Banner Exchange

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Jeroen

Jeroen

15/01/2010 18:43:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben op zoek naar een (gratis) Banner-Exchange systeem, dat minimaal aan de volgende voorwaarden moet voldoen:

- meerdere banners per account
- meerdere banner-groottes
- admin approval voor nieuwe leden
- admin approval voor nieuwe banners/ edits
- mogelijkheid tot verkoop van "credits"
- categorieën
- logging
etc.


Op http://www.smartisoft.com/ kwam ik er eentje tegen (products --> BannerEx) die hieraan leek te voldoen, maar helaas krijg ik hem NIET geinstalleerd (ik heb er eentje geïnstalleerd, maar daar is inloggen niet mogelijk:
http://www.webgamefavorites.com/testingground/adm.php

Weet iemand een ander (gratis) script dat aan de eisen voldoet, of is er iemand die me zou kunnen helpen met het installeren van deze exchange?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:02:26
 

15/01/2010 18:46:00
Quote Anchor link
Kijk eens in de broncode van phphulp wat phphulp gebruikt.
Die is gratis geloof ik.
(Anders is Bas wel fout bezig.)
 
Jeroen

Jeroen

15/01/2010 19:08:00
Quote Anchor link
Heeft deze site een bannerexchange dan? Waar zit die?
 
Loran DP

Loran DP

15/01/2010 19:24:00
 
Jeroen

Jeroen

17/01/2010 14:03:00
Quote Anchor link
OpenX heb ik, maar ik ben niet op zoek naar een ad management systeem, maar naar een banner exchange, waar men lid van wordt, de eigen banner upload en op de eigen site code van de exchange plaatst.

Voor elke x impressions op de eigen site, krijgt het lid dan y impressions terug. Vaak wordt hierbij 2:1 gebruikt (2 impressies eigen site = 1 impressie eigen banner elders).

Hierbij dus de bovengenoemde eisen.
 
Pepijn

Pepijn

17/01/2010 15:45:00
Quote Anchor link
Zelf een script maken lijkt me niet bijzonder moeilijk, wel veel tijd, en goed uitdenken.
 
Pim -

Pim -

17/01/2010 15:50:00
Quote Anchor link
Dit is toch niet zo heel moeilijk? Juist leuk om zelf te maken en wat PHP te leren.

Een opzetje:
Tabellen:
Users (met wel/geen admin, credits en de standaard dingen),
Banners (gelinkt aan een user, een site, een category, een path naar t plaatje, wel/niet approved)
Categories (alleen id en een naam)
Sites (dus waar banners naar toe leiden) (gelinkt aan user en een url)
Log (link naar site en getoonde banner)

Tip: Je kan de categories binair maken, dus de 1e is 1 (1) de volgede 2 (10), 4(100), 8 (1000). Zo kan je heel makkelijk aanvinken welke je wilt hebben. SQL:
INSERT INTO categories (id, naam) VALUE ((SELECT id FROM categories ORDER by id DESC)*2, 'NAAM')

Bij elke request doe je:
Kies een een banner van een user met credits uit de gegeven categorie.
Geef de user van wiens site de request komt een (halve) credit en haal van de user van wie de banner is eentje af.

SQL:

SELECT banners.id, banners.user_id, banners.path FROM banners, users WHERE banners.user_id != INPUT_USERID and banners.cat_id & INPUT_CAT and banners.user_id = users.id and users.credits > 0 ORDER BY users.credits DESC

SQL's niet getest

Schrijf een javascript dat een html met een a-tag naar de doelsite en daarin een img met de banner document.write'ed. Let wel op de je een "Content-type: text/javascript" als header gebruikt

In de pagina waar de banner moet verschijnen hoef je alleen het volgende te plaatsen op de plek van de banner (dit kan je op je beheerpaneel laten creëren ivm met userid, hoogte en breedte) :
[script]
<script type="text/javascript">
var url = SITE.com/path/banner.php;
var userId = USERID; // Id van site eigenaar waar de banner op komt
var size = SIZE;
var cat = CATEGORIES ALLOWED;
document.write('<script src="', url, '?&userid=', userid, '&size=', size, '&categories=', cat, '&random=', Math.random(), '" type="text/javascript"></script>');
</script>
[/script]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pim -
 
Pepijn

Pepijn

17/01/2010 15:56:00
Quote Anchor link
Wat als iemand nou lekker aan het f5en is? zijn zo al je credits op.
 
Pim -

Pim -

17/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
Die beveiliging is niet zo moeilijk, extra tabelletje maken met views, koppelen aan ip en dan kijken of het in de laatste 2 (oid) minuten al gebruikt is (evt op 1 bepaalde pagina) en dan niks af/bijschrijven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.