array? ofniet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »
Groovez acid

groovez acid

17/04/2012 22:00:10
Quote Anchor link
hallo

op mijn league site zijn verschillende rankings, maar ook een global ranking

in die global rankings, hebben alle spelers die in een bepaalde ranking de leider zijn, een leader jpg naast hun naam ...

nu,
ik vraag deze op op deze manier

$sniperchecker = mysql_query ("SELECT id FROM `ffa_games`");
while($snipergames = mysql_fetch_array($sniperchecker))
{
$snipergameid = $snipergames[id];

$sniperchecker2 = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT playerid FROM ffa_rankings where gameid=$snipergameid and typeid=2 order by points desc"));
$snipercupholder = $sniperchecker2[playerid];
}

ik ga dus eerst kijken welke games er allemaal zijn
en dan per game zoek ik wie het eerst staat, en die zijn id steek ik weg

en dan achter zijn naam komt dit

if ($mem[id] == $snipercupholder)
{
$out[body].="&nbsp;<img src='./images/icons/sniper.gif' title='Leader in a Sniper Ranking'>";
}

heel logisch is, dat op de global ranking maar 1 speler het logotje achter zijn naam zit

in de while loop, word natuurlijk alleen maar het id van de laatste gameleader onthouden

hoe sla ik daar meerdere vars op, per game eentje?
en hoe maak ik de vergelijking achter de naam of het id overeen komt met 1 vd gameleaders ... ?

bedankt alvast
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 01:15:56
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/04/2012 22:56:57
Quote Anchor link
Een array aanmaken?

Wat andere vragen/opmerkingen.
Hoop dat dit niet de hele code is, maar dat je in het script wat je hebt ook foutafhandeling hebt opgenomen. Waarom gebruik je mysql_fetch_array en geen mysql_fetch_assoc?
Lees dat variabelen beter buiten quotes kunnen.
 
Groovez acid

groovez acid

17/04/2012 23:11:32
Quote Anchor link
ik heb nog nooit een array gebruikt, toch niet op deze manier

ik ben een copy paste php-er ... ik gebruik stukjes code die werken, en pas die aan naar mijn behoeften, zonder dat ik eigenlijk iets van de taal ken ...
wat is het verschil tussen array en assoc?
en dat van die foutafhandeling heb ik nog gehoord, alsook de vars buiten quotes
maar ook daar weet ik niet juist wat jullie bedoelen ... :(

Toevoeging op 18/04/2012 01:20:11:

ok ik heb dus leren arrays gebruiken ! :)
heb er 1 geschreven en hij werkt

$sniperchecker = mysql_query ("SELECT id FROM `ffa_games`");

while($snipergames = mysql_fetch_array($sniperchecker))
{
$snipergameid = $snipergames[id];
$x = 1;

$sniperchecker2 = mysql_query ("SELECT playerid FROM ffa_rankings where gameid=$snipergameid and typeid=2 order by points desc");
while($sniperleaders = mysql_fetch_array($sniperchecker2))
{
$array[$snipergameid][$x] = $sniperleaders[playerid];
$x++;
}


}

later vergelijk ik met hetzelfde loopje

$snipergameschecker2 = mysql_query ("SELECT id FROM `ffa_games`");
while($snipergames2 = mysql_fetch_array($snipergameschecker2))
{
$snipergameid2 = $snipergames2[id];
if ($mem[id] == $array[$snipergameid2][1])
{
$out[body].="&nbsp;<img src='./images/icons/sniper1.png' title='Leader in a Sniper Ranking'>";
}
if ($mem[id] == $array[$snipergameid2][2])
{
$out[body].="&nbsp;<img src='./images/icons/sniper2.png' title='2nd in a Sniper Ranking'>";
}
if ($mem[id] == $array[$snipergameid2][3])
{
$out[body].="&nbsp;<img src='./images/icons/sniper3.png' title='3th in a Sniper Ranking'>";
}
}

maar als ik die array en de vergelijking kopier, want ik wil een ander soort afbeeldingen afbeelden op dezelde manier ...
ik kopier de array en verander
$array[$snipergameid][$x] = $sniperleaders[playerid];
in
$array2[$snipergameid][$x] = $sniperleaders[playerid];

hetzelfde doe ik in de vergelijking
maar dit werkt niet ...

wat is de correcte manier dan om die array een andere naam te geven? en daarmee te koppelen aan de juiste vergelijking?


bedankt !
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/04/2012 08:18:36
Quote Anchor link
Groovez acid op 17/04/2012 23:11:32:
ik ben een copy paste php-er ... ik gebruik stukjes code die werken, en pas die aan naar mijn behoeften, zonder dat ik eigenlijk iets van de taal ken ...

Kreeg al een beetje dat idee, gezien al je posts hier.
Misschien wordt het dan eens tijd om je er in te verdiepen en het zelf te leren.
Met alleen copy/paste en zonder enige verdere kennis ga je, uiteindelijk, geen goede site bouwen. Kies dan voor Joomla!, Wordpress of iets dergelijks.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.