beginners problemen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »
Andries     

Andries     

23/03/2005 16:28:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met php voor uploaden van nieuwsbrieven voor een basisschool.

Nu heb ik op de PHP site al heel wat info gevonden maar kom er nog niet helemaal uit.

* Ik kan een *.doc document uploaden naar de site met een knopje "upload".
Maar
* Hoe kan ik deze weer verwijderen met zo'n soort idee?
* Hoe kan ik netjes alle documenten in die directory tonen zodat als een gebruiker erop klikt automatisch wordt geopend?

Alvast bedankt voor het meedenken!
Gewijzigd op 23/03/2005 22:14:00 door Andries     
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 02:48:26
 
Bram Z

Bram Z

23/03/2005 16:32:00
Quote Anchor link
Bestand verwijderen:

Unlink()

Directory uitlezen (of all documente)

Readdir()

//Edit
Kheb opgemerkt dat php site plat ligt
 
Andries     

Andries     

24/03/2005 12:28:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit! Wat doe ik verkeerd?
- Het verwijderen van een nieuwsbrief uit de map UPLOADS lukt me niet.
- Als ik de directory wil uitlezen op nieuwsbrieven dan zie ik ze wel staan maar als ik erop klik om te openen dan krijg ik de melding dat ik niet geautoriseerd ben.

(Al deze bestanden staan in dezelfde map en in diezelfde map staat ook een mapje UPLOADS)

index.htm ---------------------------------------
<html>
<head><title>NIEUWSBRIEF UPLOADEN!!!</title></head>
<CENTER>
<H2><FONT color=#0000ff>Nieuwsbrieven uploaden...<BR><BR>
<br><br>
Om een nieuwsbrief te uploaden klik <a href="uploadbestand.php">HIER</a>.<br>
<br>
<br>
Om een nieuwsbrief te verwijderen klik <a href="Verwijderbestand.php">HIER</a>.<br>
<br>
<br>
Om een nieuwsbrief te lezen klik <a href="lees.php">HIER</a>.<br>
</CENTER>
</BODY>
</html>

uploadbestand.php ---------------------------------------
<html>
<head><title>Upload nieuwsbrief</title></head>
<body>

<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="post">
<p>
Selecteer een nieuwsbrief: <input name="userfile" type="file"><br />
<input type="submit" value="upload nieuwsbrief" />
</p>
</form>

</body>
</html>

upload.php ---------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?  
global $_FILES;  

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "doc";
//$allow[1] = "gif";
//$allow[2] = "bmp";
// $allow[3] = "exe"; enz.


$uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "uploads/" . $uploadname);  

        echo "De nieuwsbrief $uploadname is succesvol geupload";  
    }
}

else
{
    echo "Er mogen alleen documente (*.doc) worden geupload";
}
  
?>


verwijderbestand.php ---------------------------------------
<html>
<head><title>Verwijderen nieuwsbrief</title></head>
<body>

<form enctype="multipart/form-data" action="verwijder.php" method="post">
<p>
Selecteer een nieuwsbrief: <input name="userfile" type="file"><br />
<input type="submit" value="Verwijder nieuwsbrief" />
</p>
</form>

</body>
</html>

verwijder.php ---------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?  
global $_FILES;  

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "doc";
//$allow[1] = "gif";
//$allow[2] = "bmp"; enz.


$unlink = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "uploads/" . $uploadname);  

        echo "De nieuwsbrief $_FILES bestaat nog";  
    }
}

else
{
    echo "De nieuwsbrief $_FILES is verwijderd";
}
  
?>


lees.php ---------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
$dir
= "uploads/"; // de directory die hij uit moet lezen
$exten = 'doc'; // de extensie die hij weer moet geven
if ($handle = opendir($dir))
{

while (false !== ($file = readdir($handle))) {
$bestand = $dir ."/". $file ;
$ext = pathinfo($bestand);
if($ext['extension'] == $exten)
{

echo " • <a href='/module/". $file ."' target='_blank'>". basename($file, ".php") ."</a><br>" ;
}
}

closedir($handle);
}

?>
 

29/03/2005 08:22:00
Quote Anchor link
Niemand een idee hoe ik het verder kan aanpakken?
 
Jelmer -

Jelmer -

29/03/2005 10:15:00
Quote Anchor link
Van je verwijder.php snap ik niets. Je laat dus een bestand uploaden, en plaatsen in de gewilde dir. Maar als de extensie niet klopt hij plotseling verwijdert? Je unlinkt helemaal nergens iets, dus lijkt mij sterk.

En je kunt $_FILES niet met echo echoën, $_FILES is een array. Dus dat wordt eerder $_FILES['userfile']['name'] zijn.
 

29/03/2005 11:04:00
Quote Anchor link
Mijn bedoeling is om de (website)map te kunnen openen en dan een nieuwsbrief kunnen verwijderen door er een aan te klikken en dan op verwijderen te klikken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.