AfbeeldingenHulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:03:00
Quote Anchor link
Het zit zo...
Ik upload mijn afbeeldingen...
alles gaat in mijn database ook zoals gewenst.. dus naam extensie nummer en wie deze heeft geupload... alles ok...
maar nu vraag ik mij af... hoe kan ik iedere member zijn eigen plaatjes laten zien?...
thnx voor de hulp mannen (en vrouwen?)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 18:57:05
 
Niels Beckers

Niels Beckers

19/12/2005 20:07:00
Quote Anchor link
je haalt het op met het id?
je kijkt wnr ze zijn ingelogt en je haalt de usernameuit een sesion ofzo dan selecteer je de rij met die username.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/12/2005 20:08:00
Quote Anchor link
Je hebt begrijp ik wel aangegeven wie ze heeft geupload. Ik neem ook aan dat er ingelogd wordt en dat je een sessie gebruikt in het voorbeeld.

Op de pagina van de user waar je die afbeeldingen wilt laten zien doe je iets als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql
="SELECT naam, afbeelding, extensie FROM afbeeldingen WHERE user='".$_SESSION['user']."'";
$query=mysql_query($sql);
while ($afbeelding=mysql_fetch_array($query)){
echo '<img src="'.$afbeelding['afbeelding'].$afbeelding['extensie'].'">';
?>
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:09:00
Quote Anchor link
ja neen dan toon ze je alleen als ze ingelogd zijn?
de bedoeling is als ze een file uploaden dan bij hun profiel komen staan (iedere member moet zijn eigen 'afbeeldingalbum' hebben) snap je?
zodanig dat alle members zijn of haar fotos kan zien ook... (sorry als ik nieuw overkom :p ben dan ook niet zo lang bezig met php...)
Gewijzigd op 19/12/2005 20:11:00 door Jonathan
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 20:24:00
Quote Anchor link
Hoi Jonathan,

als we aannemen dat je een tabel users hebt en een tabel foto's met daarin een of ander veld waaruit je kunt opmaken bij welke user die foto hoort, is het niet zo moeilijk.

Heb je het zo?
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:27:00
Quote Anchor link
ja...
zo dus een tabel met de naam members (waar de info van elke member dus instaat)
en dan een tabel van plaatjes(waar ieder geupload plaatje staat met de naam van de member die dat plaatje heeft geupload)
en nu wil ik dat in ieder profiel van de members.. zijn of haar plaatje(s) komen te staan (snapen jullie nu?)
Gewijzigd op 19/12/2005 20:33:00 door Jonathan
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:37:00
Quote Anchor link
Jan:
Hoi Jonathan,

als we aannemen dat je een tabel users hebt en een tabel foto's met daarin een of ander veld waaruit je kunt opmaken bij welke user die foto hoort, is het niet zo moeilijk.

Heb je het zo?

of zoals jij zegt hoe kan ik deze nu late zien in iemand zijn profiel... (dus in zijn profiel moete de plaatjes staan die hij heeft geupload (dus waar in de tabel plaatjes zijn naam staat die afbeeldingen komen in zijn profiel te staan)
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 20:42:00
Quote Anchor link
Niemand?.... :(
..... hulp zo leuk zijn.... (thnx voor de hulp tot nu toe maar heb er spijtig genoeg niets aan :( :(
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Je kunt een lijst van members maken met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
// member lijst
$sql = "
SELECT membername
FROM members
ORDER BY membername
"
;
if (!($res = mysql_query ($sql))) {
 trigger_error (mysql_error ());
}

else {
 while ($obj = mysql_fetch_object ($res)) {
  echo '<a href=profiel.php?member="'.$obj->membername.'">'.$obj->membername.'</a>';
 }
}

?>


Als iemand op zo'n link klikt, gaan ze naar de pagina profiel.php en kun je daar de membername ophalen via $_GET['membername']

Die zet je weer in een query die je loslaat op je plaatjestabel.
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 21:01:00
Quote Anchor link
jaja :p weet ik... (niemand begrijpt mij denk ik :d)
de bedoeling is (zoals een msn space te hebben..)
een profiel en al dat heb ik.. maar die fotos die een persoon upload... die wil ik da ook in zijn profiel krijge) hoe kan ik die fotos weergeven? (dus alleen die fotos die de als $member == $object->gebruikersnaam mogen gezien zijn... de rest niet
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 21:04:00
Quote Anchor link
Op profiel.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// foto's selecteren
$membername = $_GET['membername'];
$sql = "
  SELECT fotonaam
  FROM fotos
  WHERE membername = '$membername'
  "
;
?>


En dan je query uitvoeren en de resultaten fetchen
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 21:17:00
Quote Anchor link
en dan is het?
echo"dan hier de variabels"
of ben ik mis?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 21:22:00
Quote Anchor link
Ja, dus

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// resultaten echoën
$res = mysql_query ($sql); // zelf nog error check inbouwen

while ($row = mysql_fetch_object ($res)) {
  // echo hier
}
?>
Gewijzigd op 19/12/2005 21:24:00 door Jan Koehoorn
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 21:26:00
Quote Anchor link
ok hartelijk bedankt maat ;)
ik ga snel ff invoegen.. en wat instellen.. als ie klaar is en lukt zeg ik wel grz Furax (by the way het is voor een dating site :d)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 21:36:00
Quote Anchor link
Een dating site? Als het grof geld gaat verdienen wil ik wel een percentage!

:-)))
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 21:55:00
Quote Anchor link
ja tuurlijk verdiend dit geld man :d
vraagje: is dit een foute echo?
echo" <img src='img/plaatjes/".$plaat.".".$plaat2."' border='1' /> ";
want hij laat de plaatjes niet zien :(
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 22:02:00
Quote Anchor link
$plaat1 staat voor de naam
en
$plaat2 staat voor de extentie (zoals jpg, gif ofzo)
echo" <img src='img/plaatjes/".$plaat.".".$plaat2."' border='1' /> ";
als je het ziet staat er dus een punt tussen die 2
wat logisch is want ik heb mij .extensie nodig he anders leest hij de afbeelding niet...
maar de afbeelding komt niet :(
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/12/2005 22:05:00
Quote Anchor link
echo" <img src='img/plaatjes/".$plaat.".".$plaat2."' border='1' /> ";

Ik mis het cijfer 1. Moet het niet zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<img src="img/plaatjes/' . $plaat1 . '.' . $plaat2 . '"border="1">';
?>
Gewijzigd op 19/12/2005 22:06:00 door Jan Koehoorn
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 22:10:00
Quote Anchor link
ik zal zien ;) :p toch bedankt he
voor de rest werkt het al ;)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/12/2005 22:13:00
Quote Anchor link
@ Jan... let ook op de quotes in de echo.. Beter zo:

echo '<img src="img/plaatjes/"'.$plaat1.'.'.$plaat2.'" border="1" />';
 
Jonathan

Jonathan

19/12/2005 22:24:00
Quote Anchor link
neeeeeeeeeeeeeeee nu heeft mijn host problemen... (zoals altyd) GA NOOIT HOSTEN BIJ HELDERHOSTING!!!!! :@
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.