avatar, bericht inhoud

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »
Rob Heinz

Rob Heinz

04/04/2007 22:31:00
Quote Anchor link
Hallo phpers,
alweer een vraag van mij:
ik heb in mijn pm message systeem een probleempje.
ik wil de avatar (staat als 'url' in tabel users) van de persoon hebben van wie ik het bericht heb gekregen de afzender staat als 'from' in tabel messages maar het lukt mee steeds niet,

nog een vraag:
ik heb een probleem als ik teveel typ en ik lees mijn bericht komt hij helemaal uitgestrekt in mijn venster terwijl ik gewoon op enter heb geduwt
hoe kan ik dit verranderen ? en dat als de zin te lang word dat hij dan automatisch in de volgende regel verder gaat?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 18:34:13
 
Rob

Rob

04/04/2007 22:43:00
Quote Anchor link
Je moet de /r of /n veranderen in <BR>
Kijk: Hier het script van een oud message systeem van me:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<link rel="stylesheet" href="../stijl.css" type="text/css">
<?php
include("accountsettings.php");
include("header.php");
$msgid=$_GET['bericht'];
$res = mysql_query("SELECT msg_id, accountnaam AS sender, subject, body, timesended FROM messages LEFT JOIN accounts ON sender = id WHERE recipient = $accountid AND msg_id = $msgid" );
if (!$res) {
    print mysql_error();
    echo "Dit bericht bestaat niet (meer).";
    exit();
}

$row = mysql_fetch_assoc($res);
if (!$row['sender']) {
echo "<BR><HR><H2>JE PROBEERD ANDERMANS MAIL TE LEZEN! JE NAAM STAAT GEREGISTREERD.</H2><HR><BR>";
}
else {
echo "<H3>Bericht Lezen:</H3>";
echo "<BR>";
echo '<P>Bericht ontvangen op: '.$row['timesended'].'. Ontvangen van: '.$row['sender'].'.</P>';
echo "<BR>";
echo '<P ALIGN="center">Onderwerp: \''.$row['subject'].'\'</H3>';
for($a=0; $a < mysql_num_rows($res);$a++)
    {

        $row['body']      = eregi_replace("\n", "<br>", $row['body']);
        
include("smileysarray.php");
        foreach($smiles as $smile=>$image)
        {

            $row['body'] = str_replace($smile,"<img src=../images/smileys/".$image.".gif>", $row['body']);
         }
    }

echo '<P>Bericht: \''.$row['body'].'\'</P>';
echo "<BR>";
echo "<HR>";
echo '<A align="center" HREF="newmessage.php?mailto='.$row['sender'].'&about=RE: '.$row['subject'].'">Mail '.$row['sender'].' terug</A>';
mysql_query("UPDATE messages SET gelezen=1 WHERE msg_id = $msgid" );
}

?>


Dit si dus het uitlezen van het bericht. Het gaat dus om deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$row['body']=eregi_replace("\n", "<br>", $row['body']);

Edit:
Dit gaat over je laatste vraag xD

[edit2]Sorry voor spelfouten (A)[/edit2]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rob
 
Rob Heinz

Rob Heinz

04/04/2007 23:03:00
Quote Anchor link
zo heb ik het gedaan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php
error_reporting(E_ALL);
include("./inc/config.inc.php");
logincheck();

include("ubb.php");
  
$userQuery = mysql_query("SELECT login, cash FROM `[users]` WHERE login='".$_SESSION['login']."'");
$data = mysql_fetch_assoc($userQuery);

mysql_query("UPDATE `[users]` SET online=NOW() WHERE login='".$data['login']."'");
?>

<html>
<head>
<title>lees</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css-v1.css">
</head>
<form method="get">
<table cellpadding="2" cellspacing="0" align="center">
<tr>
<td class="subTitle" align="left" colspan="2">Bericht</td>
</tr>
<?php
// verwijderen
if(isset($_GET['verwijder'])) {
// html weergeven
echo '<tr><td class="mainTxt" colspan="2" width="420">';
$id = htmlentities(mysql_real_escape_string($_GET['verwijder']));
$query = mysql_query("SELECT `to` FROM `[messages]` WHERE id='". $id ."'");
$bericht = mysql_fetch_assoc($query);

