again checkbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
Marcel Groot

Marcel Groot

28/11/2015 14:33:29
Quote Anchor link
Hoe zorg je ervoor als de gebruiker de checkbox selecteerde en dan onderaan de pagina
een lijstje komt te staan met alle geselecteerde items?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 13:57:45
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/11/2015 14:48:13
Quote Anchor link
Op dezelfde pagina? JavaScript / jQuery, maar dit lijkt mij een beetje overbodig?
Op een volgende pagina? Data weer ophalen uit $_POST of $_SESSION en weer weergeven.

Wat ben je precies aan het maken? Een soort van samenvattingspagina van het eerder ingevulde als bevestiging voor het verzenden ofzo?
 
Marcel Groot

Marcel Groot

29/11/2015 13:29:53
Quote Anchor link
Iets waar je een lijst van ongeveer 200 keuzes hebt en daar dan bijvoorbeeld 10 uit moet selecteren elke maand worden er 10 gekozen als die van jou er dan tussen staan heb je gewonnon
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2015 13:34:03
Quote Anchor link
Je kan een loopje maken om alle gebruikers op te halen.
Bij elke gebruiker zet je dan een checkbox neer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="checkbox" name="gebruikers[]" value="Klaasje">Klaas


Vervolgens als je het formulier verstuurt, dan heb je in $_POST['gebruikers'] een array met alle geselecteerde leden die je dan kan opslaan in je database bij 'winnaars' o.i.d.

Maar winnaars moet je eigenlijk op willekeurige wijze trekken ;-)
 
Marcel Groot

Marcel Groot

29/11/2015 13:34:03
Quote Anchor link
_________________________________________________________________________________

Ik krijg een error:

Error reading database: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '0, 0, 0, 0, 1)' at line 6

http://www.mupload.nl/img/mr8mg8lmk2s.png

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php session_start();
function
quote_smart($value) {
if (get_magic_quotes_gpc()) {
$value = stripslashes($value);
}

if(version_compare(phpversion(),"4.3.0") == "-1") {
return mysql_escape_string($value);
}
else {
return mysql_real_escape_string($value);
}
}

if(isset($_POST['submit'])){
    // code for check server side validation
    if(empty($_SESSION['captcha_code'] ) || strcasecmp($_SESSION['captcha_code'], $_POST['captcha_code']) != 0){  
        $msg="<span style='color:red'>The Validation code does not match!</span>";// Captcha verification is incorrect.        
    }else{// Captcha verification is Correct. Final Code Execute here!        
        $msg="<span style='color:green'>The Validation code has been matched.</span>";    
$servername = "";
$username = "";
$password = "";
$dbname = "";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

$collection= array('orange', 'apple', 'grapefruit', 'banana', 'watermelon');
$fruit = array('orange', 'apple', 'grapefruit', 'banana', 'watermelon');
if(isset($_POST['submit']))
{
   $fruit = $_POST['fruit'];
   $values = array($collection);
    foreach($collection as $selection )
    {
     if(in_array($selection, $fruit))
            {
$values[ $selection ] = 1;  }
        else
            { $values[ $selection ] = 0;  }
   }


$sql = "INSERT INTO guessing (student_name, student_email, student_city, orange, apple, grapefruit, banana, watermelon)
    VALUES(
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_name"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_email"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_city"])."'
    {$values['orange']}, {$values['apple']}, {$values['grapefruit']}, {$values['banana']}, {$values['watermelon']})"
;        
    
if ($conn->query($sql) === TRUE) {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('New record created successfully');</script>";
}
else {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error."');</script>";
}
  
 // end of foreach.
 
    // MySQL statement.    
// MySQL statement to execute the INSERT statement above.          

mysqli_query($conn, $sql) or die('<br/>Error reading database: '.mysqli_error($conn));
mysqli_close($conn);
}
  // End of, if statement from the button check
;
}    
    }
    
?>

<html>
    <head>

         <meta charset="utf-8">
<title>Testwebsite</title>
<script type='text/javascript'>
function refreshCaptcha(){
    var img = document.images['captchaimg'];
    img.src = img.src.substring(0,img.src.lastIndexOf("?"))+"?rand="+Math.random()*1000;
}
</script>
    </head>
    <body>
<form action="" method="post" name="form1" id="form1" >
           <input type="checkbox" name="fruit[Orange]" value="orange"> Orange
           <input type="checkbox" name="fruit[Apple]" value="apple"> Apple
           <input type="checkbox" name="fruit[Grapefruit]" value="grapefruit"> Grapefruit
           <input type="checkbox" name="fruit[Banana]" value="banana"> Banana
           <input type="checkbox" name="fruit[Watermelon]" value="watermelon"> Watermelon
           <br>
                   <label>Student Name :</label>
                          <input type="text" name="student_name" id="name" required="required" placeholder="Please Enter Name"/><br /><br />
                   <label>Student Email :</label>
                          <input type="email" name="student_email" id="email" required="required" placeholder="[email protected]"/><br/><br />
                   <label>Student City :</label>
                          <input type="text" name="student_city" id="city" required="required" placeholder="Please Enter Your City"/><br/><br />
  
                             <meta charset="utf-8">
                             <script type='text/javascript'>
                             function refreshCaptcha(){
                             var img = document.images['captchaimg'];
                             img.src = img.src.substring(0,img.src.lastIndexOf("?"))+"?rand="+Math.random()*1000;
                             }
                             </script>
                                                   <?php if(isset($msg)){?>
                                                   <?php echo $msg;?></td>
                                                   <?php } ?>
                             Validation code:
                                 <img src="captcha.php?rand=<?php echo rand();?>" id='captchaimg'><br>
                                 <label for='message'>Enter the code above here :</label>
                                 <br>
                                 <input id="captcha_code" name="captcha_code" type="text">
                                 <br>
                            Can't read the image? click <a href='javascript: refreshCaptcha();'>here</a> to refresh.</td>
                                                <input name="submit" type="submit" value="submit">
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 29/11/2015 13:35:20 door Marcel Groot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2015 13:41:12
Quote Anchor link
Na lijn 45 mist er een komma....
Het is ook raadzaam om je manier van enters ook door te zetten. Nu staan er drie enter, waarna je op regel 46 alles op een andere wijze achter elkaar zet.

Wees consistent met je code. Gebruik dus ook bij voorkeur of MySQLi als procedureel (functies als mysqli_*() etc.. )of als OO (Object Georienteerd met -> ).
mysql_*()-functies zijn echt dingen waarvan je af moet stappen!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.