Aparte pagina's maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Patrick van veld

Patrick van veld

18/08/2014 12:38:25
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben bezig met een script, dit script haalt een stuk of 100 rijen op uit de database.
Nu word dit allemaal netjes op mijn website geplaatst alleen word de pagina
veel te lang voor.

Nu is mijn vraag of er een mogelijkheid is dat ik subpagina's krijg, dus dat je onderaan de pagina op 1,2,3 etc. kan klikken en dan steeds 20 records ziet.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:58:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2014 12:45:10
Quote Anchor link
Tuurlijk kan dat. Het is een kwestie van het totaal aantal uit te rekenen, bij te houden op welke pagina je bent (via de URL) en hoeveel artikelen je per pagina wilt zien.

Hier staan wel wat tutorials en uitleg:
http://www.google.nl/?q=navigation%20php%20mysql

Mocht je er vragen over hebben, dan horen we het graag.
Gewijzigd op 18/08/2014 12:46:08 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

18/08/2014 14:48:19
Quote Anchor link
"pagination" is ook wel een term om op te zoeken
 
Peter K

Peter K

18/08/2014 20:52:54
Quote Anchor link
- Aar - op 18/08/2014 12:45:10:
Tuurlijk kan dat. Het is een kwestie van het totaal aantal uit te rekenen, bij te houden op welke pagina je bent (via de URL) en hoeveel artikelen je per pagina wilt zien.

Hier staan wel wat tutorials en uitleg:
http://www.google.nl/?q=navigation%20php%20mysql

Mocht je er vragen over hebben, dan horen we het graag.


Ofwel opslaan in een sessie is ook een mogelijkheid...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2014 20:57:08
Quote Anchor link
Op welke manier bedoel je, Peter?
 
Peter  Flos

Peter Flos

18/08/2014 21:18:28
Quote Anchor link
Wat ik doe is het volgende:

- Aantal rijen tellen
- Controleren of er in de URL een FROM wordt meegegeven
- -> Zo niet -> Eerst 20 rijen selecteren
- -> Zo wel -> LIMIT $FROM (Wel beveiligen), 20

Onderaan de pagina:
- Aantal rijen hoger dan 20 -> 1 weergeven (GEEN anchor), 2 weergeven (Anchor ?FROM=20)

Controle inbouwen op welke pagina iemand is en dan de juiste link weergeven. Deel wat ik altijd leuk vind van PHP, zelf ermee klooien :)

Uiteraard zijn er ook voldoende andere manieren.
 
Peter K

Peter K

19/08/2014 10:38:54
Quote Anchor link
- Aar - op 18/08/2014 20:57:08:
Op welke manier bedoel je, Peter?


Je kunt ook in een sessie opslaan welke pagina men heeft open staan.
In plaats van het dan als $_GET te behandelen gewoon in een $_SESSION zetten. Het idee is hetzelfde, de ervaring is een stuk netter overigens.

Met behulp van javascript kun je een POST doen als er op de tekst geklikt wordt. Achter de schermen de waarden invullen en submitten en vervolgens in de sessie wegschrijven.

Het kost wel wat extra werk maar mijn inziens een stuk netter...
 
Erwin H

Erwin H

19/08/2014 10:41:14
Quote Anchor link
Handig, als mensen dezelfde pagina twee keer naast elkaar open hebben staan....
Verder maakt het het ook volkomen onmogelijk om een link op te slaan voor de gebruiker. Doet hij dat namelijk dan komt hij weer terug bij de begin pagina.
Niet netjes en absoluut onhandig. Voor mij (als gebruiker!) een absolute non-oplossing.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:41:58 door Erwin H
 
Peter K

Peter K

19/08/2014 10:47:27
Quote Anchor link
Erwin H op 19/08/2014 10:41:14:
Handig, als mensen dezelfde pagina twee keer naast elkaar open hebben staan....
Verder maakt het het ook volkomen onmogelijk om een link op te slaan voor de gebruiker. Doet hij dat namelijk dan komt hij weer terug bij de begin pagina.
Niet netjes en absoluut onhandig. Voor mij (als gebruiker!) een absolute non-oplossing.


Hoe bedoel je dit precies?
 
Erwin H

Erwin H

19/08/2014 10:51:12
Quote Anchor link
Wat denk je dat er gebeurt als ik een pagina in jouw systeempje bookmark? Denk je dat die sessie gegevens dan mee gebookmarkt worden? Nee toch? Nou, als ik dan weer terug ga na een paar weken, op welke pagina kom ik dan uit? niet op de pagina die ik gebookmarkt heb, maar op de eerste. Er staat namelijk niets in de sessie, dus kom ik op de eerste.

Ga me alsjeblieft niet vertellen dat je hier nog nooit over nagedacht hebt.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:53:28 door Erwin H
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/08/2014 10:57:44
Quote Anchor link
Sessions zijn leuk, als voorkeur om bij te houden waar je precies was geëindigd met lezen, maar verder zie ik geen nut voor sessions in ene pagination-systeem.
Gewijzigd op 19/08/2014 10:58:45 door - Ariën -
 
Peter K

Peter K

20/08/2014 07:29:48
Quote Anchor link
Erwin H op 19/08/2014 10:51:12:
Wat denk je dat er gebeurt als ik een pagina in jouw systeempje bookmark? Denk je dat die sessie gegevens dan mee gebookmarkt worden? Nee toch? Nou, als ik dan weer terug ga na een paar weken, op welke pagina kom ik dan uit? niet op de pagina die ik gebookmarkt heb, maar op de eerste. Er staat namelijk niets in de sessie, dus kom ik op de eerste.

Ga me alsjeblieft niet vertellen dat je hier nog nooit over nagedacht hebt.


Wat heb jij een ontzettend vieze nasmaak op je comments. Lees net nog een comment van je in een ander topic. Als dit de manier is om opbouwend kritiek te geven....

Overigens, het klopt inderdaad wel dat voor een publieke website het niet handig is met een sessie. Echter zie ik nergens vermeld dat dat zo is. Stel dat alles achter een login script zit....

@Aar zie mijn 2e alinea.
 
Erwin H

Erwin H

20/08/2014 08:50:10
Quote Anchor link
Wat maakt het uit of het achter een login script zit? Kan je het nog steeds bookmarken en als ik later terug kom is de sessie nog steeds verdwenen (tenzij je de sessie in een database plaatst, maar dan gebruik je dus weer geen $_SESSION en heb je nog steeds het probleem van meerdere pagina's naast elkaar open staan).
Gewijzigd op 20/08/2014 08:50:29 door Erwin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.