ASPHulp.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

25/02/2006 10:31:00
Quote Anchor link
Hallo,

Binnenkort gaan we ook aan het werk met ASPHulp.nl

Hiervoor hebben wij een complete windows server park tot onze beschikking.

Bestaande uit:

1 keer Microsoft SQL database
1 keer fileserver Windows Server 2003
1 keer Active Directory Windows Server 2003.
1 keer Exchange 2003

Deze nieuwe website willen we ook maken in ASP.
We zouden de php scripts van Phphulp kunnen gebruiken, maar een Asp site gemaakt met PHP klinkt een beetje ongeloofwaardig.

Wat zoeken wij:

Asp programmeurs.

Wie van jullie kan ons helpen ASPHulp.nl op te zetten?

Stuur mij een PM als je interesse hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjen Halma
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 12:25:57
 
Legolas

Legolas

25/02/2006 10:33:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je dat beter op een ASP forum kan vragen :P
 
Erik Rijk

Erik Rijk

25/02/2006 10:52:00
Quote Anchor link
We kunnen het allemaal gaan leren :P
 
Harmen

Harmen

25/02/2006 10:56:00
Quote Anchor link
Yes... had ik net zin aan..,. misschien gewoon meer klanten van pchelper.nl afhalen? Daar hebben ze ook een asp-hoekje
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

25/02/2006 11:19:00
Quote Anchor link
En CSShulp.nl dan? :)

Elwin
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

25/02/2006 11:20:00
Quote Anchor link
Dat zou in principe wel snel moeten kunnen.

Alleen kijken we even hoe we het doen met user accounts.

1 account voor csshulp, phphulp, asphulp zou tof zijn toch?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

25/02/2006 11:25:00
Quote Anchor link
zeker een goed idee :)
maar ben ik dan op alle 3 de fora moderator?? :P
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

25/02/2006 11:35:00
Quote Anchor link
ja het zou tof zijn dan kan je vanalles leren met 1account.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

25/02/2006 11:36:00
Quote Anchor link
dat is ook wel weer een voordeel
 

25/02/2006 12:28:00
Quote Anchor link
Niet te vergeten MijnProject.net

Misschien voor het inloggen een soort globaal systeem netzo als op Passport.net (met als verschil dat dat van Microsoft is).

Ook handig om te vermelden is wat voor ASP je ondersteund:
ASP 3, ASP 4, ASP.net 1, ASP.net 2
 
Erik Rijk

Erik Rijk

25/02/2006 12:32:00
Quote Anchor link
wat is dat voor site??
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

25/02/2006 12:34:00
Quote Anchor link
Webmakerij:
Niet te vergeten MijnProject.net

Misschien voor het inloggen een soort globaal systeem netzo als op Passport.net (met als verschil dat dat van Microsoft is).

Ook handig om te vermelden is wat voor ASP je ondersteund:
ASP 3, ASP 4, ASP.net 1, ASP.net 2

Ja, met allemaal dezelfde layout (ander kleurtje) en 1 login systeem :P
 

25/02/2006 12:34:00
Quote Anchor link
No way dat ik in die ***taal ga programmeren.
If this
Then
...

Een taal zonder haakjes en accolades, moet er niet aan denken :-(
Gewijzigd op 25/02/2006 12:37:00 door
 
Erik Rijk

Erik Rijk

25/02/2006 12:35:00
Quote Anchor link
:P
 

25/02/2006 12:35:00
 

25/02/2006 12:37:00
Quote Anchor link
Update domein Mijnproject.net staat te koop http://www.mijnproject.net/
 
Kees de braak

Kees de braak

06/03/2006 21:30:00
Quote Anchor link
Maar, een CSShulp lijkt mij ook een goed idee en een goede aanvulling, duidelijke scheiding. En die website kan je gewoon met php maken, want met css kan je ja niet scripten:P Dus ook snel te realiseren of niet?
 
Winston Smith

Winston Smith

06/03/2006 21:39:00
Quote Anchor link
Arjen:
Dat zou in principe wel snel moeten kunnen.

Alleen kijken we even hoe we het doen met user accounts.

1 account voor csshulp, phphulp, asphulp zou tof zijn toch?
Dat lijkt mij het beste :)

En csshulp heeft wat mij betreft meer prioriteit, maar dat is aan jullie natuurlijk. Vindt het ook zo zielig voor css dat er al tijden een domein bestaat en dat asp nu opeens voorgetrokken wordt :)
 
Kees de braak

Kees de braak

06/03/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Owja daar moeten we ook aan denken natuurlijk de domein:P Inderdaad CSShulp heeft veel meer prioriteit. Maar met verschillende afdelingen binnen ....hulp.nl heb je wel veel members, en als die in elk forum kunnen reageren wordt het misschien te druk? En krijg je misschien antwoorden van mindere kwaliteit.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/03/2006 21:44:00
Quote Anchor link
Op csshulp zou ik graag meedoen. ASP heb ik geen ervaringen mee.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/03/2006 21:46:00
Quote Anchor link
wat kun je meer met asp dan met php, hier kun je toch ook al heeeel erg veel mee
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.