Benodigheden lijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »
Dd dd

dd dd

16/07/2010 15:20:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben een benodigheden lijst en die streept de spullen af die je hebt gekocht. Maar nog niet bij alle. Maar ik wil niet zo veel ifs op een pagina.

Kan dat ook op een andere manier?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
include 'includes/config.php';
include 'includes/header.php';

if($core->leden->ingelogd == true)
{

    $ledenQuery = $core->mysql->query("SELECT
                                            toverstok
                                        FROM
                                            leden
                                        WHERE
                                            id = "
.$core->leden->ledeninfo['eigen']['id']);
                                        
    $ledenFetch = $core->mysql->fetch($ledenQuery);    
    
    $bezittingQuery = $core->mysql->query("SELECT
                                            id,
                                            artikel_id
                                        FROM
                                            gekochte_spullen
                                        WHERE
                                            lid_id = "
.$core->leden->ledeninfo['eigen']['id']);
                                        
    $bezittingFetch = $core->mysql->fetch($bezittingQuery);                            
    
    $BenodighedenQuery = $core->mysql->query("SELECT
                                            id,
                                            artikel_id
                                        FROM
                                            benodigheden
                                        WHERE
                                            artikel_id = '"
.$bezittingFetch['artikel_id']."'
                                        "
);    
                                        
    $BenodighedenFetch  = $core->mysql->fetch($BenodighedenQuery);                            
    ?>

            U N I F O R M<br /><br />

        1. <s>Drie effen werkgewaden (zwart)</s><br />
        2. En effen puntmuts (zwart) voorm schooltijd<br />
        3. En paar beschermde handschoenen (drakenhuid of soortgelijk)<br />
        4. En wintermantel (zwart, met zilveren speld)<br />
        N.B.: Alle kledingstukken moeten van naamlabels zijn voorzien<br /><br />

        V E R P L I C H T E   L E C T U U R<br />
        Alle leerlingen moeten in het bezit zijn van de volgende werken:<br /><br />

        Het Standaard Spreukenboek (Niveau 1) Door Miranda Wiggelaar<br />
        De Geschiedenis van de Toverkunst door Mathilda Belladonna<br />
        Theoretische Grondslagen der Magie door Adalbert Zwatel<br />
        Gedaanteverwisselingen: een Boek voor Beginners door Emeric Morfo<br />
        Duizend Magische Kruiden en Paddestoelen door Philippa Zwam<br />
        Magische Brouwsels en Drankjes door Arsenius Grein<br />
        Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden door Newt Scamander<br />
        De Zwarte Kunsten: Een Handboek voor Zelfbescherming door Quinten Tondel<br /><br />

        O V E R I G E   B E N O D I G D H E D E N<br /><br />
        <?php
            if($ledenFetch['toverstok'] == '')
            {

        ?>

        1 toverstok<br />
        <?php
        }
        else
        {
            echo '<s>1 toverstok</s><br />';
        }

        ?>

        1 ketel (tin, standaardmaat 2)<br />
        1 set glazen of kristallen flesjes<br />
        1 telescoop<br />
        1 set koperen weegschalen<br />
        Leerlingen mogen tevens een uil of een kat of een pad meenemen.<br /><br />

        Ouders worden er aan herinnerd dat eerstejaars geen eigen bezemstelen mogen bezitten.
        <?php        
    
}

include 'includes/footer.php';
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:09:22
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

02/08/2010 14:52:52
Quote Anchor link
Hmz als ik het goed begrijp heb je :
1) db-table met benodigheden
2) db-table met dat wat je hebt gekocht?

Moet niet zo heel lastig zijn dan toch?

Zal iets in de trand worden van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
$q= sprintf (
"select b.id, b.title, COUNT(g.id) as cnt FROM benodigheden as b
LEFT JOIN gekocht as g ON b.artikel_id = g.artikel_id
GROUP BY b.artikel_id" );
$res = mysql_query ( $q );
if ( isset ( $res ) AND mysql_numrows ( $res ) > 0 ) {
while ( $row = mysql_fetch_assoc ( $res ) ) {
printf ( "<div class="%s">%s</div>",
( isset ( $row['cnt'] ) AND $row['cnt'] > 0 ) ? "class-strikethrough" : "normalTxt ),
$row['title']
);
}
 
Niek s

niek s

02/08/2010 17:00:22
Quote Anchor link
Sebastiaan Blaas op 02/08/2010 14:52:52:
Hmz als ik het goed begrijp heb je :
1) db-table met benodigheden
2) db-table met dat wat je hebt gekocht?

Moet niet zo heel lastig zijn dan toch?

Zal iets in de trand worden van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
$q= sprintf (
"select b.id, b.title, COUNT(g.id) as cnt FROM benodigheden as b
LEFT JOIN gekocht as g ON b.artikel_id = g.artikel_id
GROUP BY b.artikel_id" );
$res = mysql_query ( $q );
if ( isset ( $res ) AND mysql_numrows ( $res ) > 0 ) {
while ( $row = mysql_fetch_assoc ( $res ) ) {
printf ( "<div class="%s">%s</div>",
( isset ( $row['cnt'] ) AND $row['cnt'] > 0 ) ? "class-strikethrough" : "normalTxt ),
$row['title']
);
}


Wow tering, schrijf jij alles zonder in te springen ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.