Berichtenbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

08/02/2015 21:55:40
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je een Berichtenbox plaatst, maakt voor je website? Zie als bij:
http://www.phphulp.nl/

Dank.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:06:53
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

08/02/2015 22:28:06
Quote Anchor link
Ja dat weten velen van ons wel. Het geheel bestaat uit een aantal pagina's met formulieren en PHP en database. Ieder bericht dat aangemaakt wordt verdwijnt in de database. Het is natuurlijk een wel een compleet systeem want je hebt bijvoorbeeld ook gebruikers accounts nodig en een inlog systeem.
 
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

08/02/2015 22:44:49
Quote Anchor link
Klinkt ingewikkeld genoeg: als het maar uitvoerbaar en hanteerbaar is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2015 23:01:11
Quote Anchor link
Dat zal wel zeker kunnen. Als je elk bericht die je plaatst maar koppelt een aan algeheel topicID, dan is alles makkelijk op te halen. Let wel op dat alleen ontvanger(s) en de geadresseerden de berichten kunnen lezen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2015 10:09:13
Quote Anchor link
Hanteerbaar is het zeker. Uitvoerbaar ook. Begin met een degelijke login. Dan een registratie script, een password reset functie en een pagina waarin een gebruiker alleen zijn profiel kan bewerken. Denk vooral goed na over de veiligheid. Dat is denk ik het lastigste als je dit voor de aller eerste keer doet.
 
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

09/02/2015 10:46:02
Quote Anchor link
Aar: 'alleen ontvangers en de geadresseerden kunnen de berichten lezen'.
Wie bedoel je met ontvangers, c.q., geadresseerden?
Ik zou gewoon willen dat iedereen die op de website komt, de berichten kan lezen, een bericht kan plaatsen. (zoiets als Facebook..dus, met foto's plaatsen inclusief??). Ik heb nu een berichtenbalk: er staat geen datum/tijd bij, althans niet bij het script dat ik nu heb, is wat klein (balkje).
Ik ben een dummy op het gebied van PHP, mijn host is wel geschikt, PHP kan.
Hoe start ik?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 11:02:52
Quote Anchor link
Ik dacht dat je een Privéberichten-systeem bedoelde. Maar ik denk dat je het nieuwssysteem bedoelt, waarin de laatste nieuwsberichten vermeld staan, waar mensen op kunnen reageren?

Dat is een stuk simpeler dan een Privéberichten-systeem. Ik raad je aan de basis van PHP eerst goed te verkennen en dan die van MySQL, waarin je de inhoud in de database opslaat.

Twee goede tutorials die je kan volgen zijn:
PHP Tutorial
MySQL Tutorial
 
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

09/02/2015 12:42:20
Quote Anchor link
Het betreft een website van een muziekgroep die wel eens optreedt.
Ze willen dan wel eens feedback hebben, (een gastenboek zou ook prima kunnen, heb ik ook al gepakt)
een sfeer alla Twitter, Facebook. (zij kunnen ook een Facebook pagina nemen, heeft zijn beperkingen), modern dus, een gastenboek is wat saai?
Dus: iedereen mag zijn zegje doen, er zal geen misbruik van gemaakt worden.
(Zoiets als bij Elsevier...)
Ik denk dat Aar mij nu wel snapt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 12:46:57
Quote Anchor link
Een nieuwssysteem met reactiemogelijkheid dus, zoals wij hier ook hebben.
het heeft twee functies:

- De 'frontend': De voorkant waarop het nieuws geplaatst wordt, en waar de bezoekers de berichten kunnen bekijken en eventueel erop kunnen reageren.
- De 'backend'. De achterkant waarin de data opgeslagen wordt, met een beheerpaneel waar rechthebbenden nieuwsberichten kunnen toevoegen.

Een kant-en-klaar script ken ik niet, maar met enige kennis van PHP en MySQL is dit wel te maken.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/02/2015 12:48:25
Quote Anchor link
>> Dus: iedereen mag zijn zegje doen, er zal geen misbruik van gemaakt worden.

Sprookjes bestaan niet he. Je kent de wet van Murphy?

Naast de leden van de muziekgroep bestaat er nog een hele grote groep internet gebruikers. En jouw website staat wel online.

Ik kan er niet genoeg op aandringen: Denk om de veiligheid en misbruik!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 12:51:41
Quote Anchor link
Gastenboeken staan bekend om zonder beveiligingen vol gespamd te worden door oostbloklanden en chinezen, en ze zullen geen verschil zien tussen een gastenboek en een nieuwssysteem.

Dan kan ik aanraden om berichten pas na moderatie toe te laten of mensen zich te laten registreren om te mogen reageren.
 
Jitske veldfiets

jitske veldfiets

09/02/2015 14:21:52
Quote Anchor link
Hm. Ik heb ook een gastenboek op een muzieksite: er heeft nog maar 1 persoon iets opgeschreven in een paar jaar tijd!
Facebook: is ook niet anoniem, kan ook de hele wereld zijn zegje op doen...privacy??
Ik zal de gegeven linken bestuderen: ik heb nog nooit iets met PHP gedaan, wordt tijd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 14:24:19
Quote Anchor link
Begin eerst maar eens bij het begin, en ga eerst vooral oefenen. Dan kan je later een berichtensysteem maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.