Array parsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marco

Marco

05/11/2008 23:44:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende foutief geformatte array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
"flags" => array(
                "Immunity" => "grav ping afk a b c d e f g h i k l m n o p q r s t u v x y",
                "Immunity" => "autojoin",
                "Admin" => "q2 q3 grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V",
                "Admin" => "W X Y Z a b c d e f g i k l m o p q r s t v w x y z client",
                "Admin" => "admin spray",
            ),


De array is niet correct geformat, omdat deze uit een ander programma komt, wat niet met PHP werkt. PHP moet de array gaan parsen, dus heb ik de handel kunnen omzetten naar bovenstaande. Het programma die dit genereert, kan blijkbaar wel overweg met dubbele keys, maar in PHP werkt dat natuurlijk niet.

De code kan weleens anders worden, maar PHP moet het kunnen blijven parsen, dus hoe kan ik het stuk code formatten dat het wel werkt? In andere woorden, hoe kan ik de code door PHP laten veranderen in dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
"flags" => array(
                "Immunity" => "grav ping afk a b c d e f g h i k l m n o p q r s t u v x y autojoin",
                "Admin" => "q2 q3 grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g i k l m o p q r s t v w x y z client admin spray",
            ),
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 15:18:22
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2008 23:48:00
Quote Anchor link
Hoe wordt het er nu ingeschreven?
 
Marco

Marco

06/11/2008 00:06:00
Quote Anchor link
Zoals het eerste stuk code wat ik liet zien. De originele code is nog anders en heb ik niet in mijn post gezet. Ter informatie; het origineel was dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
"flags"
            {
                "Immunity"    "grav ping afk a b c d e f g h i k l m n o p q r s t u v x y"
                "Immunity"    "autojoin"
                "Admin"    "q2 q3 grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V"
                "Admin"    "W X Y Z a b c d e f g i k l m o p q r s t v w x y z client"
                "Admin"    "admin spray"
            }


De array uit de eerste code geeft hierdoor alleen wat steeds in de laatste van de dubbele keys beschreven wordt, dus dat is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
"Immunity" => "autojoin"
"Admin" => "admin spray"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 00:16:00
Quote Anchor link
Met dat 'origineel' kan je niks. Je kan wel iets doen op het moment dat het originaal wordt aangemaakt.
 
Marco

Marco

06/11/2008 00:26:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies met 'op het moment dat het origineel' wordt aangemaakt?
Het origineel is verder ook niet echt belangrijk, omdat PHP er inderdaad niks mee kan. Daarom heb ik die ook (via PHP, want het moet automatisch) kunnen formatten naar het eerste stuk code wat ik in deze thread heb gepost.

Dus ik moet eigenlijk een script hebben die dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
"flags" => array(
                "Immunity" => "grav ping afk a b c d e f g h i k l m n o p q r s t u v x y",
                "Immunity" => "autojoin",
                "Admin" => "q2 q3 grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V",
                "Admin" => "W X Y Z a b c d e f g i k l m o p q r s t v w x y z client",
                "Admin" => "admin spray",
            ),


veranderd in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
"flags" => array(
                "Immunity" => "grav ping afk a b c d e f g h i k l m n o p q r s t u v x y autojoin",
                "Admin" => "q2 q3 grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g i k l m o p q r s t v w x y z client admin spray",
            ),
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 00:36:00
Quote Anchor link
Dat snap ik. Maar hoe maak je die eerste?
 
Marco

Marco

06/11/2008 00:38:00
Quote Anchor link
Met een aantal handige str_replaces:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    public function convertToArray($clientsfile) {
        $subjects_a = array(" ", "\t", "{", "}", "%02%");
        $replacements_a = array("%02%", " => ", "=> array(", "),", " ");

        $subjects_b = array();
        $replacements_b = array();

        $newclientsfile = array();
        foreach($clientsfile as $key => $value) {
            while(strpos($value, "\t") === 0) {
                $value = substr($value, 1);
            }

            $value = str_replace($subjects_a, $replacements_a, $value);
            $value = str_replace($subjects_b, $replacements_b, $value);
            if(strpos($value, "=>")) {
                $value = $value.",";
            }

            $newclientsfile[] = $value;
        }


        return $newclientsfile;
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 00:46:00
Quote Anchor link
Okee, het wordt al iets duidelijker. Nu zou ik nog willen weten wat er in $clientsfile zit. Dus in de aanroep van de funtie.
 
