[AJAX]Bezoekers teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »
Vdleije .

vdleije .

12/05/2007 18:50:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben al een tijd opzoek naar een bezoekersteller geschreven in AJAX (!)
Ik weet dat het niet de bedoeling is dat jullie hele scripts hier gaan scrijven voor elkaar, maar kan je dan op zijn minst een site geven (LIEFST NL!!) waar een beetje fatsoenlijk wordt uitgelegd hoe je met ajax moet werken!

Dus weet iemand een script of tutorial site met betrekking op een bezoekersteller? Niet te verwarren met een "Online bezoekersteller".

M.v.g,
Jeffrey
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:08:55
 
Han eev

Han eev

12/05/2007 18:59:00
Quote Anchor link
De site is phphulp.nl :)

Hier 2 tut's die prima te gebruiken zijn:

klik ajax in zoek functie van phphulp.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Han eev
 
Vdleije .

vdleije .

12/05/2007 19:02:00
Quote Anchor link
Heb ik al gedaan, maar die hebben geen betrekking op een bezoekersteller!
 
Han eev

Han eev

12/05/2007 19:12:00
Quote Anchor link
Maar dat kan je zelf toch wel bedenken? Maar ik snap trouwens niet waarom ajax. Ik zie daar het nut niet van. Mar voor de rest is het heel makkelijk.
Een opzetje.

Stap 1: Maak een database waar de teller stats staan.
Stap 2: Maak een javascript functie die het uitvoert door een bepaalde pagina uit te voeren. En die pagina doet dan weer de database.
Stap 3: Zorg voor de afhandeling en elke keer als je een pagina opvraagt via AJAX. dan prop je die functie er ook nog bij en klaar :)
 
TJVB tvb

TJVB tvb

12/05/2007 19:13:00
Quote Anchor link
dan zou je moeten zoeken op bezoekersteller, maar waarom wil je een bezoekersteller in ajax?
Ajax is toch vooral de clientside terwijl de bezoekersteller volgens mij vooral server side is (of moeten je bezoekers met elkaar gaan bijhouden hoevaak ze er geweest zijn?)
 
Vdleije .

vdleije .

12/05/2007 19:18:00
Quote Anchor link
Ik dacht zo, het zal er leuk uitzien om een teller echt te zien lopen al er iemand anders op de site komt en jij er ook bent.

-- IK KOM OP DE SITE
teller: 0001
-- IK BEN OP DE SITE EN JIJ KOMT
teller: 0002 DAt je dat zo ziet verschuiven leek mij leuk!
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

12/05/2007 19:27:00
Quote Anchor link
ja, maar niet mogelijk,
tenzij je telkens om de 10 seconden dat stukje laat refreshen
 
Vdleije .

vdleije .

13/05/2007 00:01:00
Quote Anchor link
Neej, jij bedoeld denk ik een USERS ONLINE script? Ik wil gewoon een teller.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/05/2007 00:05:00
Quote Anchor link
Dan hoeft je bezoekersteller niet in ajax.

Je hoeft alleen maar d.m.v. van AJAX de gegevens uit de database te halen, en dat moet toch wel lukken met die tutorials..
 
Jan geen

Jan geen

13/05/2007 00:39:00
Quote Anchor link
Moet je idd die funtie elke paar seconden aanroepen.

- AJAX stukje (staat wel beschreven in tuts)
- php pagina die het aantal bezoekers ophaalt
- ergens afdrukken

lijkt me niet echt moeilijk...
 
Vdleije .

vdleije .

13/05/2007 00:45:00
Quote Anchor link
Never Mind, Ik snap er toch de ballen van. Na meer dan 10 tuorials door te nemen snap ik het nog niet.

't was het proberen waard.

Bedankt voor jullie reacties!

Jeffrey
 
Cake Masher

Cake Masher

13/05/2007 00:49:00
Quote Anchor link
vdleije, als je een bezoekersteller wilt kan je het best iedereens IP opslaan in je Database, je drukt het zooitje door een mysql_num_rows(); functie en hij spuugt de aantal uit.

Je kijkt natuurlijk eerst of de bezoekers IP al in de database voor komt, zo niet zet hij hem erin.

Werkt niet bij de mensen die steeds een ander IP krijgen (modem) maar daar mag je zelf wat op bedenke xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cake Masher
 
Jan geen

Jan geen

13/05/2007 00:52:00
Quote Anchor link
Snap je AJAX niet?

tis eigenlijk niet veel meer dan:
- Object aan maken (try en catch zodat het in verschillende browsers werkt)
- paar functies aanroepen
- php pagina waar je het aantal bezoekers ophaalt
- die waarde echo je en voeg je toe aan een div

Dat is alles.
 
Vdleije .

vdleije .

16/05/2007 09:56:00
Quote Anchor link
Aha, dankje Rik en Rick! :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.