Bereken tijden xx geleden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »
Allard Keij

Allard Keij

02/03/2016 09:10:43
Quote Anchor link
Hallo allemaal!

Ik wil graag een scriptje maken die uitrekend hoeveel tijdsverschil er tussen twee tijden zit.

Nu heb ik dit al wel voor elkaar gekregen maar ik weet niet zeker hoe ik het aan kan geven als:

Binnen 24 uur 14 minuten geleden, 6 uur geleden, 18 uur geleden
Na 24 uur binnen dezelfde maand 1 dag geleden, 6 dagen geleden, 18 dagen geleden

Ik heb namelijk een datetime in de database staan ( YYYY-m-d i:s ) en ik wil door middel van de huidige servertime berekenen hoe lang geleden de post is geplaatst. Dan alleen niet in tijd maar in text en met bepaalde factoren zoals ik heb vermeld in het lijstje hierboven.

Ik gebruik momenteel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
        $getDate = $row["postdate"];
    
    $postdate = new DateTime($getDate);
        
    $showDate1 = $postdate->format("m/d");
    $showDate2 = $postdate->format("H:i");
    
    $showDate = "$showDate1 $showDate2";


Op deze manier kan ik in ieder geval laten zien welke datum en welke tijd de post is geplaatst maar ik wil dus niet zien 03/02 09:02 maar in text hoe lang het geleden is.

Ik heb dit al wel voor elkaar gekregen met diff() maar ook hiermee krijg ik bijvoorbeeld alleen voor elkaar om het aantal uur verschil te laten zien en heb ik ook geen idee hoe ik dit om zet in text ( 2 uur geleden, 2 dagen geleden enz ).

Wat dus het idee zou moeten zijn:

Postdate: 2016-02-15 15:00:00
Huidige datum 2016-02-15 17:06
Resultaat: 2 uur geleden

Postdate: 2016-02-16 15:00:00
Huidige datum 2016-02-19 17:06
Resultaat: 3 dagen geleden

Postdate: 2016-02-15 15:00:00
Huidige datum 2016-03-15 17:06
Resultaat: 1 maand geleden

Postdate: 2016-02-15 15:00:00
Huidige datum 2016-03-15 17:06
Resultaat: Langer dan een maand ga ik gewoon weer de datum gebruiken ipv hoe lang geleden

Waar ik stuk look is het hele datum gebeuren. Ik zou wel het verschil tussen de uren uit kunnen rekenen en laten zien zoals bijv "2 uur geleden" maar het probleem zit hem in het feit dat de dagen, maanden en jaren gewoon doorlopen. Dus de 2 uur geleden zou op mijn manier morgen om dezelfde tijd nog altijd 2 uur geleden zijn terwijl er wel een dag bij is gekomen.

Alvast erg bedankt!
Gewijzigd op 02/03/2016 09:12:42 door Allard Keij
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:58:57
 
Randy vsf

Randy vsf

02/03/2016 09:17:13
Quote Anchor link
Kijk eens naar Datetime::diff

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$date1
= new DateTime("2015-03-24 11:30");
$date2 = new DateTime("2015-06-26 16:45");
$interval = $date1->diff($date2);

$years = $interval->y;
$months = $interval->m;
$days= $interval->d;
$hours = $interval->h;
$minutes = $interval->i;
$seconds = $interval->s;

?>
Gewijzigd op 02/03/2016 09:34:22 door Randy vsf
 
Allard Keij

Allard Keij

02/03/2016 09:44:27
Quote Anchor link
Thanks! Ik had inderdaad al wat opgezocht over date->diff maar dat laatste stuk is me helemaal ontgaan ($interval->y etc).

Ik ga dalijk weer eens verder knutselen en kijken wat ik er van kan maken.

Erg bedankt!

Toevoeging op 02/03/2016 11:42:40:

Ik ben er mee aan de slag gegaan en heb het voor elkaar gekregen! Thanks!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

    $getDate
= $row["postdate"];
    $currentdate = date('Y-m-d H:i:s');
    
    $postdate = new DateTime($getDate);
    $serverdate = new DateTime($currentdate);
    $showDate = $postdate->diff($serverdate);
    
    
    $minutes = $showDate->i;
    $hours = $showDate->h;
    $days = $showDate->d;
    $months = $showDate->m;
    $years = $showDate->Y;
    
    $longDate1 = $postdate->format("m/d");
    $longDate2 = $postdate->format("H:i");
    
    $showLongDate = "$longDate1 $longDate2";
    
    if($minutes == 0 || $minutes == 1 && $hours == 0 && $days == 0 && $months == 0){
        $textdate = "JUST NOW";
    }

    if($minutes >= 2 && $hours == 0 && $days == 0 && $months == 0){
        $textdate = "$minutes MINUTES AGO";
    }

    if($hours == 1 && $days == 0 && $months == 0 && $years == 0){
        $textdate = "$hours HOUR AGO";
    }

    if($hours >= 2 && $days == 0 && $months == 0 && $years == 0){
        $textdate = "$hours HOURS AGO";
    }

    if($days == 1 && $months == 0 && $years == 0){
        $textdate = "YESTERDAY";
    }

    if($days > 1 && $months == 0 && $years == 0){
        $textdate = "$days DAYS AGO";
    }

    if($months >= 1){
        $textdate = "$showLongDate";
    }

?>
Gewijzigd op 02/03/2016 11:43:38 door Allard Keij
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.