Banner Exchange

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »
Jeroen

Jeroen

15/01/2010 18:43:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben op zoek naar een (gratis) Banner-Exchange systeem, dat minimaal aan de volgende voorwaarden moet voldoen:

- meerdere banners per account
- meerdere banner-groottes
- admin approval voor nieuwe leden
- admin approval voor nieuwe banners/ edits
- mogelijkheid tot verkoop van "credits"
- categorieën
- logging
etc.


Op http://www.smartisoft.com/ kwam ik er eentje tegen (products --> BannerEx) die hieraan leek te voldoen, maar helaas krijg ik hem NIET geinstalleerd (ik heb er eentje geïnstalleerd, maar daar is inloggen niet mogelijk:
http://www.webgamefavorites.com/testingground/adm.php

Weet iemand een ander (gratis) script dat aan de eisen voldoet, of is er iemand die me zou kunnen helpen met het installeren van deze exchange?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:28:44
 

15/01/2010 18:46:00
Quote Anchor link
Kijk eens in de broncode van phphulp wat phphulp gebruikt.
Die is gratis geloof ik.
(Anders is Bas wel fout bezig.)
 
Jeroen

Jeroen

15/01/2010 19:08:00
Quote Anchor link
Heeft deze site een bannerexchange dan? Waar zit die?
 
Loran DP

Loran DP

15/01/2010 19:24:00
 
Jeroen

Jeroen

17/01/2010 14:03:00
Quote Anchor link
OpenX heb ik, maar ik ben niet op zoek naar een ad management systeem, maar naar een banner exchange, waar men lid van wordt, de eigen banner upload en op de eigen site code van de exchange plaatst.

Voor elke x impressions op de eigen site, krijgt het lid dan y impressions terug. Vaak wordt hierbij 2:1 gebruikt (2 impressies eigen site = 1 impressie eigen banner elders).

Hierbij dus de bovengenoemde eisen.
 
Pepijn

Pepijn

17/01/2010 15:45:00
Quote Anchor link
Zelf een script maken lijkt me niet bijzonder moeilijk, wel veel tijd, en goed uitdenken.
 
Pim -

Pim -

17/01/2010 15:50:00
Quote Anchor link
Dit is toch niet zo heel moeilijk? Juist leuk om zelf te maken en wat PHP te leren.

Een opzetje:
Tabellen:
Users (met wel/geen admin, credits en de standaard dingen),
Banners (gelinkt aan een user, een site, een category, een path naar t plaatje, wel/niet approved)
Categories (alleen id en een naam)
Sites (dus waar banners naar toe leiden) (gelinkt aan user en een url)
Log (link naar site en getoonde banner)

Tip: Je kan de categories binair maken, dus de 1e is 1 (1) de volgede 2 (10), 4(100), 8 (1000). Zo kan je heel makkelijk aanvinken welke je wilt hebben. SQL:
INSERT INTO categories (id, naam) VALUE ((SELECT id FROM categories ORDER by id DESC)*2, 'NAAM')

Bij elke request doe je:
Kies een een banner van een user met credits uit de gegeven categorie.
Geef de user van wiens site de request komt een (halve) credit en haal van de user van wie de banner is eentje af.

SQL:

SELECT banners.id, banners.user_id, banners.path FROM banners, users WHERE banners.user_id != INPUT_USERID and banners.cat_id & INPUT_CAT and banners.user_id = users.id and users.credits > 0 ORDER BY users.credits DESC

SQL's niet getest

Schrijf een javascript dat een html met een a-tag naar de doelsite en daarin een img met de banner document.write'ed. Let wel op de je een "Content-type: text/javascript" als header gebruikt

In de pagina waar de banner moet verschijnen hoef je alleen het volgende te plaatsen op de plek van de banner (dit kan je op je beheerpaneel laten creëren ivm met userid, hoogte en breedte) :
[script]
<script type="text/javascript">
var url = SITE.com/path/banner.php;
var userId = USERID; // Id van site eigenaar waar de banner op komt
var size = SIZE;
var cat = CATEGORIES ALLOWED;
document.write('<script src="', url, '?&userid=', userid, '&size=', size, '&categories=', cat, '&random=', Math.random(), '" type="text/javascript"></script>');
</script>
[/script]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pim -
 
Pepijn

Pepijn

17/01/2010 15:56:00
Quote Anchor link
Wat als iemand nou lekker aan het f5en is? zijn zo al je credits op.
 
Pim -

Pim -

17/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
Die beveiliging is niet zo moeilijk, extra tabelletje maken met views, koppelen aan ip en dan kijken of het in de laatste 2 (oid) minuten al gebruikt is (evt op 1 bepaalde pagina) en dan niks af/bijschrijven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.