Arrays

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »
Herman Buurlage

Herman Buurlage

29/03/2009 22:12:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende probleem:

Wanneer ik een array laad uit de database dan krijg ik elke array nummer een letter van array van 0 - 4 ik snap er niet van wie o wie kan mijn helpen!

Herman

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
$sql = "select slideaantal from kamers where fotonr = '$fotonr'";
$res = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$slideaantal = mysql_fetch_array($res);

$sql = "select slideurl from kamers where fotonr = '$fotonr'";
$res = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$slidefotos = mysql_num_rows($res);


$arraynrdel = 1;

$slideaantal = $slideaantal[0] + 1;



while ($slideaantal > $arraynrdel)
{
$fotourldel = mysql_result($res, $rij, "slideurl");


print "$fotourldel[0]";

    
$arraynrdel ++;    
}


Alvast bedankt!!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:27:59
 
- SanThe -

- SanThe -

29/03/2009 23:51:00
Quote Anchor link
Sorry, maar dit is wel heel erg vaag allemaal.
Lees eens een paar tutorials door.
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

30/03/2009 07:50:00
Quote Anchor link
Het is niet dat ik niet weet hoe een array werkt, maar als ik hem met bovenstaande script automatisch vul krijg ik op array 0 een A, 1 R, 2 R 3 A 4 een Y. Ik wil graag weten hoe dat kan ?

Het probleem los ik dan zelf wel op!
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

30/03/2009 20:50:00
Quote Anchor link
Mensen, Ik ben al een tijdje aan het zoeken maar loop tegen een vraag aan, kan je een gevulde array in een database zetten? en er dan ook weer uithalen en weer openen met:

Je haalt de array op uit de database en daarna printen met:

print "test[0]";

Als dit mogelijk is wat voor type veld moet je gebruiken.
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

30/03/2009 20:50:00
Quote Anchor link
Mensen, Ik ben al een tijdje aan het zoeken maar loop tegen een vraag aan, kan je een gevulde array in een database zetten? en er dan ook weer uithalen en weer openen met:

Je haalt de array op uit de database en daarna printen met:

print "test[0]";

Als dit mogelijk is wat voor type veld moet je gebruiken.
 
Tamara

Tamara

30/03/2009 21:11:00
Quote Anchor link
je geeft in je code al aan dat ie nummers moet gebruiken, en dan pakt ie automatisch 1, 2, 3, enz...

maak van die letters een variabele en probeer het dan zo op te lossen.
 
Noppes

Noppes

30/03/2009 21:44:00
Quote Anchor link
Vragen:
1. Waarom zit je te klooien met mysql_result?
2. Waarom zit je te klooien met mysql_fetch_array?
3. Waarom qoute je je php variabelen?
4. Waarom or die(), dat is namenlijk niet de manier om de fout af te handelen
5. Waarom print en geen echo?
6. Waarom zo onoverzichtelijk coderen en extra witregels?
7. Waarom post je je code niet tussen de <?php ?>-tags?
8. Waarom post je driemaal achter elkaar? -> dat noemen we bumpen en dat mag pas na 24uurtjes
9. Waarom leg je niet duidelijker uit wat je nu wilt bereiken?
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

31/03/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Ik heb even lopen clooien en heb het volgende test script gemaakt,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 include ('conn.php');
$fotonr = 60;
$slideupdate[0] = "tekst";
$query = "UPDATE kamers SET slideurl='$slideupdate' WHERE fotonr='$fotonr'";
mysql_query($query) or die (mysql_error());
$sql = "select * from kamers where fotonr = '$fotonr'";
$res = mysql_query($sql) or die('mislukt; ' . mysql_error());
$tekst = mysql_result($res, 0, "slideurl");
echo "$tekst[0]";
?>


Ik wil een aantal foto namen in een array zetten, zodat ik later de array leeg kan halen en er een slide show van kan maken. Wat ik nu wil weten is hoe kan ik een gevulde array in een database zetten?

Het bovenstaande geeft een A terug, in de array staat in de kolom van de database: ARRAY.

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Herman Buurlage
 
Thijs van den Berg

Thijs van den Berg

31/03/2009 17:07:00
Quote Anchor link
Ik zou sowieso nooit variable tussen "" zetten.
verander
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "$tekst[0]";
?>

in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $tekst[0];
?>

En ook bij je andere variable
 
Herman Buurlage

Herman Buurlage

31/03/2009 17:36:00
Quote Anchor link
Dit helpt niet, kan dit wel op deze manier een array in een database plaatsen?
 
Johan

johan

31/03/2009 18:14:00
Quote Anchor link
Hm het licht misschien aan mijn.
Aaar men kan geen array in en Tb proppen.
Of je doet de array met exploit en implode.
dan kan je van een array een str maken en in de Tb zetten.

Mocht het niet zo zijn beleer mijn van het betere.
 
Rene Sn

Rene Sn

31/03/2009 19:10:00
Quote Anchor link
johan schreef op 31.03.2009 18:14:
Hm het licht misschien aan mijn.
Aaar men kan geen array in en Tb proppen.
......
Mocht het niet zo zijn beleer mijn van het betere.


Hoi,
Hmmm, volgens mij kan het wel, alleen niet op deze manier.. Je kunt namelijk een BINARY veld maken, waar je zelfs de volledige inhoud van een jpg of gifje enz. in kunt dumpen.

ff googlen op mysql binary :P

Grts.
René
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.