Marco

Marco

06/11/2008 00:50:00
Quote Anchor link
Ok, das mooi :)

In $clientsfile zit de originele versie van het bestand dat omgezet gaat worden, waar dus die code in staat waar je niks mee kan. Dat is in de array gezet met file():
$clientsfile = file("clients.txt");
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 00:52:00
Quote Anchor link
Geef eens een paar regels uit die file. Even om te zien hoe dat in elkaar steekt.
 
Marco

Marco

06/11/2008 00:56:00
Quote Anchor link
Het bestand heet clients.txt en ziet er zo uit:
http://www.themadman.nl/clients.txt
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 01:02:00
Quote Anchor link
Ik begrijp uit een ander topic van jou dat je dat bestand zelf creëert. Wat is het doel van dat bestand? Alleen opslaan van gegevens of moet dat persé in dat format?
 
Marco

Marco

06/11/2008 01:05:00
Quote Anchor link
Ik heb in een ander topic het erover gehad om dit bestand naar een format die php verstaat te converteren, maar ik maak de file niet zelf. Het bevat gegevens over rechten die users hebben op een server. Het moet ook perse in die format, omdat ik het bestand dus niet zelf maak en de parser niet php is. De rechten van users moeten ook via een website aangepast kunnen worden, dus wil ik het bestand leesbaar maken voor php, maar de format moet uiteindelijk hetzelfde zijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 01:08:00
Quote Anchor link
En wat heb je nodig uit die file? Alles? En hoe zou je het willen hebben?
Ik heb hier al een testomgeving dus kom maar met je probleem.
 
Marco

Marco

06/11/2008 01:16:00
Quote Anchor link
Ik moet inderdaad zo'n beetje alles uit de file hebben:
- De naam van users moet aan te passen zijn;
- De steamid van users moet aan te passen zijn;
- De flags van users moeten aan te passen zijn;
- De groups waar users deel van uitmaken moeten aan te passen zijn;
- De groups zelf moeten aan te passen zijn.

Hoe ik het binnenkrijg maak niet zo heel veel uit, als een heel andere aanpak de oplossing biedt, mag dat ook, zolang het maar php is natuurlijk. Zelf vond ik de aanpak met arrays een vrij goeie, omdat de originele file er vrij veel op lijkt, en het een duidelijke structuur biedt.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 01:21:00
Quote Anchor link
Ik zal eens even gaan puzzelen.
Als je af en toe mijn testuitvoer wilt zien die staat hier onder 'test'.
 
Marco

Marco

06/11/2008 01:25:00
Quote Anchor link
Ok, dat stel ik zeer op prijs.
 
Mathijs -

Mathijs -

06/11/2008 01:48:00
Quote Anchor link
dat array idee lijkt me niet eens zo slecht. santhe zal vast met een uitgebreidere oplossing komen, maar hier een ideetje:

maak van die dubbele items gewoon een array.

dus ipv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
"flags" => array(
                "Immunity" => "grav ping afk a b c d e f g h i k l m n o p q r s t u v x y",
                "Immunity" => "autojoin",
                "Admin" => "q2 q3 grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V",
                "Admin" => "W X Y Z a b c d e f g i k l m o p q r s t v w x y z client",
                "Admin" => "admin spray",
            ),


iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
"flags" => array(
                "Immunity" => array("grav ping afk a b c d e f g h i k l m n o p q r s t u v x y", "autojoin"),
                "Admin" => array("q2 q3 grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V", "W X Y Z a b c d e f g i k l m o p q r s t v w x y z client", "admin spray"),
            ),
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 10:18:00
Quote Anchor link
Ik heb best een tijd zitten puzzelen, maar ik ben bang dat ik het niet voor elkaar krijg.
 
Marco

Marco

06/11/2008 10:27:00
Quote Anchor link
Das jammer, zou je wel even willen posten wat je bereikt hebt? Ik heb de output in de gaten gehouden, maar daar staat geen php tussen.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2008 10:32:00
Quote Anchor link
Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar daar heb je echt niets aan. Misschien dat het simpeler zou zijn met een ander file-format. Maar ook dat weet ik niet zeker.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.