Anti-bump idee

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »
Barman V

Barman V

19/11/2008 21:09:00
Quote Anchor link
Beste lezer (met name de mods van phphulp),

Vaak zie ik terecht op jullie site een melding als iemand zit te bumpen (2 posts direct na elkaar plaatsen).

Misschien een hele gekke gedachte van mij, maar met php en sql kan je er toch voor zorgen dat bij het plaatsen van een bump bericht deze geïntegreerd wordt in het eerste bericht.

Dus voordat je een insert doet, kan je toch checken of deze persoon al de laatste bericht heeft geplaatst.
Zo ja > integreer deze in het eerste bericht
Zo nee > voeg nieuw record toe
Dit scheelt voor jullie een hoop databaseruimte (en dus performance).

Misschien hebben jullie hier al over nagedacht, maar ben gewoon benieuwd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:30:01
 
--

--

19/11/2008 21:11:00
Quote Anchor link
Eens.
(Dit had in de modsectie moeten staan denk ik, maar goed)
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 21:12:00
Quote Anchor link
Hopelijk zit zoiets in de nieuwe phphulp-versie. Het idee is reeds vaker besproken.

Edit: Verplaatst.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank -

Frank -

19/11/2008 21:16:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 21:12:
Hopelijk zit zoiets in de nieuwe phphulp-versie.
En valt daar nog iets zinnigs over te zeggen? Of komt die weer na de zomer?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Geen flauw idee......
 
Barman V

Barman V

19/11/2008 21:21:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 21:12:
Hopelijk zit zoiets in de nieuwe phphulp-versie. Het idee is reeds vaker besproken.

Edit: Verplaatst.


Bedankt voor de verplaatsing. Was op zoek naar waar ik dit kon plaatsen, deze plek zal ik de volgende keer in mijn achterhoofd houden :)

Het biedt nog een voordeel, misschien komen meer mensen dit tegen.
Als je nu je bericht edit, dan heb je geen zicht meer op de topic (dus je kan niet meer kijken wat iemand eerder gepost had), je ziet immers alleen je eigen bericht in de textbox.
In de nieuwe situatie zou je dan gewoon onderaan nog een bericht toe kunnen voegen, zodat je zicht op de topicberichten behouden blijft.

Maar ik begrijp dat deze laatste manier er eigenlijk niet voor bedoeld is, misschien gewoon een tip om als je een bericht wijzigt, je nog het overzicht behoudt van de topic.

Overigens ben ik uitermate tevreden met dit forum :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

19/11/2008 21:50:00
Quote Anchor link
Ja ik ben best wel benieuwd hoe de nieuwe phphulp er uit zou komen te zien

Iemand al iets gezien van de nieuwe ?
Ben heel erg benieuwd :)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/11/2008 22:06:00
Quote Anchor link
Maar dan hebben de mods geen werk meer, plaats dan een bad-word-filter & je kunt ze ontslaan.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/11/2008 22:13:00
Quote Anchor link
Er zal altijd behoefte zijn aan mods op dit forum. Denk aan slechte topictitels, lange lappen code en dergelijke ;-)

Het antibump idee is inderdaad reeds vaker besproken. Je zou inderdaad kunnen checken wie de laatste post in een topic heeft gedaan. Als iemand een nieuwe post wil plaatsen check je dan of het wel 24 uur geleden is.

Zoiets is natuurlijk gemakkelijk te omzeilen. Je maakt gewoon een tweede account aan onder een andere nickname. Dan kun je uitloggen onder je oude account en inloggen met je nieuwe en rustig doorposten.
 
Barman V

Barman V

19/11/2008 22:20:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 19.11.2008 22:13:
Zoiets is natuurlijk gemakkelijk te omzeilen. Je maakt gewoon een tweede account aan onder een andere nickname. Dan kun je uitloggen onder je oude account en inloggen met je nieuwe en rustig doorposten.

Tja het is de vraag of men hier de moeite voor doet. Is het niet zo dat mensen het vaak per ongeluk doen, of luiheid? Het lijkt mij erg triest om een tweede account te nemen om je berichten in de hottopic lijst te behouden. Dit zal dan toch niet vaak gebeuren?

Tevens is de kans dat men je doorheeft erg groot (of je moet jezelf erg goed kunnen helpen in je tweede bericht).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Guido van C

Guido van C

19/11/2008 22:23:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 19.11.2008 22:13:
Zoiets is natuurlijk gemakkelijk te omzeilen. Je maakt gewoon een tweede account aan onder een andere nickname. Dan kun je uitloggen onder je oude account en inloggen met je nieuwe en rustig doorposten.


Zouden mensen zo opdringerig zijn?

Lijkt me wel leuk als je die tweede bump post dat je een melding krijgt dat je niet zo opdringerig moet zijn. Een pure 2e bump post niet per se te plaatsen als de 24 uur nog niet is verstreken, zo wel de laatste post gewoon een nieuwe post datum meegeven zodat hij weer bovenaan komt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/11/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Guido schreef op 19.11.2008 22:23:
Zouden mensen zo opdringerig zijn?

Zeker weten. Ga maar eens na bij jezelf; wat zie je meer op dit forum: goede manieren of slechte manieren?
 
Marco

Marco

19/11/2008 22:31:00
Quote Anchor link
Hoe komt het eigenlijk dat jullie van PHPHulp geen forum als PHPBB, Invision, V-Bulletin of iets dergelijks gebruiken?
 
Loran DP

Loran DP

19/11/2008 22:36:00
Quote Anchor link
En met een eigen forum kun je alles zelf bepalen.
Van een PHPbB forum weet je niet alles, Bas weet alles van dit forum dat is dus makkelijker.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/11/2008 22:36:00
Quote Anchor link
Daarvoor moet je bij Bas wezen. Die heeft dit forum gescript.
 
Marco

Marco

19/11/2008 22:38:00
Quote Anchor link
Je weet dan weliswaar alles van het forum, maar waarom zou dat zo'n groot voordeel zijn? De grote open-source fora hebben zich allang bewezen op gebieden als beveiliging en veelzijdigheid.
 
Barman V

Barman V

19/11/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 19.11.2008 22:38:
Je weet dan weliswaar alles van het forum, maar waarom zou dat zo'n groot voordeel zijn? De grote open-source fora hebben zich allang bewezen op gebieden als beveiliging en veelzijdigheid.


Klopt qua betrouwbaarheid, maar ik denk dat Bas dit forum gescript heeft toen deze opensource varianten nog niet bestonden of nog in de luiers waren :)

Om nu over te stappen van een voor jou bekend systeem naar een opensource systeem waar je in moet kruipen lijkt mij vrij lastig.

Bas weet precies wat en waar hij moet wezen als hij functionaliteiten in wil bouwen. Voor een opensource systeem kost dit wat meer tijd.

Maar volgens mij raken we off-topic.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.