array tekstbestand converteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 14:08:07
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een textbestand gevuld met een groot aantal gegevens. Het bestaat uit meerdere regels zoals hieronder er 1 staat aagegeven. Ik wil deze met php weergeven om dan selecties te kunnen maken. Ik weet hoe array's werken maar ik heb geen idee hoe ik zo'n document kan omzetten. Kan iemand mij advies geven?
Thankx

Voorbeeldregel van een regel;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
{"status":{"timestamp":"2021-12-04T13:02:58.558Z","error_code":0,"error_message":null,"elapsed":22,"credit_count":1,"notice":null,"total_count":7934},"data":[{"id":1,"name":"Bitcoin","symbol":"BTC","slug":"bitcoin","num_market_pairs":8308,"date_added":"2013-04-28T00:00:00.000Z","tags":["mineable","pow","sha-256","store-of-value","state-channel","coinbase-ventures-portfolio","three-arrows-capital-portfolio","polychain-capital-portfolio","binance-labs-portfolio","blockchain-capital-portfolio","boostvc-portfolio","cms-holdings-portfolio","dcg-portfolio","dragonfly-capital-portfolio","electric-capital-portfolio","fabric-ventures-portfolio","framework-ventures-portfolio","galaxy-digital-portfolio","huobi-capital-portfolio","alameda-research-portfolio","a16z-portfolio","1confirmation-portfolio","winklevoss-capital-portfolio","usv-portfolio","placeholder-ventures-portfolio","pantera-capital-portfolio","multicoin-capital-portfolio","paradigm-portfolio"],"max_supply":21000000,"circulating_supply":18890987,"total_supply":18890987,"platform":null,"cmc_rank":1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z","quote":{"USD":{"price":47201.84236157637,"volume_24h":62618418378.936775,"volume_change_24h":94.4686,"percent_change_1h":1.04215459,"percent_change_24h":-17.01631179,"percent_change_7d":-13.77003006,"percent_change_30d":-23.77721437,"percent_change_60d":-5.46384951,"percent_change_90d":-5.79607754,"market_cap":891689390428.5885,"market_cap_dominance":40.5598,"fully_diluted_market_cap":991238689593.1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z"}}}]}
Gewijzigd op 06/12/2021 15:19:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:43:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2021 14:17:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar: json_decode
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 14:48:53
Quote Anchor link
$response = curl_exec($curl); // Send the request, save the response
echo"<pre"> print_r(json_decode($response));echo"<pre"> // print json decoded response
curl_close($curl); // Close request

Dit geeft met hetzelfde overzicht, dus niet per regel onder elkaar, waarschijnlijk is de syntax niet correct?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2021 15:16:26
Quote Anchor link
Het is echt een goed geformatteerde JSON-string, hoor.

Ga anders even stapje voor stapje debuggen ipv alle functies achter elkaar uitvoeren.
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 15:25:10
Quote Anchor link
Ga ik doen!
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:14:37
Quote Anchor link
Diverse manieren geprobeerd zoals;
$arr=(json_decode($response));
foreach($arr as $name){
echo $name . "<br>";
}
Geeft:Recoverable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /

Mijn kennis houd hier helaas op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2021 15:18:37
Quote Anchor link
Op welke lijn krijg je die error, en bij welke code?
Ik vermoed dat je nog meer hebt?

Ik heb dit script uitgetest, en het werkt prima:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$json
= '{"status":{"timestamp":"2021-12-04T13:02:58.558Z","error_code":0,"error_message":null,"elapsed":22,"credit_count":1,"notice":null,"total_count":7934},"data":[{"id":1,"name":"Bitcoin","symbol":"BTC","slug":"bitcoin","num_market_pairs":8308,"date_added":"2013-04-28T00:00:00.000Z","tags":["mineable","pow","sha-256","store-of-value","state-channel","coinbase-ventures-portfolio","three-arrows-capital-portfolio","polychain-capital-portfolio","binance-labs-portfolio","blockchain-capital-portfolio","boostvc-portfolio","cms-holdings-portfolio","dcg-portfolio","dragonfly-capital-portfolio","electric-capital-portfolio","fabric-ventures-portfolio","framework-ventures-portfolio","galaxy-digital-portfolio","huobi-capital-portfolio","alameda-research-portfolio","a16z-portfolio","1confirmation-portfolio","winklevoss-capital-portfolio","usv-portfolio","placeholder-ventures-portfolio","pantera-capital-portfolio","multicoin-capital-portfolio","paradigm-portfolio"],"max_supply":21000000,"circulating_supply":18890987,"total_supply":18890987,"platform":null,"cmc_rank":1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z","quote":{"USD":{"price":47201.84236157637,"volume_24h":62618418378.936775,"volume_change_24h":94.4686,"percent_change_1h":1.04215459,"percent_change_24h":-17.01631179,"percent_change_7d":-13.77003006,"percent_change_30d":-23.77721437,"percent_change_60d":-5.46384951,"percent_change_90d":-5.79607754,"market_cap":891689390428.5885,"market_cap_dominance":40.5598,"fully_diluted_market_cap":991238689593.1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z"}}}]}';

$array = json_decode($json,true);
print_r($array);
?>


Zie ook de uitvoer ervan:
https://3v4l.org/c46Ti
Gewijzigd op 06/12/2021 15:20:25 door - Ariën -
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:40:10
Quote Anchor link
Beste Ariën,
Ik heb het exact zo over genomen.
Ik krijg geen foutmelding maar nu de hele layout in een blok. Hieronder een stukje als voorbeeld.

Array ( [status] => Array ( [timestamp] => 2021-12-06T14:36:56.386Z [error_code] => 0 [error_message] => [elapsed] => 17 [credit_count] => 1 [notice] => [total_count] => 7995 ) [data] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1 [name] => Bitcoin [symbol] => BTC [slug] => bitcoin [num_market_pairs] => 8253 [date_added] => 2013-04-28T00:00:00.000Z
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
=> Array ( [0] => mineable [1] => pow [2] => sha-256 [3] => store-of-value [4] => state-channel [5] => coinbase-ventures-portfolio [6] => three-arrows-capital-portfolio [7] => polychain-capital-portfolio [8] => binance-labs-portfolio [9] => blockchain-capital-portfolio [10] => boostvc-
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2021 15:43:14
Quote Anchor link
Dat is een presentatie van je array.
Je weet toch hoe array's werken?

Voor het gemak kan je het tussen <pre>-tags zetten, zodat je newlines hebt voor een beter spaghetti-loos overzicht.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($array,true)."</pre>";
?>
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:58:57
Quote Anchor link
Ja, klopt. Gelukt. Op een gegeven moment ben je er zo lang mee bezig dat je door de bomen het bos niet meer ziet en vanzelfsprekende dingen niet meer ziet.
Bedankt voor de support!!
Peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.