bcrypt (of toch niet)?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2016 18:29:47
Quote Anchor link
Voor een puur persoonlijke website (alleen foto's uploaden, 1 gebruiker) wil ik een eenvoudig doch zo veilig mogelijk admin/inlogscript hebben.
SSL is natuurlijk de meest ideale oplossing, maar zie ik, gezien mijn huidige wens, als overkill.

Ingebouwd in PHP5.5 en hoger zit password_hash en password_verify
Is dit veilig genoeg?

Met password_hash krijg ik wel de gegevens in de database, maar het controleren met password_verify lukt me niet. De uitkomst van password_hash is, als ik het goed begrijp, elke keer anders.
Maar hoe controleer je dan met password_verify de combinatie gebruikersnaam / wachtwoord?

Bcrypt zou 'het' zijn. Lees nu echter artikels op internet om het vooral niet te gebruiken.
(o.a. http://www.unlimitednovelty.com/2012/03/dont-use-bcrypt.html).
Volgens https://password-hashing.net/ zou Argon het beste / meest veilige zijn.
Is dat dan beter / veiliger ook/nog dan password_hash?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 08:11:33
 
DavY -

DavY -

03/08/2016 18:49:26
Quote Anchor link
[quote}
Met password_hash krijg ik wel de gegevens in de database, maar het controleren met password_verify lukt me niet. De uitkomst van password_hash is, als ik het goed begrijp, elke keer anders.
Maar hoe controleer je dan met password_verify de combinatie gebruikersnaam / wachtwoord?
{/quote]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$hashAndSalt
= password_hash($password /* $username ? */, PASSWORD_BCRYPT); // To Database

if (password_verify($password, $hashAndSalt)) {
   // Ok
} else {
  // Not ok
}

?>
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

03/08/2016 18:57:04
Quote Anchor link
Maar password_hash() en password_verify() helpen niet bij een onbeveiligde verbinding, want dan is de uitwisseling van gebruikersnaam en wachtwoord simpel af te tappen...

Als je te vrekkig bent voor een echt SSL-certificaat, kun je een self-signed certificaat gebruiken en dat handmatig toevoegen aan de vertrouwde certificaten. Of anders public key encryption via OpenSSL, maar dan zonder de public key te publiceren.
Gewijzigd op 03/08/2016 18:57:23 door Ward van der Put
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2016 19:34:37
Quote Anchor link
Ward van der Put op 03/08/2016 18:57:04:
Als je te vrekkig bent voor een echt SSL-certificaat

Ik vind het jammer dat je het zo benadert.
Dacht dat die dingen honderd(en) euro's kosten. Zie dat dat mee valt, mijn hosting biedt het voor € 25 per jaar. Is daarmee nog wel duurder dan wat hosting kost.

Afgaande op jouw antwoord blijf ik de foto's wel uploaden met ftp.

@Davy: met jouw code controleer je toch niet met gegevens in de database?
 
DavY -

DavY -

03/08/2016 19:45:32
Quote Anchor link
@obelix,

Klopt.. Het is dan ook een voorbeeld en aangezien je al gevorderde php'er ben, kom je er vast wel uit. Probeer het dan ook eerst.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2016 19:53:32
Quote Anchor link
Denk je dat ik een topic start, zonder dat ik zelf niet wat heb geprobeerd? ;-)
Gewijzigd op 03/08/2016 19:54:17 door Obelix Idefix
 
DavY -

DavY -

03/08/2016 19:57:37
Quote Anchor link
@Obelix

Volgens mij begrijp je me verkeerd. Je vraag ging over werking van password_hash() en password_verify:

Quote:
Met password_hash krijg ik wel de gegevens in de database, maar het controleren met password_verify lukt me niet. De uitkomst van password_hash is, als ik het goed begrijp, elke keer anders.
Maar hoe controleer je dan met password_verify de combinatie gebruikersnaam / wachtwoord?


En op basis daarvan gaf ik je een voorbeeld waar er "// To Database" achter $HashAndSalt staat, dus daar moet je dan zelf een code in elkaar gaan knutselen voor je database (Waarschijnlijk heb je dat al gedaan en hoef je het enkel te aanpassen), de rest van de code is hoe je ophaalt ($HashAndSalt in password_verify moet dus anders zijn en van je database komen ($passwordvanjedataabase)) en inlogt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/08/2016 20:41:47
Quote Anchor link
>> Als je te vrekkig bent voor een echt SSL-certificaat ...

Nou nou Ward, dat kan ook wat minder ;-)
Zoals TS zegt gaat het om een hobby-site.

