Avatar probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »
Dd dd

dd dd

02/02/2011 17:16:37
Quote Anchor link
Hi,

Ik heb een script met een form waarin ik een file input heb voor de avatar. En ook een textarea voor signature en profiel tekst. Nu heb ik een avatar geupload en dat werkt uitstekend.

Maar wanneer ik al een avatar heb en dan opeens mijn onderschrift aanpas, dan veranderd mijn avatar naar een avatar die ik voorheen had. Dus hij onthoud mijn avatar niet

Hoe kan ik dit doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
            <?php
            if(isset($_POST['sigenava']))
            {

                        // Avatars instellingen
                        $map = 'img/avatars/';
                        $ext = array ('image/jpeg', 'image/pjpeg', 'image/png', 'image/x-png', 'image/gif'); //MIME types welke zijn toegestaan
                        $toext = array( '.jpg', '.jpeg', '.gif', '.png');
                        $maxgrote = 500000;// = 100 kb [in bytes]
    
                        //Avatar

                        if(trim($core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']) == '') OR trim($map) == '')
                        {

                                            
                            $core->fouten->add('Er is wat mis gegaan tijdens het ophalen van de gebruiker.');
                                                exit();
                                                
                        }

                                    
                        if($_FILES['ava']['size'] >= 1)
                        {

                                    
                            $avatar = $_FILES['ava'];
                                        
                            switch($avatar['error'])
                            {
                                                
                                case
UPLOAD_ERR_OK;
                                            
                                $pixels = getimagesize($_FILES['ava']['tmp_name']);
                                            
                                if($avatar['size'] > $maxgrote)
                                {

                                                            
                                    $core->fouten->add('Je avatar mag niet groter zijn dan ' . $maxgrote . ' bytes.');
                                                            
                                }

                                                            
                                if($pixels[0] > 100 OR $pixels[1] > 200)
                                {

                                                            
                                    
                                    $core->fouten->add('Je avatar mag maximaal 100 bij 200 pixels zijn.');
                                                            
                                }

                                
                                break;
                                                    
                                case
UPLOAD_ERR_INI_SIZE:
                                                
                                $core->fouten->add('Het maximale upload limiet van de server is overschreden.');
                                                    
                                break;
                                                
                                case
UPLOAD_ERR_PARTIAL:
                                                
                                $core->fouten->add('Er is een fout opgetreden tijdens het uploaden.');
                                                    
                                break;
                                                
                                default:

                                                
                                $core->fouten->add('Er is een onbekende fout opgetreden.');
                                                    
                                break;
                            }

                            
                            
                            if(!in_array($_FILES['ava']['type'], $ext) OR !in_array(strtolower(strrchr($_FILES['ava']['name'], '.')),$toext))
                            {

                                            
                                $core->fouten->add('Je avatar heeft een verkeerde bestandsextentie.');
                                                
                            }
                        }

                        
                        // Avatar einde
                        
                        
                        if(strlen($_POST['signature']) > 300)
                        {

                                    
                            $core->fouten->add('Je signature is te groot; maximaal 300 karakters.');
                                
                        }

                        
                        if(!empty($_FILES['ava']))
                        {

                            $avatarPost = true;
                        }
    
                        
                        if($core->fouten->aantal() == 0)
                        {

                            if($avatarPost)
                            {

                            $extentie = strtolower(strrchr($_FILES['ava']['name'], '.'));
                            
                                if($handle = opendir($map))
                                {
  
                                    while(($file = readdir($handle)) !== false)
                                    {
  
                                        $ta = explode('.', $file);
                                        
                                        if($ta[0] == $core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']))
                                        {

                                            if($extentie != $ta[1])
                                            {

                                                $uploaded = TRUE;
                                                move_uploaded_file($_FILES['ava']['tmp_name'], $map.$core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']).$extentie);
                                                                    
                                            }

                                            else
                                            {
                                                $uploaded = true;
                                                move_uploaded_file($_FILES['ava']['tmp_name'], $map.$core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']).$extentie);
                                                                    
                                            }
                                        }
                                    }
    
                                    closedir($handle);  
                                }

                            
                                move_uploaded_file($_FILES['ava']['tmp_name'], $map.$core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']).$extentie);
                            }

                                
                                $core->mysql->query("UPDATE
                                                        leden
                                                    SET
                                                        avatar = '"
. $map . $core->leden->naam($core->leden->info['mijn']['id']) . $extentie ."'
                                                    WHERE
                                                        id = '"
.$core->leden->info['mijn']['id']."'");  
                            
                            $core->mysql->query("UPDATE
                                                        leden
                                                    SET
                                                        onderschrift = '"
.$_POST['signature']."',
                                                        profiel_tekst = '"
.$_POST['tekst']."'
                                                    WHERE
                                                        id = '"
.$core->leden->info['mijn']['id']."'");  
                            ?>

                                <div class="goede">Je profiel instellingen zijn succesvol gewijzigd.</div>
                                <?php
                        }
                        else
                        {
                            echo $core->fouten->weergeef();
                        }
                    }

                    ?>

                    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
                        <table style="width: 100%;">
                            <tr>
                                <td style="width: 30px;">Profiel tekst</td>
                                <td><textarea cols="80" rows="10" name="tekst"><?php echo (isset($_POST['sigenava']) ? $core->entities($_POST['tekst']) : $core->leden->info['mijn']['tekst']); ?></textarea></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td style="width: 10px;">Avatar</td>
                                <td style="width: 100px;">
                                    <input type="file" name="ava" id="ava"  />
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td></td>
                                <td>
                                    <img src="<?php echo _ROOT_; ?><?php echo $core->leden->info['mijn']['avatar']; ?>" alt="Avatar" /><br /><br />
                                </td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td style="width: 30px;">Onderschrift</td>
                                <td><textarea cols="80" rows="10" name="signature"><?php echo (isset($_POST['signature']) ? $core->entities($_POST['signature']) : $core->leden->info['mijn']['onderschrift']); ?></textarea></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td style="width: 30px;"></td>
                                <td><input type="submit" name="sigenava" class="submit2" value="Wijzigen" /></td>
                            </tr>
                        </table>
                    </form>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 05:58:50
 
Dindong Veter

Dindong Veter

02/02/2011 17:22:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(isset($_FILES['ava']))
{

// dan avatar controleren
}
?>

?
Gewijzigd op 02/02/2011 17:23:51 door Dindong Veter
 
Dd dd

dd dd

02/02/2011 17:45:23
Quote Anchor link
Ik heb het nu ongeveer, maar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$myAvatar = $core->leden->info['mijn']['avatar'];
                                  unlink($myAvatar);


Ik wil dit pas doen, als je van extensie veranderd. Hoe kan ik dat controleren?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

02/02/2011 17:54:44
Quote Anchor link
extensie controleren, doe je met pathinfo() . Er staan voorbeelden.

bv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
list( $dirname, $basename, $extension, $filename ) = array_values( pathinfo($file) );
?>
Gewijzigd op 02/02/2011 17:55:53 door Kris Peeters
 
Dd dd

dd dd

02/02/2011 18:28:01
Quote Anchor link
Eigenlijk moet hij het overschrijven, maar dat doet hij niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.