browser dus zegt dat het een gif is (dus cliënt side informatie die die meestuurt) dan geeft die ook het mime-type image/gif mee. Deze input is dus eigenlijk niet echt te vertrouwen volgens php.net.

Ik maak die stukjes tekst niet voor niks bold he.
En ik zeg het ook niet voor niks.
Gewoon quote van php.net.
Netzoals jij doet.

Ik heb hier al zovaak op gewezen...
En voordat je het gaat vragen, volgens mij heeft een van Jan Koehoorn's scripts de oplossing.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/09/2008 07:11:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.