Benodigheden lijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »
Dd dd

dd dd

16/07/2010 15:20:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben een benodigheden lijst en die streept de spullen af die je hebt gekocht. Maar nog niet bij alle. Maar ik wil niet zo veel ifs op een pagina.

Kan dat ook op een andere manier?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
include 'includes/config.php';
include 'includes/header.php';

if($core->leden->ingelogd == true)
{

    $ledenQuery = $core->mysql->query("SELECT
                                            toverstok
                                        FROM
                                            leden
                                        WHERE
                                            id = "
.$core->leden->ledeninfo['eigen']['id']);
                                        
    $ledenFetch = $core->mysql->fetch($ledenQuery);    
    
    $bezittingQuery = $core->mysql->query("SELECT
                                            id,
                                            artikel_id
                                        FROM
                                            gekochte_spullen
                                        WHERE
                                            lid_id = "
.$core->leden->ledeninfo['eigen']['id']);
                                        
    $bezittingFetch = $core->mysql->fetch($bezittingQuery);                            
    
    $BenodighedenQuery = $core->mysql->query("SELECT
                                            id,
                                            artikel_id
                                        FROM
                                            benodigheden
                                        WHERE
                                            artikel_id = '"
.$bezittingFetch['artikel_id']."'
                                        "
);    
                                        
    $BenodighedenFetch  = $core->mysql->fetch($BenodighedenQuery);                            
    ?>

            U N I F O R M<br /><br />

        1. <s>Drie effen werkgewaden (zwart)</s><br />
        2. En effen puntmuts (zwart) voorm schooltijd<br />
        3. En paar beschermde handschoenen (drakenhuid of soortgelijk)<br />
        4. En wintermantel (zwart, met zilveren speld)<br />
        N.B.: Alle kledingstukken moeten van naamlabels zijn voorzien<br /><br />

        V E R P L I C H T E   L E C T U U R<br />
        Alle leerlingen moeten in het bezit zijn van de volgende werken:<br /><br />

        Het Standaard Spreukenboek (Niveau 1) Door Miranda Wiggelaar<br />
        De Geschiedenis van de Toverkunst door Mathilda Belladonna<br />
        Theoretische Grondslagen der Magie door Adalbert Zwatel<br />
        Gedaanteverwisselingen: een Boek voor Beginners door Emeric Morfo<br />
        Duizend Magische Kruiden en Paddestoelen door Philippa Zwam<br />
        Magische Brouwsels en Drankjes door Arsenius Grein<br />
        Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden door Newt Scamander<br />
        De Zwarte Kunsten: Een Handboek voor Zelfbescherming door Quinten Tondel<br /><br />

        O V E R I G E   B E N O D I G D H E D E N<br /><br />
        <?php
            if($ledenFetch['toverstok'] == '')
            {

        ?>

        1 toverstok<br />
        <?php
        }
        else
        {
            echo '<s>1 toverstok</s><br />';
        }

        ?>

        1 ketel (tin, standaardmaat 2)<br />
        1 set glazen of kristallen flesjes<br />
        1 telescoop<br />
        1 set koperen weegschalen<br />
        Leerlingen mogen tevens een uil of een kat of een pad meenemen.<br /><br />

        Ouders worden er aan herinnerd dat eerstejaars geen eigen bezemstelen mogen bezitten.
        <?php        
    
}

include 'includes/footer.php';
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 05:11:29
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

02/08/2010 14:52:52
Quote Anchor link
Hmz als ik het goed begrijp heb je :
1) db-table met benodigheden
2) db-table met dat wat je hebt gekocht?

Moet niet zo heel lastig zijn dan toch?

Zal iets in de trand worden van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
$q= sprintf (
"select b.id, b.title, COUNT(g.id) as cnt FROM benodigheden as b
LEFT JOIN gekocht as g ON b.artikel_id = g.artikel_id
GROUP BY b.artikel_id" );
$res = mysql_query ( $q );
if ( isset ( $res ) AND mysql_numrows ( $res ) > 0 ) {
while ( $row = mysql_fetch_assoc ( $res ) ) {
printf ( "<div class="%s">%s</div>",
( isset ( $row['cnt'] ) AND $row['cnt'] > 0 ) ? "class-strikethrough" : "normalTxt ),
$row['title']
);
}
 
Niek s

niek s

02/08/2010 17:00:22
Quote Anchor link
Sebastiaan Blaas op 02/08/2010 14:52:52:
Hmz als ik het goed begrijp heb je :
1) db-table met benodigheden
2) db-table met dat wat je hebt gekocht?

Moet niet zo heel lastig zijn dan toch?

Zal iets in de trand worden van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
$q= sprintf (
"select b.id, b.title, COUNT(g.id) as cnt FROM benodigheden as b
LEFT JOIN gekocht as g ON b.artikel_id = g.artikel_id
GROUP BY b.artikel_id" );
$res = mysql_query ( $q );
if ( isset ( $res ) AND mysql_numrows ( $res ) > 0 ) {
while ( $row = mysql_fetch_assoc ( $res ) ) {
printf ( "<div class="%s">%s</div>",
( isset ( $row['cnt'] ) AND $row['cnt'] > 0 ) ? "class-strikethrough" : "normalTxt ),
$row['title']
);
}


Wow tering, schrijf jij alles zonder in te springen ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.