Apache

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 19:52:00
Quote Anchor link
Weet iemand als je apache hebt, of je dan ook al een adres hebt zoals?
http://217.136.80.244/
Mijn vriend heeft zo'n adres! Hij zegt dat je je Ip adres moet ingeven en dat je er dan op komt!
Dat is waar, maar alleen ik kan er op! :s
Hij zegt dat de andere er dan ook zouden moeten op kunnen!
Weet er iemand hulp? Please

Alvast Bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:50:05
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:15:00
Quote Anchor link
Quote:
Weet iemand als je apache hebt, of je dan ook al een adres hebt zoals?
http://217.136.80.244/

Niet per definitie, maar in de meeste gevallen wel. Het IP-adres wat je namelijk geeft ligt niet in de private range. Je hebt dus alleen zo'n adres als Apache een (directe) verbinding heeft met het Internet.

Quote:
Mijn vriend heeft zo'n adres! Hij zegt dat je je Ip adres moet ingeven en dat je er dan op komt!
Dat is waar, maar alleen ik kan er op! :s
Hij zegt dat de andere er dan ook zouden moeten op kunnen!

Standaard, als poort 80 op de firewall open staat voor alle IP-adressen, moet iedereen dan Apache kunnen benaderen.

Wat nu precies je vraag is me niet duidelijk maar denk als oplossing aan de firewall of de Internet Service Provider (wordt poort 80 niet al door hun geblocked?).

Elwin
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Ik weet dan denk ik al hoe het komt!
Ik zit op een klein thuis-netwerkje!
De originele pc waar je het internet moet aanzetten staat beneden, en mijn laptop hier staat boven!
Het is omdat ik niet directe verbinding heb zeker ?
 
Rick

Rick

04/03/2004 20:22:00
Quote Anchor link
klopt, dat kan je oplossen door poort 80 door je router door te laten sturen naar jouw pc

dan moet je dus poort 80 van buitenaf naar jouw ip in het netwerk toesturen
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:23:00
Quote Anchor link
Quote:
klopt, dat kan je oplossen door poort 80 door je router door te laten sturen naar jouw pc

dan moet je dus poort 80 van buitenaf naar jouw ip in het netwerk toesturen


ok, maar hoe doe je dat als ik het vragen mag? :s
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:32:00
Quote Anchor link
Quote:
ok, maar hoe doe je dat als ik het vragen mag? :s

Ligt aan je router. Bij mij is dat door heel simpel een webinterface te bezoeken en wat waarden te veranderen...

Elwin
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:34:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je webinterface?
Meer uitleg a.u.b.
Hoe moet ik het uiteindelijk doen? Ik ben geen specialist in computerspreektaal, zoals interface! :P
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:38:00
Quote Anchor link
Uhm.. interface. Jeetje, hoe moet je dat uitleggen? Dat is de koppleing tussen een systeem en een ander systeem of een eindgebruiker.

Oftewel en website kan een interface zijn. Dan kan je webinterface zelf wel afleiden denk ik.. :D

Quote:
Meer uitleg a.u.b.
Hoe moet ik het uiteindelijk doen?

Dat eerste vraag ik jou ook. Wat heb je staan als router? Anders kunnen wij je vraag niet beantwoorden... en misschien zit er wel een boekje bij je router.. zo RTFM.. ;)

Elwin

(Read The Fucking Manual)
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:45:00
Quote Anchor link
Eum...
een router? :s
Is da ta? een fast ethernet switch* ?

* = dat is een bakje om allemaal netwerkkabels op aan te sluiten zodat je netwerkverbinding hebt
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:48:00
Quote Anchor link
Het lijkt op een switch, maar het belangrijkste is dat er een WAN-poort op zit... dan is het een router...

Elwin
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 20:49:00
Quote Anchor link
Weeral, echt sorry hoor!
wat is een WAN-poort???
een LAN-poort dan ken ik maar een WAN-poort nie
 
Mitch X

Mitch X

04/03/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Yepz ga naar je NAT instellingen :)
Open daar poort 80 en forward deze naar jou pc.

(NAT = Network Address Translation)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2004 20:52:00
Quote Anchor link
WAN - Wide Area Network (Internet)
MAN - Metropolean Area Network
LAN - Local Area Network
WLAN - Wireless Local Area Network

Elwin
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 21:01:00
Quote Anchor link
echt sorry!!!!!!
maar ik snap er niets van :s:s:s
 
Mitch X

Mitch X

04/03/2004 21:08:00
Quote Anchor link
Je typt in je browser window het IP van je router (meestal zoiets als 192.168.1.1). Dan krijg je (meestal) een webinterface. Daar zoek je naar NAT of Network Address Translation en daarin zet je dat verkeer vanaf het WAN dat port 80 wil gebruiken naar jou netwerk IP moet (wss 192.168.1.3 kun je zien door : start -> uitvoeren -> cmd -> ipconfig /all) worden geforward :)
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 21:21:00
Quote Anchor link
Quote:
Daar zoek je naar NAT of Network Address Translation en daarin zet je dat verkeer vanaf het WAN dat port 80 wil gebruiken naar jou netwerk IP moet (wss 192.168.1.3 kun je zien door : start -> uitvoeren -> cmd -> ipconfig /all) worden geforward :)


wat bedoel je daar dan mee?
ik snap niet hoe je dat moet doen :s
moet je dan naar je eigen netwerk ipadres(192.168.0.2 van mij) gaan en daar NAT zoeken ofwa?
mijn site werkt wel als ik naar dat adres ga ;)
 
Mitch X

Mitch X

04/03/2004 21:27:00
Quote Anchor link
Nope ... type je IP adres eens in je browser (het WAN IP) zo kan ik ook in mn router komen :)
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 21:29:00
Quote Anchor link
192.168.0.2 dan kom ik op m'n site terecht
80.200.73.62* dan bestaat het niet :s

* = dat is mijn ip adres als je op je website in php $REMOTE_ADDR doet!
 
PHP Freak

PHP Freak

04/03/2004 22:03:00
Quote Anchor link
sorry, maar 'k heb geen router!
'k heb het aan m'n pa gevraagd!

toch bedankt, voor jullie vele inspanningen en knap werk! :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.