array fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:25:59
Quote Anchor link
Ik heb een script en daarbij krijg ik deze error:

Notice: Undefined offset: 1 in ....

en daar hoort dit regeltje bij waar het fout gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$open
= $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table];

?>


sinds de update van php 4 naar 5 werkt het niet meer.

Weet iemand waar dit aan kan liggen?
Gewijzigd op 20/06/2011 15:31:40 door Dennis meijer
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:27:55
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:28:21
Quote Anchor link
Iets meer code zou wel fijn zijn.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:31:59
Quote Anchor link
het is een functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
  function tr($style="", $event="") {
    
    
    $open = $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table];
    
    if ($open[1]=="td") $ret  = "</td>\n";
    if ($open[1]=="th") $ret .= "</th>\n";
    if ($open[0]) $ret .= "</tr>\n";
  
    if ($style!="") $style = $this->resolve_style($style);
    if ($event!="") $event = " ".$event;

    $ret = "<tr" . $style . $event. ">";
    $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table][0] = true;
    $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table][1] = "";

    return $ret;
    
  }
?>
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:34:34
Quote Anchor link
Als eens een die() gedaan op de array?
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:35:36
Quote Anchor link
Hoebedoel je dat?
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:38:51
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:35:36:
Hoebedoel je dat?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    die(print_r($open));
?>


Dit is zelfs nog beter:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
print_r($this->m_ht_table);
echo $this->m_cnt_table;
?>
Gewijzigd op 20/06/2011 15:40:47 door Johan van der Molen
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:43:46
Quote Anchor link
Dan krigj ik dit te zien


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( ) 1
Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1
Gewijzigd op 20/06/2011 15:44:03 door dennis meijer
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:46:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
print_r($this->m_ht_table);
echo $this->m_cnt_table;
?>


Doe dat eens.

Je probeert een key aan te roepen in een array terwijl die key niet bestaat in die array.
Gewijzigd op 20/06/2011 15:46:52 door Johan van der Molen
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:48:25
Quote Anchor link
Die 2 regels die je nu zegt heb ik gedaan.

Bij die die van jou komt als waarde 1 er te staan.

Toevoeging op 20/06/2011 15:48:39:

Eerder werkte het trouwens wel maar sinds php5 niet meer.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:53:25
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:48:25:
Die 2 regels die je nu zegt heb ik gedaan.

Bij die die van jou komt als waarde 1 er te staan.

Toevoeging op 20/06/2011 15:48:39:

Eerder werkte het trouwens wel maar sinds php5 niet meer.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $this->m_ht_table[1];
?>


Krijg je nu weer die offset error?
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:55:08
Quote Anchor link
Er staat nu een paar keer het woord array.

Maar ook een paar keer die offset error.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:58:14
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:55:08:
Er staat nu een paar keer het woord array.

Maar ook een paar keer die offset error.



Die offset bestaat dus niet.

Doe eens print_r inplaats van echo.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:59:46
Quote Anchor link
Dan krijg ik dit weer een paar keer te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td )


Tevens blijven er van die fouten komen.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 16:03:42
Quote Anchor link
Nouja het probleem ligt bij het feit dat je ergens een key in een array aanroept.

Maar die key bestaat niet.

Dus ik zou gewoon aantal dingen print_r() of echo en kijken of het overeen komt.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 16:07:09
Quote Anchor link
Kan het niet ergens aan liggen dat de versie van php is veranderd?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

20/06/2011 17:08:17
Quote Anchor link
Het is een instelling om dit niet weer te geven, dat betekent niet dat het eerder werkte. Maar eerder zag je niet dat het niet werkte.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 19:13:01
Quote Anchor link
Werkt het al?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.