Bestelformulier werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 13:02:12
Quote Anchor link
Beste forum-leden,

ik ben net begonnen met het leren van PHP. Ik heb een bestelformulier gemaakt, maar als ik het wil versturen, dan komt er geen mail binnen op mijn mailadres [email protected]
Wanneer ik op versturen klik in het formulier, krijg ik wel de bedankt-pagina te zien. Verder geen foutmelding.

Is er iemand die mij kan helpen? Alvast erg bedankt! Want ik zie het niet meer.

Dit is het script met de naam sendresults2.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<?php
//--------------------------Set these paramaters--------------------------

// Subject of email sent to you.

$subject = 'Resultaten van het contactformulier';

// Your email address. This is where the form information will be sent.
$emailadd = '[email protected]';

// Where to redirect after form is processed.
$url = 'http://www.invanobouw.nl/pages/bedankt.html';


function
died($error) {
        // je foutbericht staat hier
        echo "Het spijt ons, vanwege een fout is het formulier niet verzonden. ";
        echo "Deze fout(en) tonen zich hieronder.<br /><br />";
        echo $error."<br /><br />";
        echo "Ga aub terug om de velden correct in te vullen.<br /><br />";
        die();
    }

    
    // validation expected data exists
    if(!isset($_POST['Voornaam']) ||
        !
isset($_POST['Achternaam']) ||
        !
isset($_POST['Email']) ||
        !
isset($_POST['Telefoon'])) {
        died('Het spijt ons, er is een probleem opgetreden bij het verzenden van het formulier.');        
    }

    
    $Voornaam = $_POST['Voornaam']; // verplicht
    $Achternaam = $_POST['Achternaam']; // verplicht
    $Email = $_POST['Email']; // verplicht
    $Telefoon = $_POST['Telefoon']; // verplicht
    
    $error_message = "";
    $email_exp = "^[A-Z0-9._%-]+@[A-Z0-9.-]+\.[A-Z]{2,4}$";
  if(!eregi($email_exp,$Email)) {
      $error_message .= 'Het emailadres is niet geldig.<br />';
  }

    $string_exp = "^[a-z .'-]+$";
  if(!eregi($string_exp,$Voornaam)) {
      $error_message .= 'De voornaam is niet geldig.<br />';
  }

  if(!eregi($string_exp,$Achternaam)) {
      $error_message .= 'De achternaam is niet geldig.<br />';
  }

  $string_exp = "^[0-9 .-]+$";
  if(!eregi($string_exp,$Telefoon)) {
      $error_message .= 'Het telefoonnummer is niet geldig.<br />';
  }

  if(strlen($error_message) > 0) {
      died($error_message);
  }

    $email_message = "Gegevens formulier.\n\n";
    
    function
clean_string($string) {
      $bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
      return str_replace($bad,"",$string);
    }

    
    $email_message .= "Voornaam: ".clean_string($Voornaam)."\n";
    $email_message .= "Achternaam: ".clean_string($Achternaam)."\n";
    $email_message .= "Email: ".clean_string($Email)."\n";
    $email_message .= "Telefoon: ".clean_string($Telefoon)."\n";
    
    

// --------------------------Do not edit below this line--------------------------
$text = "Resultaten van het contactformulier:\n\n";
$space = ' ';
$line = '
'
;
foreach ($_POST as $key => $value)
{

if ($req == '1')
{

if ($value == '')
{
echo "$key is empty";die;}
}

$j = strlen($key);
if ($j >= 20)
{
echo "Name of form element $key cannot be longer than 20 characters";die;}
$j = 20 - $j;
for ($i = 1; $i <= $j; $i++)
{
$space .= ' ';}
$value = str_replace('\n', "$line", $value);
$conc = "{$key}:$space{$value}$line";
$text .= $conc;
$space = ' ';
}

mail($emailadd, $subject, $text, 'From: '.$emailadd.'');
echo '<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="0; URL='.$url.'">';
?>


