Avatar probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Dd dd

dd dd

02/02/2011 17:16:37
Quote Anchor link
Hi,

Ik heb een script met een form waarin ik een file input heb voor de avatar. En ook een textarea voor signature en profiel tekst. Nu heb ik een avatar geupload en dat werkt uitstekend.

Maar wanneer ik al een avatar heb en dan opeens mijn onderschrift aanpas, dan veranderd mijn avatar naar een avatar die ik voorheen had. Dus hij onthoud mijn avatar niet

Hoe kan ik dit doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
            <?php
            if(isset($_POST['sigenava']))
            {

                        // Avatars instellingen
                        $map = 'img/avatars/';
                        $ext = array ('image/jpeg', 'image/pjpeg', 'image/png', 'image/x-png', 'image/gif'); //MIME types welke zijn toegestaan
                        $toext = array( '.jpg', '.jpeg', '.gif', '.png');
                        $maxgrote = 500000;// = 100 kb [in bytes]
    
                        //Avatar

                        if(trim($core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']) == '') OR trim($map) == '')
                        {

                                            
                            $core->fouten->add('Er is wat mis gegaan tijdens het ophalen van de gebruiker.');
                                                exit();
                                                
                        }

                                    
                        if($_FILES['ava']['size'] >= 1)
                        {

                                    
                            $avatar = $_FILES['ava'];
                                        
                            switch($avatar['error'])
                            {
                                                
                                case
UPLOAD_ERR_OK;
                                            
                                $pixels = getimagesize($_FILES['ava']['tmp_name']);
                                            
                                if($avatar['size'] > $maxgrote)
                                {

                                                            
                                    $core->fouten->add('Je avatar mag niet groter zijn dan ' . $maxgrote . ' bytes.');
                                                            
                                }

                                                            
                                if($pixels[0] > 100 OR $pixels[1] > 200)
                                {

                                                            
                                    
                                    $core->fouten->add('Je avatar mag maximaal 100 bij 200 pixels zijn.');
                                                            
                                }

                                
                                break;
                                                    
                                case
UPLOAD_ERR_INI_SIZE:
                                                
                                $core->fouten->add('Het maximale upload limiet van de server is overschreden.');
                                                    
                                break;
                                                
                                case
UPLOAD_ERR_PARTIAL:
                                                
                                $core->fouten->add('Er is een fout opgetreden tijdens het uploaden.');
                                                    
                                break;
                                                
                                default:

                                                
                                $core->fouten->add('Er is een onbekende fout opgetreden.');
                                                    
                                break;
                            }

                            
                            
                            if(!in_array($_FILES['ava']['type'], $ext) OR !in_array(strtolower(strrchr($_FILES['ava']['name'], '.')),$toext))
                            {

                                            
                                $core->fouten->add('Je avatar heeft een verkeerde bestandsextentie.');
                                                
                            }
                        }

                        
                        // Avatar einde
                        
                        
                        if(strlen($_POST['signature']) > 300)
                        {

                                    
                            $core->fouten->add('Je signature is te groot; maximaal 300 karakters.');
                                
                        }

                        
                        if(!empty($_FILES['ava']))
                        {

                            $avatarPost = true;
                        }
    
                        
                        if($core->fouten->aantal() == 0)
                        {

                            if($avatarPost)
                            {

                            $extentie = strtolower(strrchr($_FILES['ava']['name'], '.'));
                            
                                if($handle = opendir($map))
                                {
  
                                    while(($file = readdir($handle)) !== false)
                                    {
  
                                        $ta = explode('.', $file);
                                        
                                        if($ta[0] == $core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']))
                                        {

                                            if($extentie != $ta[1])
                                            {

                                                $uploaded = TRUE;
                                                move_uploaded_file($_FILES['ava']['tmp_name'], $map.$core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']).$extentie);
                                                                    
                                            }

                                            else
                                            {
                                                $uploaded = true;
                                                move_uploaded_file($_FILES['ava']['tmp_name'], $map.$core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']).$extentie);
                                                                    
                                            }
                                        }
                                    }
    
                                    closedir($handle);  
                                }

                            
                                move_uploaded_file($_FILES['ava']['tmp_name'], $map.$core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']).$extentie);
                            }

                                
                                $core->mysql->query("UPDATE
                                                        leden
                                                    SET
                                                        avatar = '"
. $map . $core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']) . $extentie ."'
                                                    WHERE
                                                        id = '"
.$core->leden->info['mijn']['id']."'");  
                            
                            $core->mysql->query("UPDATE
                                                        leden
                                                    SET
                                                        onderschrift = '"
.$_POST['signature']."',
                                                        profiel_tekst = '"
.$_POST['tekst']."'
                                                    WHERE
                                                        id = '"
.$core->leden->info['mijn']['id']."'");  
                            ?>

                                <div class="goede">Je profiel instellingen zijn succesvol gewijzigd.</div>
                                <?php
                        }
                        else
                        {
                            echo $core->fouten->weergeef();
                        }
                    }

                    ?>

                    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
                        <table style="width: 100%;">
                            <tr>
                                <td style="width: 30px;">Profiel tekst</td>
                                <td><textarea cols="80" rows="10" name="tekst"><?php echo (isset($_POST['sigenava']) ? $core->entities($_POST['tekst']) : $core->leden->info['mijn']['tekst']); ?></textarea></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td style="width: 10px;">Avatar</td>
                                <td style="width: 100px;">
                                    <input type="file" name="ava" id="ava"  />
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td></td>
                                <td>
                                    <img src="<?php echo _ROOT_; ?><?php echo $core->leden->info['mijn']['avatar']; ?>" alt="Avatar" /><br /><br />
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td style="width: 30px;">Onderschrift</td>
                                <td><textarea cols="80" rows="10" name="signature"><?php echo (isset($_POST['signature']) ? $core->entities($_POST['signature']) : $core->leden->info['mijn']['onderschrift']); ?></textarea></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td style="width: 30px;"></td>
                                <td><input type="submit" name="sigenava" class="submit2" value="Wijzigen" /></td>
                            </tr>
                        </table>
                    </form>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:11:24
 
Dindong Veter

Dindong Veter

02/02/2011 17:22:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(isset($_FILES['ava']))
{

// dan avatar controleren
}
?>

?
Gewijzigd op 02/02/2011 17:23:51 door Dindong Veter
 
Dd dd

dd dd

02/02/2011 17:45:23
Quote Anchor link
Ik heb het nu ongeveer, maar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$myAvatar = $core->leden->info['mijn']['avatar'];
                                  unlink($myAvatar);


Ik wil dit pas doen, als je van extensie veranderd. Hoe kan ik dat controleren?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

02/02/2011 17:54:44
Quote Anchor link
extensie controleren, doe je met pathinfo() . Er staan voorbeelden.

bv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
list( $dirname, $basename, $extension, $filename ) = array_values( pathinfo($file) );
?>
Gewijzigd op 02/02/2011 17:55:53 door Kris Peeters
 
Dd dd

dd dd

02/02/2011 18:28:01
Quote Anchor link
Eigenlijk moet hij het overschrijven, maar dat doet hij niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.