Obelix, kun je geen gebruikmaken van Let's Encrypt? https://letsencrypt.org/

Ik heb er zelf (nog) geen ervaring mee, maar misschien is het een mooie (gratis) oplossing voor je.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/08/2016 22:45:06
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 03/08/2016 19:34:37:
Afgaande op jouw antwoord blijf ik de foto's wel uploaden met ftp.

FTP of SFTP?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

04/08/2016 07:20:32
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 03/08/2016 20:41:47:
Zoals TS zegt gaat het om een hobby-site.

Een hobbysite kan ook worden gehackt en vervolgens worden misbruikt voor spam, phishing, file sharing, enzovoort, enzovoort.

De TS ging er ten onrechte van uit dat SSL-cerficaten "honderd(en) euro's" kosten, maar dat is niet zo. Twee #gratis alternatieven, die afdoende zijn voor een hobbysite, zijn StartSSL Free en CAcert.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/08/2016 07:49:05
Quote Anchor link
Goed. Ik ga kijken naar sftp, een ssl.

Maar antwoord op mijn eigenlijke vragen heb ik nog niet gekregen.
Of is het met ssl niet meer nodig om gegevens gecodeerd op te slaan in de database?
Is er iemand die me daarbij kan en wil helpen?

in database opslaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
    $options
= array('cost' => 11);
//    echo password_hash("rasmuslerdorf", PASSWORD_BCRYPT, $options)."\n";
//    echo password_hash($_POST['pass'], PASSWORD_BCRYPT, $options)."\n";

    $pass = password_hash($_POST['pass'], PASSWORD_BCRYPT, $options)."\n";
    
    $sql_statement="INSERT INTO
            inlog
        (
            naam,
            wachtwoord
        )
        VALUES
        (
            '"
.mysqli_real_escape_string($verbinding_database ,$_POST['user'])."' ,
            '"
.$pass."'
        )"
;
?>

Dit lijkt goed te gaan, want zie in de database inderdaad gegevens staan.

Controleren / opvragen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $options
= array('cost' => 11);
    $pass = password_hash($_POST['pass'], PASSWORD_BCRYPT, $options)."\n";
//    echo $pass;
    
    $sql_statement = "SELECT
                id,
                naam,
                wachtwoord
            FROM
                inlog
            WHERE
                naam = '"
.mysqli_real_escape_string($verbinding_database ,$_POST['user'])."'
            AND    
                wachtwoord = '"
.$pass."'";
    $num_rows = mysqli_num_rows($result);
    echo 'rijen: '. $num_rows;
    if($num_rows >0)
    {

        echo 'query gelukt';
        $data = mysqli_fetch_assoc($result);
        echo 'id : '.$data['id'];
    }

?>

Maar $pass levert telkens een andere waarden op, zelfs met dezelfde gegevens. Hoe controleer je dan de inloggegevens die worden opgegeven met die in de database?
En is Bcrypt op dit moment nog een veilige manier van beveiligen (los van ssl, sftp, .....)?
Gewijzigd op 04/08/2016 07:50:26 door Obelix Idefix
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/08/2016 07:50:08
Quote Anchor link
>> Een hobbysite kan ook worden gehackt en vervolgens worden misbruikt voor spam, phishing, file sharing, enzovoort, enzovoort.

Da's waar ... maar hoe helpt ssl tegen deze specifieke zaken dan?

Anyhow ... Let's Encrypt is toch ook gratis?

Toevoeging op 04/08/2016 07:53:06:

>> Of is het met ssl niet meer nodig om gegevens gecodeerd op te slaan in de database?

Jawel, dat is altijd nodig voor het geval je database wordt gehackt.

SSL beveiligt het verkeer tussen de server en je browser. In plaats van dat er dan 'wachtwoord123' wordt overgestuurd, wordt er zoiets als 'XZB_23dfd!DSsdyyyta' (ik verzin maar wat) overgestuurd zodat als iemand het signaal 'afluistert' (een zogenaamde man-in-the-middle-attack) hij het wachtwoord niet kan zien.
Gewijzigd op 04/08/2016 07:54:09 door Ozzie PHP
 
Bart V B

Bart V B

04/08/2016 09:00:29
Quote Anchor link
Quote:
Maar $pass levert telkens een andere waarden op, zelfs met dezelfde gegevens. Hoe controleer je dan de inloggegevens die worden opgegeven met die in de database?


Gefeliciteerd! Hij doet het helemaal goed! ;)
Het is ook de bedoeling dat er een andere hash uitkomt.
Dat is nou het mooie van password_hash().
Met password_verify() controleer je of de hash goed is of niet.
Dus het eenvoudigst is, om een opzetje te maken met een paar simpele if statements:
In een notendop:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// effe voor de eenvoud
$hash = password_hash($_POST['password'], PASSWORD_DEFAULT);

// simpele query uitvoeren om de gegevens uit te poepen..

if (password_verify($row['password_from_db'], $hash)) {
    //echo 'Password is valid!';
    // Dit is wel belangrijk...

    if (password_needs_rehash($hash, PASSWORD_DEFAULT)) {
        // If so, create a new hash, and replace the old one
        $newHash = password_hash($hash, PASSWORD_DEFAULT);
        // insert into DB ...