En dit is de bijbehorende HTML in de pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<form action="http://www.invanobouw.nl/sendresults2.php" method="post" name="Contact-/bestformulier" class="contact-bestformulier" id="Contact-/bestformulier" onsubmit="return formulierTest(this);">
        <strong>Mijn voorkeur gaat uit naar</strong><br />
        <br />
        Soort installatie:<br />
  <select name="Soort installatie" id="Soort installatie">
    <option>Zonnepanelen</option>
    <option>Boilersysteem</option>
    <option>Zonnepanelen en boilersysteem</option>
    <option>Powerglas Bipv systeem</option>
    <option>Overige (bouw)</option>
  </select>
  <br />
  <br />
  <img src="../images/groene_lijn.jpg" width="425" height="4" /> <span class="bestel_cursief">Invullen wanneer u kiest voor zonnepanelen en/of boilersysteem:</span><br />
  <br />
        Type dak:<br />
  <select name="Type dak" id="Type dak">
    <option>Schuin dak</option>
    <option>Plat dak</option>
  </select>
  <br />
  <br />
        Selecteer het aantal panelen:<br />
  <select name="Aantal panelen" id="Aantal panelen">
    <option>6</option>
    <option>8</option>
    <option>9</option>
    <option>10</option>
    <option>12</option>
    <option>14</option>
    <option>15</option>
    <option>18</option>
    <option>24</option>
  </select>
  <br />
  <br />
  <span class="bestel_cursief">Wanneer u kiest voor een boilersysteem:</span><br />
  <br />
Aantal gezinsleden
<input name="Aantal gezinsleden" type="text" id="Aantal gezinsleden" size="27" />
<br />
<br />
  <img src="../images/groene_lijn.jpg" alt="" width="425" height="4" /><br />
        <br />
        <span class="bestel_cursief">Invullen wanneer u kiest voor Overige (bouw):</span><br />
        <textarea name="Overige (bouw)" id="Overige (bouw)" cols="45" rows="5"></textarea>
        <br />
        <br />
        <img src="../images/groene_lijn.jpg" alt="" width="425" height="4" /><br />
<br />
        Gewenste periode van uitvoering<br />
        <textarea name="Uitvoering" cols="45" id="Uitvoering"></textarea>
        <br />
        <br />
        Natuurlijk zijn er ook andere samenstellingen mogelijk. <br />
        Informeer  naar de mogelijkheden. <br />
  <br />
  <br />
  <strong>Vul hier uw gegevens in</strong><br />
  <br />
  <table width="425" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
      <td width="163">Voornaam</td>
      <td width="262"><input name="Voornaam" type="text" id="Voornaam" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Achternaam</td>
      <td><input name="Achternaam" type="text" id="Achternaam" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres</td>
      <td><input name="Adres" type="text" id="Adres" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Postcode / Woonplaats</td>
      <td><input name="Woonplaats" type="text" id="Woonplaats" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mailadres</td>
      <td><input name="Email" type="text" id="Email" size="37" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon / Mobiel</td>
      <td><input name="Telefoon" type="text" id="Telefoon" size="37" /></td>
    </tr>
  </table>
  <br />
  <br />
  <label for="Opmerkingen">Bent u een
    <input type="radio" name="radio" id="bedrijf" value="bedrijf" />
    bedrijf of
    <input type="radio" name="radio" id="particulier" value="particulier" style="padding-left: 5px" />
    particulier<br />
    <br />
    <br />
    Opmerkingen</strong></label>
  <br />
        Geeft u hier uw jaarverbruik in kw/uur en het te gebruiken dakoppervlakte per m2 of plaats uw eigen opmerking.<br />
  <textarea name="Opmerkingen" cols="45" rows="5" id="Opmerkingen"></textarea>
  <br />
  <br />
  <input type="submit" name="Verzend" id="Verzend" value="Verzenden" />
  <br />
      </form>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 08/03/2013 13:15:57 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 15:01:56
 
- SanThe -

- SanThe -

08/03/2013 13:14:53
Quote Anchor link
De function eregi() is antiek.
Niet meer gebruiken dus.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2013 13:27:51
Quote Anchor link
En ik mis een foutafhandeling op je mail() functie.
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 13:43:11
Quote Anchor link
- SanThe - op 08/03/2013 13:14:53:
De function eregi() is antiek.
Niet meer gebruiken dus.


Wat kan ik daar dan voor in de plaats gebruiken?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/03/2013 13:44:15
Quote Anchor link
preg_match().
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 13:50:32
Quote Anchor link
OK, dat heb ik gewijzigd, maar de mail komt nog steeds niet binnen.
Hoe schrijf ik zo'n foutafhandeling op mijn mailfunctie?
 
Michael R

Michael R

08/03/2013 13:54:19
Quote Anchor link
Gebruik je localhost?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2013 13:56:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// hier je script....
if(mail(......)) { // je mailfunctie
// gelukt, toon hier een melding of redirect..

} else {
// niet gelukt, toon ene foutmelding
}
?>


Pseudocode, je moet dus de bewuste regel even herschrijven....
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 13:58:46
Quote Anchor link
Nee alles gaat via de server waar de website gehost is, bedoel je dat?
 
Michael R

Michael R

08/03/2013 14:01:29
Quote Anchor link
oke, ik zit bij 000webhost.com en bij mij doet mail() het op dit moment ook niet. Misschien is er iets met de mailserver.
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 14:04:00
Quote Anchor link
Ik zie nu dat mijn laatste mail wel binnenkomt, een beetje vertraagd.
Het komt nu goed binnen.
Ik heb alleen de foutafhandeling op mijn mailfunctie nog niet toegevoegd, maar hij werkt iig wel.

Zal ik het goede script nog plaatsen, of is dat niet nodig?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/03/2013 14:07:32
Quote Anchor link
Gebruik goede mailheaders dat is altijd beter dan alleen een From.
 
Muriel Buis

Muriel Buis

08/03/2013 14:10:31
Quote Anchor link
OK, dank je wel voor de info allemaal!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.