Bestelformulier werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 13:02:12
Quote Anchor link
Beste forum-leden,

ik ben net begonnen met het leren van PHP. Ik heb een bestelformulier gemaakt, maar als ik het wil versturen, dan komt er geen mail binnen op mijn mailadres [email protected]
Wanneer ik op versturen klik in het formulier, krijg ik wel de bedankt-pagina te zien. Verder geen foutmelding.

Is er iemand die mij kan helpen? Alvast erg bedankt! Want ik zie het niet meer.

Dit is het script met de naam sendresults2.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<?php
//--------------------------Set these paramaters--------------------------

// Subject of email sent to you.

$subject = 'Resultaten van het contactformulier';

// Your email address. This is where the form information will be sent.
$emailadd = '[email protected]';

// Where to redirect after form is processed.
$url = 'http://www.invanobouw.nl/pages/bedankt.html';


function
died($error) {
        // je foutbericht staat hier
        echo "Het spijt ons, vanwege een fout is het formulier niet verzonden. ";
        echo "Deze fout(en) tonen zich hieronder.<br /><br />";
        echo $error."<br /><br />";
        echo "Ga aub terug om de velden correct in te vullen.<br /><br />";
        die();
    }

    
    // validation expected data exists
    if(!isset($_POST['Voornaam']) ||
        !
isset($_POST['Achternaam']) ||
        !
isset($_POST['Email']) ||
        !
isset($_POST['Telefoon'])) {
        died('Het spijt ons, er is een probleem opgetreden bij het verzenden van het formulier.');        
    }

    
    $Voornaam = $_POST['Voornaam']; // verplicht
    $Achternaam = $_POST['Achternaam']; // verplicht
    $Email = $_POST['Email']; // verplicht
    $Telefoon = $_POST['Telefoon']; // verplicht
    
    $error_message = "";
    $email_exp = "^[A-Z0-9._%-]+@[A-Z0-9.-]+\.[A-Z]{2,4}$";
  if(!eregi($email_exp,$Email)) {
      $error_message .= 'Het emailadres is niet geldig.<br />';
  }

    $string_exp = "^[a-z .'-]+$";
  if(!eregi($string_exp,$Voornaam)) {
      $error_message .= 'De voornaam is niet geldig.<br />';
  }

  if(!eregi($string_exp,$Achternaam)) {
      $error_message .= 'De achternaam is niet geldig.<br />';
  }

  $string_exp = "^[0-9 .-]+$";
  if(!eregi($string_exp,$Telefoon)) {
      $error_message .= 'Het telefoonnummer is niet geldig.<br />';
  }

  if(strlen($error_message) > 0) {
      died($error_message);
  }

    $email_message = "Gegevens formulier.\n\n";
    
    function
clean_string($string) {
      $bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
      return str_replace($bad,"",$string);
    }

    
    $email_message .= "Voornaam: ".clean_string($Voornaam)."\n";
    $email_message .= "Achternaam: ".clean_string($Achternaam)."\n";
    $email_message .= "Email: ".clean_string($Email)."\n";
    $email_message .= "Telefoon: ".clean_string($Telefoon)."\n";
    
    

// --------------------------Do not edit below this line--------------------------
$text = "Resultaten van het contactformulier:\n\n";
$space = ' ';
$line = '
'
;
foreach ($_POST as $key => $value)
{

if ($req == '1')
{

if ($value == '')
{
echo "$key is empty";die;}
}

$j = strlen($key);
if ($j >= 20)
{
echo "Name of form element $key cannot be longer than 20 characters";die;}
$j = 20 - $j;
for ($i = 1; $i <= $j; $i++)
{
$space .= ' ';}
$value = str_replace('\n', "$line", $value);
$conc = "{$key}:$space{$value}$line";
$text .= $conc;
$space = ' ';
}

mail($emailadd, $subject, $text, 'From: '.$emailadd.'');
echo '<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="0; URL='.$url.'">';
?>