    $id = $_GET['verwijder'];
    if(!is_numeric($id)) {
    echo 'Je id is niet geldig</td></tr>';
    exit;
    }

        elseif($data['login'] != $bericht['to']) {
        echo 'Je id is niet geldig</td></tr>';
        exit;
        }

        else
        {
             mysql_query("DELETE FROM `[messages]` WHERE id='". $id ."'");
             echo 'Bericht is succesvol verwijderd';
        }
}


if(isset($_GET['id'])) {
$id = htmlentities(mysql_real_escape_string($_GET['id']));
$query = mysql_query("SELECT `from`, `to`, `message`, `subject` FROM `[messages]` WHERE id='". $id ."'");
$bericht = mysql_fetch_assoc($query);
if(!is_numeric($id)) {
echo 'Je id is niet geldig</td></tr>';
exit;
}

    elseif($data['login'] != $bericht['to']) {
    echo 'Je id is niet geldig</td></tr>';
    exit;
    }

    else
    {
    mysql_query("UPDATE `[messages]` SET `read`='1' WHERE id='". $id ."'");
?>

<table width=98% height="153" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr>
      <td align="left" class="mainTxt" width="135">Van: <a href="profile.php?x=<?=$bericht['from'];?>">
        <?=$bericht['from'];?>
      </a></td>
            <td align="left" class="mainTxt" width="811">Onderwerp:
              <?php if(empty($bericht['subject'])) { echo 'Geen onderwerp'; } else { echo $bericht['subject']; } ?></td>
</tr>
      <tr>
<?php
$plaatjeid
= ($bericht['from']);
$plaatje = mysql_query("SELECT 'url' FROM `[users]` WHERE `from`='{$bericht->login}'");
?>
  
                 <td align="left" class="mainTxt" width="135">
                 <p><img height="100" src="<?=($plaatje);?>" width="100" border="0" class="profiel" /><br>
                 </p>
        </td>
                <td align="left" class="mainTxt" colspan="2"><?=($bericht['message']);?></td>
                
</tr>
<tr>
    <td class="mainTxt" colspan="3" align="left"><a href="nieuw_bericht.php?naam=<?=$bericht['from'];?>&onderwerp=<?php if(empty($bericht['subject'])) { echo 'Geen onderwerp'; } else { echo $bericht['subject']; } ?>"><b>Reageer</b></a> - <a href="lees.php?verwijder=<?=$id;?>"><b>Verwijder</b></a></td>

</tr>
</table>
</form>
<?php
}
 }

 ?>

</body>
</html>

Edit:

waar zou ik het moeten plaatsen?
en men ubb codes doen het ook niej :|

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rob Heinz
 
Rob Heinz

Rob Heinz

05/04/2007 13:15:00
Quote Anchor link
iemand die dit weet ik krijg die ubb codes maar niet goed en ik wete ook niet waar ik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$row['body']=eregi_replace("\n", "<br>", $row['body']);  
moet plaatsen en hoe dit werkt en hoe ik dit moet aanpassen aan de mijne?


Ook wet ik niet waarom mijn ubb codes het niet doen?
 
Bart

Bart

06/04/2007 09:30:00
Quote Anchor link
op de laatste vraag heb ik een oplossing :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$bericht
=$_POST['bericht'];
//wat is het bericht ?
$bericht=htmlspecialchars($bericht);
//dit moet eerst, anders heb je altijd ipv. een break het teken <br />
$bericht=nl2br($bericht);
//alle enters worden <br />'s
?>
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/04/2007 10:18:00
Quote Anchor link
FROM is geregistreerd.
Gebruik een andere naam. :)

EDIT:
Quote:
UPDATE `[messages]` SET `read`='1' WHERE id='". $id ."'");

Afval hoort in de afvalbak.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$sql
= mysql_query("UPDATE [messages] SET read='1' WHERE id='". $id ."'"); // [messages] ??!!
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Rob Heinz

Rob Heinz

07/04/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Maar bij men ubb ik heb hem tog gewoon ge included? ksnap niet waarom hij het niet doet?
 
- SanThe -

- SanThe -

07/04/2007 20:35:00
Quote Anchor link
@Djemo: Als je toch aan het ruimen bent, gooi dan ook die [ en ] in de afvalbak. Verder kunnen getallen gewoon zonder quotes worden ingevuld.
 
Rob Heinz

Rob Heinz

07/04/2007 20:49:00
Quote Anchor link
Weet egt niemand waarom mijn ubb codes het niet doen heeft miss iemand een ubb tutorial voor me?
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

07/04/2007 21:05:00
Quote Anchor link
volgensmij staan er hier nog wel ubb scripts op phphulp.. moet je ff zoeken ;)
Offtopic:
een pm message system??
dit staat dus voor
personal message message system :P
 
Rob Heinz

Rob Heinz

07/04/2007 23:04:00
Quote Anchor link
Gelukt kheb include verranderd in require en nu doet hij het wel bedankt voor jullie hulp =)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.