Banksysteempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 09:34:46
Quote Anchor link
De variabelen niet echo'en maar in de query gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 04:50:43
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

13/01/2016 10:12:14
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 10:14:03
Quote Anchor link
Kijk anders eens naar een basis-tutorial ;-)
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

13/01/2016 10:45:27
Quote Anchor link
Heb de afgelopen tijd al veel voorbij zien komen maar nergens heb ik gezien wat jij bedoeld.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 10:49:20
Quote Anchor link
Bekijk daarom eens een tutorial. Dan wordt het wel duidelijk wat ik bedoel.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

13/01/2016 10:52:38
Quote Anchor link
Is dat niet hetgeen van zowel ['waarde'], ['leeftijd'] etc een "eigen" variabele geven ipv allemaal $data te noemen. Maar dan ook echo weglaten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 10:55:38
Quote Anchor link
Gewoon $data['leeftijd'] in je query gebruiken.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

13/01/2016 10:58:15
Quote Anchor link
EDIT: Ik probeerde net wat randoms uit en het bleek te werken. Heb nu door wat je bedoeld.
Ik dacht dat deze manier niet werkte en probeerde het daarom eigenlijk niet uit. Nu toch geprobeerd en het bleek te werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$result = mysqli_query($con,"SELECT algemeen,leeftijd,naam FROM spelers WHERE speler_id='".$speler_id."'");
$data = mysqli_fetch_assoc($result);
$Algemeen = $data['algemeen'];
$Leeftijd = $data['leeftijd'];
$Naam = $data['naam'];
$Bedrag    = mysqli_real_escape_string($con, $_POST['bedrag']);
{
$sql = "INSERT INTO transfers (naam, leeftijd, algemeen, vraagprijs) VALUES ('$Algemeen','$Leeftijd','$Naam','$Bedrag')";
      


Toevoeging op 13/01/2016 11:00:27:

Maar nu is er het volgende punt waar ik het al eerder in dit topic over had:
Ik wil dat hij alle wedstrijden per speelronde in 1x simuleert. Dus:
KLIK
Simuleert alle wedstrijden van speelronde 1.
KLIK
simuleert alle wedstrijden van speelronde 2.

Maar hoe krijg ik dat voor elkaar, hij simuleert nu op de manier waarbij je per wedstrijd op een button moet klikken om te simuleren.
Gewijzigd op 13/01/2016 10:58:48 door bart de kinkelaar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2016 15:21:56
Quote Anchor link
Ik wil niet vervelend zijn, maar is een 'simulator' niet een beetje hoog gegrepen als je weinig ervaring met MySQL(i) hebt?

Richt je anders eerst eens op een gastenboek bijvoorbeeld. Hierin kan je alles in de praktijk oefenen:
- Het invoegen van de berichten met INSERT
- Het tonen van de berichten met SELECT
- Het aanpassen van berichten met UPDATE (voor de beheerder)
- Het verwijderen van berichten met DELETE.

En simulator is iets wat vrij geavanceerd is. Denk aan koppelingen met diverse tabellen via JOINS, het maken van berekeningen en dergelijke.

Mijn idee: Zet jouw simulator-idee voor een tijdje in de vrieskast.
 
Ivo P

Ivo P

13/01/2016 16:09:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$result
= mysqli_query($con,"SELECT algemeen,leeftijd,naam FROM spelers WHERE speler_id='".$speler_id."'");
$data = mysqli_fetch_assoc($result);
$Algemeen = $data['algemeen'];
$Leeftijd = $data['leeftijd'];
$Naam = $data['naam'];
$Bedrag    = mysqli_real_escape_string($con, $_POST['bedrag']);
{

$sql = "INSERT INTO transfers (naam, leeftijd, algemeen, vraagprijs) VALUES ('$Algemeen','$Leeftijd','$Naam','$Bedrag')";
       }

?>


als ik een paar opmerkingen over deze code mag maken:

Ook $Algemeen, $Leeftijd en $Naam zullen door mysqli_real_escape_string moeten, omdat je niet zeker weet of er geen ' in bijvoorbeeld de naam zit.

Los daarvan, is het hele blok wat overbodig:

Met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "INSERT INTO transfers (speler_id, vraagprijs) VALUES ('". $speler_id."', '".$Bedrag."')";
?>


zou je hetzelfde bereiken:

op grond van speler_id kun je achterhalen om welke speler het ging. Daaarmee voorkom je dat een verandering in bijvoorbeeld de naam niet doorwerkt in je transfer tabel.

Alleen de leeftijd zal vanzelf veranderen. Je zo daarom bij de transfer tabel ook eigenlijk een tijdstip van het bepalen van de vraagprijs nodig hebben, maar dat is niet mijn punt.
Gewijzigd op 13/01/2016 16:10:22 door Ivo P
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/01/2016 16:59:38
Quote Anchor link
Daarbij, deze queries tezamen zouden mogelijk als één ondeelbare actie (een zogenaamde transactie) uitgevoerd moeten worden waarbij het effect van alle bewerkingen in zijn geheel, of in zijn geheel niet worden uitgevoerd. Je wilt niet dat een reeks van queries onverhoopt ergens halverwege spaak loopt en dat er vervolgens een speler ineens voor twee clubs uitkomt :).

Daarbij is het ook verstandig dat je database echt relationeel is opgezet waarbij tabellen onderling verbanden hebben middels (foreign) keys.

Om dit alles mogelijk te maken is het zaak dat dit soort tabellen van het type InnoDB zijn.

Maar misschien is het inderdaad handiger als je eerst wat meer ervaring opdoet.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.