Berichtenbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

08/02/2015 21:55:40
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je een Berichtenbox plaatst, maakt voor je website? Zie als bij:
http://www.phphulp.nl/

Dank.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:22:58
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

08/02/2015 22:28:06
Quote Anchor link
Ja dat weten velen van ons wel. Het geheel bestaat uit een aantal pagina's met formulieren en PHP en database. Ieder bericht dat aangemaakt wordt verdwijnt in de database. Het is natuurlijk een wel een compleet systeem want je hebt bijvoorbeeld ook gebruikers accounts nodig en een inlog systeem.
 
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

08/02/2015 22:44:49
Quote Anchor link
Klinkt ingewikkeld genoeg: als het maar uitvoerbaar en hanteerbaar is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2015 23:01:11
Quote Anchor link
Dat zal wel zeker kunnen. Als je elk bericht die je plaatst maar koppelt een aan algeheel topicID, dan is alles makkelijk op te halen. Let wel op dat alleen ontvanger(s) en de geadresseerden de berichten kunnen lezen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2015 10:09:13
Quote Anchor link
Hanteerbaar is het zeker. Uitvoerbaar ook. Begin met een degelijke login. Dan een registratie script, een password reset functie en een pagina waarin een gebruiker alleen zijn profiel kan bewerken. Denk vooral goed na over de veiligheid. Dat is denk ik het lastigste als je dit voor de aller eerste keer doet.
 
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

09/02/2015 10:46:02
Quote Anchor link
Aar: 'alleen ontvangers en de geadresseerden kunnen de berichten lezen'.
Wie bedoel je met ontvangers, c.q., geadresseerden?
Ik zou gewoon willen dat iedereen die op de website komt, de berichten kan lezen, een bericht kan plaatsen. (zoiets als Facebook..dus, met foto's plaatsen inclusief??). Ik heb nu een berichtenbalk: er staat geen datum/tijd bij, althans niet bij het script dat ik nu heb, is wat klein (balkje).
Ik ben een dummy op het gebied van PHP, mijn host is wel geschikt, PHP kan.
Hoe start ik?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 11:02:52
Quote Anchor link
Ik dacht dat je een Privéberichten-systeem bedoelde. Maar ik denk dat je het nieuwssysteem bedoelt, waarin de laatste nieuwsberichten vermeld staan, waar mensen op kunnen reageren?

Dat is een stuk simpeler dan een Privéberichten-systeem. Ik raad je aan de basis van PHP eerst goed te verkennen en dan die van MySQL, waarin je de inhoud in de database opslaat.

Twee goede tutorials die je kan volgen zijn:
PHP Tutorial
MySQL Tutorial
 
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

09/02/2015 12:42:20
Quote Anchor link
Het betreft een website van een muziekgroep die wel eens optreedt.
Ze willen dan wel eens feedback hebben, (een gastenboek zou ook prima kunnen, heb ik ook al gepakt)
een sfeer alla Twitter, Facebook. (zij kunnen ook een Facebook pagina nemen, heeft zijn beperkingen), modern dus, een gastenboek is wat saai?
Dus: iedereen mag zijn zegje doen, er zal geen misbruik van gemaakt worden.
(Zoiets als bij Elsevier...)
Ik denk dat Aar mij nu wel snapt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 12:46:57
Quote Anchor link
Een nieuwssysteem met reactiemogelijkheid dus, zoals wij hier ook hebben.
het heeft twee functies:

- De 'frontend': De voorkant waarop het nieuws geplaatst wordt, en waar de bezoekers de berichten kunnen bekijken en eventueel erop kunnen reageren.
- De 'backend'. De achterkant waarin de data opgeslagen wordt, met een beheerpaneel waar rechthebbenden nieuwsberichten kunnen toevoegen.

Een kant-en-klaar script ken ik niet, maar met enige kennis van PHP en MySQL is dit wel te maken.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2015 12:48:25
Quote Anchor link
>> Dus: iedereen mag zijn zegje doen, er zal geen misbruik van gemaakt worden.

Sprookjes bestaan niet he. Je kent de wet van Murphy?

Naast de leden van de muziekgroep bestaat er nog een hele grote groep internet gebruikers. En jouw website staat wel online.

Ik kan er niet genoeg op aandringen: Denk om de veiligheid en misbruik!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 12:51:41
Quote Anchor link
Gastenboeken staan bekend om zonder beveiligingen vol gespamd te worden door oostbloklanden en chinezen, en ze zullen geen verschil zien tussen een gastenboek en een nieuwssysteem.

Dan kan ik aanraden om berichten pas na moderatie toe te laten of mensen zich te laten registreren om te mogen reageren.
 
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

09/02/2015 14:21:52
Quote Anchor link
Hm. Ik heb ook een gastenboek op een muzieksite: er heeft nog maar 1 persoon iets opgeschreven in een paar jaar tijd!
Facebook: is ook niet anoniem, kan ook de hele wereld zijn zegje op doen...privacy??
Ik zal de gegeven linken bestuderen: ik heb nog nooit iets met PHP gedaan, wordt tijd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 14:24:19
Quote Anchor link
Begin eerst maar eens bij het begin, en ga eerst vooral oefenen. Dan kan je later een berichtensysteem maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.