array fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:25:59
Quote Anchor link
Ik heb een script en daarbij krijg ik deze error:

Notice: Undefined offset: 1 in ....

en daar hoort dit regeltje bij waar het fout gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$open
= $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table];

?>


sinds de update van php 4 naar 5 werkt het niet meer.

Weet iemand waar dit aan kan liggen?
Gewijzigd op 20/06/2011 15:31:40 door Dennis meijer
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:04:07
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:28:21
Quote Anchor link
Iets meer code zou wel fijn zijn.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:31:59
Quote Anchor link
het is een functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
  function tr($style="", $event="") {
    
    
    $open = $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table];
    
    if ($open[1]=="td") $ret  = "</td>\n";
    if ($open[1]=="th") $ret .= "</th>\n";
    if ($open[0]) $ret .= "</tr>\n";
  
    if ($style!="") $style = $this->resolve_style($style);
    if ($event!="") $event = " ".$event;

    $ret = "<tr" . $style . $event. ">";
    $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table][0] = true;
    $this->m_ht_table[$this->m_cnt_table][1] = "";

    return $ret;
    
  }
?>
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:34:34
Quote Anchor link
Als eens een die() gedaan op de array?
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:35:36
Quote Anchor link
Hoebedoel je dat?
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:38:51
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:35:36:
Hoebedoel je dat?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    die(print_r($open));
?>


Dit is zelfs nog beter:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
print_r($this->m_ht_table);
echo $this->m_cnt_table;
?>
Gewijzigd op 20/06/2011 15:40:47 door Johan van der Molen
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:43:46
Quote Anchor link
Dan krigj ik dit te zien


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( ) 1
Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( ) 1

Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1Array ( [1] => Array ( [0] => 1 [1] => td ) ) 1
Gewijzigd op 20/06/2011 15:44:03 door dennis meijer
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:46:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
print_r($this->m_ht_table);
echo $this->m_cnt_table;
?>


Doe dat eens.

Je probeert een key aan te roepen in een array terwijl die key niet bestaat in die array.
Gewijzigd op 20/06/2011 15:46:52 door Johan van der Molen
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:48:25
Quote Anchor link
Die 2 regels die je nu zegt heb ik gedaan.

Bij die die van jou komt als waarde 1 er te staan.

Toevoeging op 20/06/2011 15:48:39:

Eerder werkte het trouwens wel maar sinds php5 niet meer.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:53:25
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:48:25:
Die 2 regels die je nu zegt heb ik gedaan.

Bij die die van jou komt als waarde 1 er te staan.

Toevoeging op 20/06/2011 15:48:39:

Eerder werkte het trouwens wel maar sinds php5 niet meer.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $this->m_ht_table[1];
?>


Krijg je nu weer die offset error?
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:55:08
Quote Anchor link
Er staat nu een paar keer het woord array.

Maar ook een paar keer die offset error.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 15:58:14
Quote Anchor link
Dennis meijer op 20/06/2011 15:55:08:
Er staat nu een paar keer het woord array.

Maar ook een paar keer die offset error.



Die offset bestaat dus niet.

Doe eens print_r inplaats van echo.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 15:59:46
Quote Anchor link
Dan krijg ik dit weer een paar keer te zien

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td ) Array ( [0] => 1 [1] => td )


Tevens blijven er van die fouten komen.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 16:03:42
Quote Anchor link
Nouja het probleem ligt bij het feit dat je ergens een key in een array aanroept.

Maar die key bestaat niet.

Dus ik zou gewoon aantal dingen print_r() of echo en kijken of het overeen komt.
 
Dennis meijer

dennis meijer

20/06/2011 16:07:09
Quote Anchor link
Kan het niet ergens aan liggen dat de versie van php is veranderd?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

20/06/2011 17:08:17
Quote Anchor link
Het is een instelling om dit niet weer te geven, dat betekent niet dat het eerder werkte. Maar eerder zag je niet dat het niet werkte.
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

20/06/2011 19:13:01
Quote Anchor link
Werkt het al?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.