        // login verdergaan

    }  
}
else {
    echo 'Invalid password.';
    // zend ze terug naar formulier of google o.i.d.
}
?>

edit
En nu snap ik pas waar jij tegenaan loopt.
Dat had ik dus ook in het begin, jou gedachte is om een WHERE username = AND password = te willen controleren. Dat werkt dus nu niet meer. Dat hoeft dus ook niet meer.
Immers, het enige wat je doet is controleren of username of email in de database staat. Is dat zo dan kijk je of het password erbij past. Overigens, doe ik tegenwoordig geen username meer maar met email. Die is immmers uniek voor een gebruiker. Maar dat is meer een persoonlijke voorkeur.
Gewijzigd op 04/08/2016 09:26:26 door Bart V B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/08/2016 15:19:16
Quote Anchor link
Bart V B op 04/08/2016 09:00:29:
Quote:
Maar $pass levert telkens een andere waarden op, zelfs met dezelfde gegevens. Hoe controleer je dan de inloggegevens die worden opgegeven met die in de database?


Gefeliciteerd! Hij doet het helemaal goed! ;)
Het is ook de bedoeling dat er een andere hash uitkomt.
Dat is nou het mooie van password_hash().

Dat vermoeden had ik al.;-)


Bart V B op 04/08/2016 09:00:29:
edit
En nu snap ik pas waar jij tegenaan loopt.
Dat had ik dus ook in het begin, jou gedachte is om een WHERE username = AND password = te willen controleren. Dat werkt dus nu niet meer. Dat hoeft dus ook niet meer.
Immers, het enige wat je doet is controleren of username of email in de database staat. Is dat zo dan kijk je of het password erbij past.

Dus toch. Maar dat blijf ik een vreemde gedachtegang vinden.
Hoe weet je dan of het wachtwoord klopt met wat wordt opgegeven?
Ga nog wel eens thuis proberen.
 
Bart V B

Bart V B

04/08/2016 15:50:31
Quote Anchor link
Nou, op zich is het niet vreemd.
Zoals ik al zei ik gebruik tegenwoordig email en password.
Email is uniek, (of beter maakt het uniek in de db).
Je doet eigenlijk het zelfde alleen haal je eerst gegevens op en dan controleer je pas.
Er zit alleen een extra laagje/stukje in.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/08/2016 20:30:35
Quote Anchor link
Dank Bart V B.
Het is gelukt.

Ook de anderen bedankt voor reageren.
Ga me verdiepen in de (gratis) mogelijkheden van SSL / sftp.

Dat cacert weet ik zo net nog niet:
www.cacert.org gebruikt een ongeldig beveiligingscertificaat. Het certificaat wordt niet vertrouwd, omdat het is ondertekend via een ondertekeningsalgoritme dat is uitgeschakeld omdat dat algoritme niet beveiligd is. Foutcode: SEC_ERROR_CERT_SIGNATURE_ALGORITHM_DISABLED

Bij Let'sEncrypt kom ik op https://certbot.eff.org/
Moet daar uit twee pulldown menu's kiezen. Denk dat ik dat beter kan opvragen bij hostingbedrijf (?!)
Betwijfel of ik die installatie instructies kan/mag uitvoeren.
Gewijzigd op 05/08/2016 20:42:07 door Obelix Idefix
 
Bart V B

Bart V B

06/08/2016 09:39:09
Quote Anchor link
Top dat het eerste stapje is gelukt.

Dat ssl verhaal, als je een gewoon hosting pakket hebt bij een hostingboer, dan is het wat beperkter.
Als je geen commandline hebt, (VPS e.d.) dan is let's encrypt geen optie voor je.
Maar kan het helemaal mis hebben, weet niet bij wie je hosting is ondergebracht?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/08/2016 16:38:00
Quote Anchor link
Antagonist.
Heb op https://forum.antagonist.nl/viewtopic.php?f=2&t=13121&p=75929&hilit=ssl+encrypt#p75929 informatie gevonden, maar dat ziet er nog vrij complex uit. Tevens (b)lijkt dat het maar drie maanden werkt/geldig is.
Uit het topic begrijp ik ook dat er gekeken wordt/gewerkt aan een oplossing, om net als bv. Joomla te laten installeren via het controlpanel. Kan me alleen maar aansluiten bij die wens.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.