again checkbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »
Marcel Groot

Marcel Groot

28/11/2015 14:33:29
Quote Anchor link
Hoe zorg je ervoor als de gebruiker de checkbox selecteerde en dan onderaan de pagina
een lijstje komt te staan met alle geselecteerde items?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:19:47
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/11/2015 14:48:13
Quote Anchor link
Op dezelfde pagina? JavaScript / jQuery, maar dit lijkt mij een beetje overbodig?
Op een volgende pagina? Data weer ophalen uit $_POST of $_SESSION en weer weergeven.

Wat ben je precies aan het maken? Een soort van samenvattingspagina van het eerder ingevulde als bevestiging voor het verzenden ofzo?
 
Marcel Groot

Marcel Groot

29/11/2015 13:29:53
Quote Anchor link
Iets waar je een lijst van ongeveer 200 keuzes hebt en daar dan bijvoorbeeld 10 uit moet selecteren elke maand worden er 10 gekozen als die van jou er dan tussen staan heb je gewonnon
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2015 13:34:03
Quote Anchor link
Je kan een loopje maken om alle gebruikers op te halen.
Bij elke gebruiker zet je dan een checkbox neer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="checkbox" name="gebruikers[]" value="Klaasje">Klaas


Vervolgens als je het formulier verstuurt, dan heb je in $_POST['gebruikers'] een array met alle geselecteerde leden die je dan kan opslaan in je database bij 'winnaars' o.i.d.

Maar winnaars moet je eigenlijk op willekeurige wijze trekken ;-)
 
Marcel Groot

Marcel Groot

29/11/2015 13:34:03
Quote Anchor link
_________________________________________________________________________________

Ik krijg een error:

Error reading database: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '0, 0, 0, 0, 1)' at line 6

http://www.mupload.nl/img/mr8mg8lmk2s.png

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php session_start();
function
quote_smart($value) {
if (get_magic_quotes_gpc()) {
$value = stripslashes($value);
}

if(version_compare(phpversion(),"4.3.0") == "-1") {
return mysql_escape_string($value);
}
else {
return mysql_real_escape_string($value);
}
}

if(isset($_POST['submit'])){
    // code for check server side validation
    if(empty($_SESSION['captcha_code'] ) || strcasecmp($_SESSION['captcha_code'], $_POST['captcha_code']) != 0){  
        $msg="<span style='color:red'>The Validation code does not match!</span>";// Captcha verification is incorrect.        
    }else{// Captcha verification is Correct. Final Code Execute here!        
        $msg="<span style='color:green'>The Validation code has been matched.</span>";    
$servername = "";
$username = "";
$password = "";
$dbname = "";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

$collection= array('orange', 'apple', 'grapefruit', 'banana', 'watermelon');
$fruit = array('orange', 'apple', 'grapefruit', 'banana', 'watermelon');
if(isset($_POST['submit']))
{
   $fruit = $_POST['fruit'];
   $values = array($collection);
    foreach($collection as $selection )
    {
     if(in_array($selection, $fruit))
            {
$values[ $selection ] = 1;  }
        else
            { $values[ $selection ] = 0;  }
   }


$sql = "INSERT INTO guessing (student_name, student_email, student_city, orange, apple, grapefruit, banana, watermelon)
    VALUES(
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_name"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_email"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_city"])."'
    {$values['orange']}, {$values['apple']}, {$values['grapefruit']}, {$values['banana']}, {$values['watermelon']})"
;        
    
if ($conn->query($sql) === TRUE) {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('New record created successfully');</script>";
}
else {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error."');</script>";
}
  
 // end of foreach.
 
    // MySQL statement.    
// MySQL statement to execute the INSERT statement above.          

mysqli_query($conn, $sql) or die('<br/>Error reading database: '.mysqli_error($conn));
mysqli_close($conn);
}
  // End of, if statement from the button check
;
}    
    }
    
?>

<html>
    <head>

         <meta charset="utf-8">
<title>Testwebsite</title>
<script type='text/javascript'>
function refreshCaptcha(){
    var img = document.images['captchaimg'];
    img.src = img.src.substring(0,img.src.lastIndexOf("?"))+"?rand="+Math.random()*1000;
}
</script>
    </head>
    <body>
<form action="" method="post" name="form1" id="form1" >
           <input type="checkbox" name="fruit[Orange]" value="orange"> Orange
           <input type="checkbox" name="fruit[Apple]" value="apple"> Apple
           <input type="checkbox" name="fruit[Grapefruit]" value="grapefruit"> Grapefruit
           <input type="checkbox" name="fruit[Banana]" value="banana"> Banana
           <input type="checkbox" name="fruit[Watermelon]" value="watermelon"> Watermelon
           <br>
                   <label>Student Name :</label>
                          <input type="text" name="student_name" id="name" required="required" placeholder="Please Enter Name"/><br /><br />
                   <label>Student Email :</label>
                          <input type="email" name="student_email" id="email" required="required" placeholder="[email protected]"/><br/><br />
                   <label>Student City :</label>
                          <input type="text" name="student_city" id="city" required="required" placeholder="Please Enter Your City"/><br/><br />
  
                             <meta charset="utf-8">
                             <script type='text/javascript'>
                             function refreshCaptcha(){
                             var img = document.images['captchaimg'];
                             img.src = img.src.substring(0,img.src.lastIndexOf("?"))+"?rand="+Math.random()*1000;
                             }
                             </script>
                                                   <?php if(isset($msg)){?>
                                                   <?php echo $msg;?></td>
                                                   <?php } ?>
                             Validation code:
                                 <img src="captcha.php?rand=<?php echo rand();?>" id='captchaimg'><br>
                                 <label for='message'>Enter the code above here :</label>
                                 <br>
                                 <input id="captcha_code" name="captcha_code" type="text">
                                 <br>
                            Can't read the image? click <a href='javascript: refreshCaptcha();'>here</a> to refresh.</td>
                                                <input name="submit" type="submit" value="submit">
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 29/11/2015 13:35:20 door Marcel Groot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2015 13:41:12
Quote Anchor link
Na lijn 45 mist er een komma....
Het is ook raadzaam om je manier van enters ook door te zetten. Nu staan er drie enter, waarna je op regel 46 alles op een andere wijze achter elkaar zet.

Wees consistent met je code. Gebruik dus ook bij voorkeur of MySQLi als procedureel (functies als mysqli_*() etc.. )of als OO (Object Georienteerd met -> ).
mysql_*()-functies zijn echt dingen waarvan je af moet stappen!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.