automatisch updaten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

06/09/2012 20:03:08
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik heb nu dus een nieuw script.

Het script genereert 5 links en de leden van de website mogen elke dag deze links slechts 1 maal klikken, voor elke link die ze klikken ontvangen ze een credit. Dit alles heb ik voor elkaar gekregen, behalve het verwijderen van de link uit de lijst wanneer deze geklikt is en terugplaatsen na 24 uur.

Dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
session_start();
include("header.php");
if (!isset($_SESSION['uid'])) {
echo "Je moet ingelogd zijn om deze pagina te kunnen bekijken";
}

else {
$whilecount1=0;
$inv1=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE kl24>0") or die(mysql_error());
$inv2=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE kl1>0") or die(mysql_error());
$inv3=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($inv3);
?>

<h2>Verdienen</h2>
Credits: <b><?php echo $row3['saldo']; ?></b><br/><br/>
<table border="1" cellpadding="3">
<tr><td>Nr.</td><td>Site</td><td>Vergoeding</td></tr>
<?php
while($row1 = mysql_fetch_array($inv1)) {
$whilecount1=$whilecount1+1;
$naam=$row1['naam'];
$site=$row1['site'];
$code=$row1['code'];
echo '<tr><td>'.$whilecount1.'</td><td>
<a href="***website***/klik.php?kl24='
.$code.'" target="_blank" rel="nofollow">'.$naam.'</a></td><td>0.8 Credits</td></tr>';
}

$whilecount2=$whilecount1;
while($row2 = mysql_fetch_array($inv2)) {
$whilecount2=$whilecount2+1;
$naam=$row2['naam'];
$site=$row2['site'];
$code=$row2['code'];
echo '<tr><td>'.$whilecount2.'</td><td>
<a href="***website***/klik.php?kl1='
.$code.'" target="_blank" rel="nofollow">'.$naam.'</a></td><td>0.24 Credits</td></tr>';
}

?>

</table>
<?php
}
include("footer.php");
?>


***website***/klik.php pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
session_start();
include("functions.php");
connect();
include("safe.php");
if(isset($_GET[kl24])) {
$kl24=protect($_GET['kl24']);
$inv1=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
$row1 = mysql_fetch_array($inv1);
$kliks24=$row1['kl24']-1;
$inv2=mysql_query("UPDATE sites SET kl24='$kliks24' WHERE code='$kl24'") or die(mysql_error());
$inv3=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($inv3);
$verd=$row3['saldo']+0.8;
$tot=$row3['totaal']+0.8;
$inv4=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
header('Location: '.$row1['site'].'');
}

if(isset($_GET[kl1])) {
$kl1=protect($_GET['kl1']);
$inv5=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
$row5 = mysql_fetch_array($inv5);
$kliks1=$row5['kl1']-1;
$inv6=mysql_query("UPDATE sites SET kl1='$kliks1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
$inv7=mysql_query("SELECT * FROM cred WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
$row7 = mysql_fetch_array($inv7);
$verd=$row7['saldo']+0.24;
$tot=$row7['totaal']+0.24;
$inv8=mysql_query("UPDATE cred SET saldo='$verd', totaal='$tot' WHERE id='".$gebr['id']."'") or die(mysql_error());
header('Location: '.$row5['site'].'');
}

?>


Alvast bedankt
Louis
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:12:38
 
Erwin H

Erwin H

06/09/2012 20:27:41
Quote Anchor link
Hmm, ik zie geen vraagteken, dus wat zou de vraag zijn.....?

Maar in elk geval is dit al fout, je mist quotes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(isset($_GET[kl24])) {
if(isset($_GET[kl1])) {
?>

Daarnaast kan je dit gewoon helemaal in SQL oplossen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$inv5
=mysql_query("SELECT * FROM sites WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
$row5 = mysql_fetch_array($inv5);
$kliks1=$row5['kl1']-1;
$inv6=mysql_query("UPDATE sites SET kl1='$kliks1' WHERE code='$kl1'") or die(mysql_error());
?>

Met sql kan je die berekening al doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE sites SET kl1=kl1-1 WHERE code='...'

En dat geldt voor al je updates.
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

06/09/2012 20:43:20
Quote Anchor link
Ok, bedankt hiervoor, maar de vraag is:

Hoe kan ik een geklikte link verwijderen uit de lijst met linken en deze opnieuw terugplaatsen, na 24 uur?
 
Eddy E

Eddy E

06/09/2012 21:45:10
Quote Anchor link
Ipv de link te verwijderen zet je de status op 0 (ipv 1).
En na 24 uur zet die weer op 1.

Of beter: je houdt bij wanneer er voor het laatst op die link geklikt is.
Je selecteert alleen linken die meer dan 24 uur geleden zijn aangeklikt (dus datum erbij).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.