Anti-bump idee

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Barman V

Barman V

19/11/2008 21:09:00
Quote Anchor link
Beste lezer (met name de mods van phphulp),

Vaak zie ik terecht op jullie site een melding als iemand zit te bumpen (2 posts direct na elkaar plaatsen).

Misschien een hele gekke gedachte van mij, maar met php en sql kan je er toch voor zorgen dat bij het plaatsen van een bump bericht deze geïntegreerd wordt in het eerste bericht.

Dus voordat je een insert doet, kan je toch checken of deze persoon al de laatste bericht heeft geplaatst.
Zo ja > integreer deze in het eerste bericht
Zo nee > voeg nieuw record toe
Dit scheelt voor jullie een hoop databaseruimte (en dus performance).

Misschien hebben jullie hier al over nagedacht, maar ben gewoon benieuwd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:52:51
 
--

--

19/11/2008 21:11:00
Quote Anchor link
Eens.
(Dit had in de modsectie moeten staan denk ik, maar goed)
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 21:12:00
Quote Anchor link
Hopelijk zit zoiets in de nieuwe phphulp-versie. Het idee is reeds vaker besproken.

Edit: Verplaatst.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Frank -

Frank -

19/11/2008 21:16:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 21:12:
Hopelijk zit zoiets in de nieuwe phphulp-versie.
En valt daar nog iets zinnigs over te zeggen? Of komt die weer na de zomer?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Geen flauw idee......
 
Barman V

Barman V

19/11/2008 21:21:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 21:12:
Hopelijk zit zoiets in de nieuwe phphulp-versie. Het idee is reeds vaker besproken.

Edit: Verplaatst.


Bedankt voor de verplaatsing. Was op zoek naar waar ik dit kon plaatsen, deze plek zal ik de volgende keer in mijn achterhoofd houden :)

Het biedt nog een voordeel, misschien komen meer mensen dit tegen.
Als je nu je bericht edit, dan heb je geen zicht meer op de topic (dus je kan niet meer kijken wat iemand eerder gepost had), je ziet immers alleen je eigen bericht in de textbox.
In de nieuwe situatie zou je dan gewoon onderaan nog een bericht toe kunnen voegen, zodat je zicht op de topicberichten behouden blijft.

Maar ik begrijp dat deze laatste manier er eigenlijk niet voor bedoeld is, misschien gewoon een tip om als je een bericht wijzigt, je nog het overzicht behoudt van de topic.

Overigens ben ik uitermate tevreden met dit forum :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

19/11/2008 21:50:00
Quote Anchor link
Ja ik ben best wel benieuwd hoe de nieuwe phphulp er uit zou komen te zien

Iemand al iets gezien van de nieuwe ?
Ben heel erg benieuwd :)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/11/2008 22:06:00
Quote Anchor link
Maar dan hebben de mods geen werk meer, plaats dan een bad-word-filter & je kunt ze ontslaan.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/11/2008 22:13:00
Quote Anchor link
Er zal altijd behoefte zijn aan mods op dit forum. Denk aan slechte topictitels, lange lappen code en dergelijke ;-)

Het antibump idee is inderdaad reeds vaker besproken. Je zou inderdaad kunnen checken wie de laatste post in een topic heeft gedaan. Als iemand een nieuwe post wil plaatsen check je dan of het wel 24 uur geleden is.

Zoiets is natuurlijk gemakkelijk te omzeilen. Je maakt gewoon een tweede account aan onder een andere nickname. Dan kun je uitloggen onder je oude account en inloggen met je nieuwe en rustig doorposten.
 
Barman V

Barman V

19/11/2008 22:20:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 19.11.2008 22:13:
Zoiets is natuurlijk gemakkelijk te omzeilen. Je maakt gewoon een tweede account aan onder een andere nickname. Dan kun je uitloggen onder je oude account en inloggen met je nieuwe en rustig doorposten.

Tja het is de vraag of men hier de moeite voor doet. Is het niet zo dat mensen het vaak per ongeluk doen, of luiheid? Het lijkt mij erg triest om een tweede account te nemen om je berichten in de hottopic lijst te behouden. Dit zal dan toch niet vaak gebeuren?

Tevens is de kans dat men je doorheeft erg groot (of je moet jezelf erg goed kunnen helpen in je tweede bericht).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Guido van C

Guido van C

19/11/2008 22:23:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 19.11.2008 22:13:
Zoiets is natuurlijk gemakkelijk te omzeilen. Je maakt gewoon een tweede account aan onder een andere nickname. Dan kun je uitloggen onder je oude account en inloggen met je nieuwe en rustig doorposten.


Zouden mensen zo opdringerig zijn?

Lijkt me wel leuk als je die tweede bump post dat je een melding krijgt dat je niet zo opdringerig moet zijn. Een pure 2e bump post niet per se te plaatsen als de 24 uur nog niet is verstreken, zo wel de laatste post gewoon een nieuwe post datum meegeven zodat hij weer bovenaan komt.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/11/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Guido schreef op 19.11.2008 22:23:
Zouden mensen zo opdringerig zijn?

Zeker weten. Ga maar eens na bij jezelf; wat zie je meer op dit forum: goede manieren of slechte manieren?
 
Marco

Marco

19/11/2008 22:31:00
Quote Anchor link
Hoe komt het eigenlijk dat jullie van PHPHulp geen forum als PHPBB, Invision, V-Bulletin of iets dergelijks gebruiken?
 
Loran DP

Loran DP

19/11/2008 22:36:00
Quote Anchor link
En met een eigen forum kun je alles zelf bepalen.
Van een PHPbB forum weet je niet alles, Bas weet alles van dit forum dat is dus makkelijker.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/11/2008 22:36:00
Quote Anchor link
Daarvoor moet je bij Bas wezen. Die heeft dit forum gescript.
 
Marco

Marco

19/11/2008 22:38:00
Quote Anchor link
Je weet dan weliswaar alles van het forum, maar waarom zou dat zo'n groot voordeel zijn? De grote open-source fora hebben zich allang bewezen op gebieden als beveiliging en veelzijdigheid.
 
Barman V

Barman V

19/11/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 19.11.2008 22:38:
Je weet dan weliswaar alles van het forum, maar waarom zou dat zo'n groot voordeel zijn? De grote open-source fora hebben zich allang bewezen op gebieden als beveiliging en veelzijdigheid.


Klopt qua betrouwbaarheid, maar ik denk dat Bas dit forum gescript heeft toen deze opensource varianten nog niet bestonden of nog in de luiers waren :)

Om nu over te stappen van een voor jou bekend systeem naar een opensource systeem waar je in moet kruipen lijkt mij vrij lastig.

Bas weet precies wat en waar hij moet wezen als hij functionaliteiten in wil bouwen. Voor een opensource systeem kost dit wat meer tijd.

Maar volgens mij raken we off-topic.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.