automatisch updaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

06/09/2012 20:03:08
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik heb nu dus een nieuw script.

Het script genereert 5 links en de leden van de website mogen elke dag deze links slechts 1 maal klikken, voor elke link die ze klikken ontvangen ze een credit. Dit alles heb ik voor elkaar gekregen, behalve het verwijderen van de link uit de lijst wanneer deze geklikt is en terugplaatsen na 24 uur.

Dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
session_start();
include("header.php");
if (!isset($_SESSION['uid'])) {
echo "Je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen bekijken";
}

else {
$whilecount1=0;
$inv1=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE kl24>0") or die(mysql_error());
$inv2=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE kl1>0") or die(mysql_error());
$inv3=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($inv3);
?>

<h2>Verdienen</h2>
Credits: <b><?php echo $row3['saldo']; ?></b><br/><br/>
<table border="1" cellpadding="3">
<tr><td>Nr.</td><td>Site</td><td>Vergoeding</td></tr>
<?php
while($row1 = mysql_fetch_array($inv1)) {
$whilecount1=$whilecount1+1;
$naam=$row1['naam'];
$site=$row1['site'];
$code=$row1['code'];
echo '<tr><td>'.$whilecount1.'</td><td>
<a href="***website***/klik.php?kl24='
.$code.'" target="_blank" rel="nofollow">'.$naam.'</a></td><td>0.8 Credits</td></tr>';
}

$whilecount2=$whilecount1;
while($row2 = mysql_fetch_array($inv2)) {
$whilecount2=$whilecount2+1;
$naam=$row2['naam'];
$site=$row2['site'];
$code=$row2['code'];
echo '<tr><td>'.$whilecount2.'</td><td>
<a href="***website***/klik.php?kl1='
.$code.'" target="_blank" rel="nofollow">'.$naam.'</a></td><td>0.24 Credits</td></tr>';
}

?>

</table>
<?php
}
include("footer.php");
?>


***website***/klik.php pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
session_start();
include("functions.php");
connect();
include("safe.php");
if(isset($_GET[kl24])) {
$kl24=protect($_GET['kl24']);
$inv1=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
$row1 = mysql_fetch_array($inv1);
$kliks24=$row1['kl24']-1;
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
$inv3=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($inv3);
$verd=$row3['saldo']+0.8;
$tot=$row3['totaal']+0.8;
$inv4=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
header('Location: '.$row1['site'].'');
}

if(isset($_GET[kl1])) {
$kl1=protect($_GET['kl1']);
$inv5=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
$row5 = mysql_fetch_array($inv5);
$kliks1=$row5['kl1']-1;
$inv6=mysql_query("UPDATE sites SET kl1='$kliks1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
$inv7=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
$row7 = mysql_fetch_array($inv7);
$verd=$row7['saldo']+0.24;
$tot=$row7['totaal']+0.24;
$inv8=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
header('Location: '.$row5['site'].'');
}

?>


Alvast bedankt
Louis
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:27:13
 
Erwin H

Erwin H

06/09/2012 20:27:41
Quote Anchor link
Hmm, ik zie geen vraagteken, dus wat zou de vraag zijn.....?

Maar in elk geval is dit al fout, je mist quotes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(isset($_GET[kl24])) {
if(isset($_GET[kl1])) {
?>

Daarnaast kan je dit gewoon helemaal in SQL oplossen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$inv5
=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
$row5 = mysql_fetch_array($inv5);
$kliks1=$row5['kl1']-1;
$inv6=mysql_query("UPDATE sites SET kl1='$kliks1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
?>

Met sql kan je die berekening al doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE sites SET kl1=kl1-1 WHERE code='...'

En dat geldt voor al je updates.
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

06/09/2012 20:43:20
Quote Anchor link
Ok, bedankt hiervoor, maar de vraag is:

Hoe kan ik een geklikte link verwijderen uit de lijst met linken en deze opnieuw terugplaatsen, na 24 uur?
 
Eddy E

Eddy E

06/09/2012 21:45:10
Quote Anchor link
Ipv de link te verwijderen zet je de status op 0 (ipv 1).
En na 24 uur zet die weer op 1.

Of beter: je houdt bij wanneer er voor het laatst op die link geklikt is.
Je selecteert alleen linken die meer dan 24 uur geleden zijn aangeklikt (dus datum erbij).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.