En dit is de bijbehorende HTML in de pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<form action="http://www.invanobouw.nl/sendresults2.php" method="post" name="Contact-/bestformulier" class="contact-bestformulier" id="Contact-/bestformulier" onsubmit="return formulierTest(this);">
        <strong>Mijn voorkeur gaat uit naar</strong><br />
        <br />
        Soort installatie:<br />
  <select name="Soort installatie" id="Soort installatie">
    <option>Zonnepanelen</option>
    <option>Boilersysteem</option>
    <option>Zonnepanelen en boilersysteem</option>
    <option>Powerglas Bipv systeem</option>
    <option>Overige (bouw)</option>
  </select>
  <br />
  <br />
  <img src="../images/groene_lijn.jpg" width="425" height="4" /> <span class="bestel_cursief">Invullen wanneer u kiest voor zonnepanelen en/of boilersysteem:</span><br />
  <br />
        Type dak:<br />
  <select name="Type dak" id="Type dak">
    <option>Schuin dak</option>
    <option>Plat dak</option>
  </select>
  <br />
  <br />
        Selecteer het aantal panelen:<br />
  <select name="Aantal panelen" id="Aantal panelen">
    <option>6</option>
    <option>8</option>
    <option>9</option>
    <option>10</option>
    <option>12</option>
    <option>14</option>
    <option>15</option>
    <option>18</option>
    <option>24</option>
  </select>
  <br />
  <br />
  <span class="bestel_cursief">Wanneer u kiest voor een boilersysteem:</span><br />
  <br />
Aantal gezinsleden
<input name="Aantal gezinsleden" type="text" id="Aantal gezinsleden" size="27" />
<br />
<br />
  <img src="../images/groene_lijn.jpg" alt="" width="425" height="4" /><br />
        <br />
        <span class="bestel_cursief">Invullen wanneer u kiest voor Overige (bouw):</span><br />
        <textarea name="Overige (bouw)" id="Overige (bouw)" cols="45" rows="5"></textarea>
        <br />
        <br />
        <img src="../images/groene_lijn.jpg" alt="" width="425" height="4" /><br />
<br />
        Gewenste periode van uitvoering<br />
        <textarea name="Uitvoering" cols="45" id="Uitvoering"></textarea>
        <br />
        <br />
        Natuurlijk zijn er ook andere samenstellingen mogelijk. <br />
        Informeer  naar de mogelijkheden. <br />
  <br />
  <br />
  <strong>Vul hier uw gegevens in</strong><br />
  <br />
  <table width="425" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
      <td width="163">Voornaam</td>
      <td width="262"><input name="Voornaam" type="text" id="Voornaam" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Achternaam</td>
      <td><input name="Achternaam" type="text" id="Achternaam" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres</td>
      <td><input name="Adres" type="text" id="Adres" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Postcode / Woonplaats</td>
      <td><input name="Woonplaats" type="text" id="Woonplaats" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mailadres</td>
      <td><input name="Email" type="text" id="Email" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon / Mobiel</td>
      <td><input name="Telefoon" type="text" id="Telefoon" size="37" /></td>
    </tr>
  </table>
  <br />
  <br />
  <label for="Opmerkingen">Bent u een
    <input type="radio" name="radio" id="bedrijf" value="bedrijf" />
    bedrijf of
    <input type="radio" name="radio" id="particulier" value="particulier" style="padding-left: 5px" />
    particulier<br />
    <br />
    <br />
    Opmerkingen</strong></label>
  <br />
        Geeft u hier uw jaarverbruik in kw/uur en het te gebruiken dakoppervlakte per m2 of plaats uw eigen opmerking.<br />
  <textarea name="Opmerkingen" cols="45" rows="5" id="Opmerkingen"></textarea>
  <br />
  <br />
  <input type="submit" name="Verzend" id="Verzend" value="Verzenden" />
  <br />
      </form>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 08/03/2013 13:15:57 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:08:42
 
- SanThe -

- SanThe -

08/03/2013 13:14:53
Quote Anchor link
De function eregi() is antiek.
Niet meer gebruiken dus.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2013 13:27:51
Quote Anchor link
En ik mis een foutafhandeling op je mail() functie.
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 13:43:11
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/03/2013 13:14:53:
De function eregi() is antiek.
Niet meer gebruiken dus.


Wat kan ik daar dan voor in de plaats gebruiken?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/03/2013 13:44:15
Quote Anchor link
preg_match().
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 13:50:32
Quote Anchor link
OK, dat heb ik gewijzigd, maar de mail komt nog steeds niet binnen.
Hoe schrijf ik zo'n foutafhandeling op mijn mailfunctie?
 
Michael R

Michael R

08/03/2013 13:54:19
Quote Anchor link
Gebruik je localhost?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2013 13:56:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// hier je script....
if(mail(......)) { // je mailfunctie
// gelukt, toon hier een melding of redirect..

} else {
// niet gelukt, toon ene foutmelding
}
?>


Pseudocode, je moet dus de bewuste regel even herschrijven....
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 13:58:46
Quote Anchor link
Nee alles gaat via de server waar de website gehost is, bedoel je dat?
 
Michael R

Michael R

08/03/2013 14:01:29
Quote Anchor link
oke, ik zit bij 000webhost.com en bij mij doet mail() het op dit moment ook niet. Misschien is er iets met de mailserver.
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 14:04:00
Quote Anchor link
Ik zie nu dat mijn laatste mail wel binnenkomt, een beetje vertraagd.
Het komt nu goed binnen.
Ik heb alleen de foutafhandeling op mijn mailfunctie nog niet toegevoegd, maar hij werkt iig wel.

Zal ik het goede script nog plaatsen, of is dat niet nodig?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/03/2013 14:07:32
Quote Anchor link
Gebruik goede mailheaders dat is altijd beter dan alleen een From.
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 14:10:31
Quote Anchor link
OK, dank je wel voor de info allemaal!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.