beginners problemen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »
Andries     

Andries     

23/03/2005 16:28:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met php voor uploaden van nieuwsbrieven voor een basisschool.

Nu heb ik op de PHP site al heel wat info gevonden maar kom er nog niet helemaal uit.

* Ik kan een *.doc document uploaden naar de site met een knopje "upload".
Maar
* Hoe kan ik deze weer verwijderen met zo'n soort idee?
* Hoe kan ik netjes alle documenten in die directory tonen zodat als een gebruiker erop klikt automatisch wordt geopend?

Alvast bedankt voor het meedenken!
Gewijzigd op 23/03/2005 22:14:00 door Andries     
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 12:06:22
 
Bram Z

Bram Z

23/03/2005 16:32:00
Quote Anchor link
Bestand verwijderen:

Unlink()

Directory uitlezen (of all documente)

Readdir()

//Edit
Kheb opgemerkt dat php site plat ligt
 
Andries     

Andries     

24/03/2005 12:28:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit! Wat doe ik verkeerd?
- Het verwijderen van een nieuwsbrief uit de map UPLOADS lukt me niet.
- Als ik de directory wil uitlezen op nieuwsbrieven dan zie ik ze wel staan maar als ik erop klik om te openen dan krijg ik de melding dat ik niet geautoriseerd ben.

(Al deze bestanden staan in dezelfde map en in diezelfde map staat ook een mapje UPLOADS)

index.htm ---------------------------------------
<html>
<head><title>NIEUWSBRIEF UPLOADEN!!!</title></head>
<CENTER>
<H2><FONT color=#0000ff>Nieuwsbrieven uploaden...<BR><BR>
<br><br>
Om een nieuwsbrief te uploaden klik <a href="uploadbestand.php">HIER</a>.<br>
<br>
<br>
Om een nieuwsbrief te verwijderen klik <a href="Verwijderbestand.php">HIER</a>.<br>
<br>
<br>
Om een nieuwsbrief te lezen klik <a href="lees.php">HIER</a>.<br>
</CENTER>
</BODY>
</html>

uploadbestand.php ---------------------------------------
<html>
<head><title>Upload nieuwsbrief</title></head>
<body>

<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="post">
<p>
Selecteer een nieuwsbrief: <input name="userfile" type="file"><br />
<input type="submit" value="upload nieuwsbrief" />
</p>
</form>

</body>
</html>

upload.php ---------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?  
global $_FILES;  

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "doc";
//$allow[1] = "gif";
//$allow[2] = "bmp";
// $allow[3] = "exe"; enz.


$uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "uploads/" . $uploadname);  

        echo "De nieuwsbrief $uploadname is succesvol geupload";  
    }
}

else
{
    echo "Er mogen alleen documente (*.doc) worden geupload";
}
  
?>


verwijderbestand.php ---------------------------------------
<html>
<head><title>Verwijderen nieuwsbrief</title></head>
<body>

<form enctype="multipart/form-data" action="verwijder.php" method="post">
<p>
Selecteer een nieuwsbrief: <input name="userfile" type="file"><br />
<input type="submit" value="Verwijder nieuwsbrief" />
</p>
</form>

</body>
</html>

verwijder.php ---------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?  
global $_FILES;  

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "doc";
//$allow[1] = "gif";
//$allow[2] = "bmp"; enz.


$unlink = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "uploads/" . $uploadname);  

        echo "De nieuwsbrief $_FILES bestaat nog";  
    }
}

else
{
    echo "De nieuwsbrief $_FILES is verwijderd";
}
  
?>


lees.php ---------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
$dir
= "uploads/"; // de directory die hij uit moet lezen
$exten = 'doc'; // de extensie die hij weer moet geven
if ($handle = opendir($dir))
{

while (false !== ($file = readdir($handle))) {
$bestand = $dir ."/". $file ;
$ext = pathinfo($bestand);
if($ext['extension'] == $exten)
{

echo " • <a href='/module/". $file ."' target='_blank'>". basename($file, ".php") ."</a><br>" ;
}
}

closedir($handle);
}

?>
 

29/03/2005 08:22:00
Quote Anchor link
Niemand een idee hoe ik het verder kan aanpakken?
 
Jelmer -

Jelmer -

29/03/2005 10:15:00
Quote Anchor link
Van je verwijder.php snap ik niets. Je laat dus een bestand uploaden, en plaatsen in de gewilde dir. Maar als de extensie niet klopt hij plotseling verwijdert? Je unlinkt helemaal nergens iets, dus lijkt mij sterk.

En je kunt $_FILES niet met echo echoën, $_FILES is een array. Dus dat wordt eerder $_FILES['userfile']['name'] zijn.
 

29/03/2005 11:04:00
Quote Anchor link
Mijn bedoeling is om de (website)map te kunnen openen en dan een nieuwsbrief kunnen verwijderen door er een aan te klikken en dan op verwijderen te klikken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.