Betaal acount voor criminals

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 volgende »

Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 19:10:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben opzoek naar een betaal acount voor een criminal. Hij moet gebruik maken van http://www.mobilemoney.com als er betaalt is moet er deze code uitworden gevoert:

mysql_query("UPDATE `[users]` SET `betaal`='1' WHERE `login`='{$x->login}'");
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:39:07
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 19:20:00
Quote Anchor link
Dat werkt toch met een validate.asp? Heb je geen (voorbeeld-)code gekregen bij het aanmelden?

Die query toevoegen is het probleem niet, je wilt eerst controlleren of er betaald is.
 

14/03/2006 19:20:00
Quote Anchor link
Criminals? Mij niet gezien!

PS: [users] is een rare naam voor een tabel
Gewijzigd op 14/03/2006 19:21:00 door
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 19:26:00
Quote Anchor link
Ik heb inderdaad een code:

http://www.mobilemoney.com/validate.asp?username=xxx&password=yyy&pincode=zzz&output=valid

En als er betaalt is moet de output 1 zijn. En warom is users een rare naam?
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

14/03/2006 19:30:00
Quote Anchor link
users niet, maar [users] wel, de haakjes moeten weg.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Je weet hoe fsockopen werkt?
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 19:32:00
Quote Anchor link
ik vond [users] wel leuk staan. maar daar ging mijn vraag niet over
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Arjan:
Je weet hoe fsockopen werkt?


Nee sorry
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 19:42:00
Quote Anchor link
Okay, dan maken we het makkelijker... wat levert het volgende op:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
error_reporting(E_ALL);

$filename = "http://www.mobilemoney.com/validate.asp?username=xxx&password=yyy&pincode=zzz&output=valid";
$handle = fopen ($filename, "r");
$content = fread ($handle, 4048);
fclose ($handle);

echo $content;
?>
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Overigens lijkt met mij zwaar omverstandig om op die manier te werken, jou gebruikersnaam en wachtwoord lijkt mij dan door iedereen te lezen als er wat fout gaat...
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 19:47:00
Quote Anchor link
wat is dan volgen jouw een betere oplossing?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 19:51:00
Quote Anchor link
fsockopen en dan zelfs de get er doorheen rammen. Maar kijk eerst maar eens of bovenstaand voorbeeld werkt. Alhoewel het mij raar lijkt als je geen goede voorbeeldcode van dat bedrijf krijgt.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 19:55:00
Quote Anchor link
bij het bovenstaand voorbeeld krijg ik dit:

Warning: fopen(): URL file-access is disabled in the server configuration in /data/members/free/tripod/nl/f/o/x/foxgames/htdocs/worldcrime/test.php on line 5

Warning: fopen(http://www.mobilemoney.com/validate.asp?username=xxx&password=yyy&pincode=zzz&output=valid): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /data/members/free/tripod/nl/f/o/x/foxgames/htdocs/worldcrime/test.php on line 5

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /data/members/free/tripod/nl/f/o/x/foxgames/htdocs/worldcrime/test.php on line 6

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /data/members/free/tripod/nl/f/o/x/foxgames/htdocs/worldcrime/test.php on line 7
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Ik heb het bij ringtonio.nl gedaan. Maar als het hetzelfde werkt, zou het zo kunnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?PHP
$pincode
= ''; //invullen $_GET['pin'] ofzo

//nummers controleren

if (preg_match("/[0-9]$/", $pincode)){            
                
    //nummer controle goed, start verbinding met mobilemoney
    $url = "http://www.mobilemoney.com/validate.asp?username=xxx&password=yyy&pincode=".urlencode($pincode)."&output=valid";
    $result = @implode("",file($url));

    if ($result=="OK"){
        mysql_query("UPDATE `[users]` SET `betaal`='1' WHERE `login`='{$x->login}'");

    }
else{
        //ongeldig pincode id
    }
}
else{
    // ongeldige pincode karakters
}
?>
Gewijzigd op 14/03/2006 19:56:00 door Pieter van Linschoten
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 20:00:00
Quote Anchor link
fopen gaat dus niet werken, je server ondersteund het niet om fopen te gebruiken met een verbinding naar buitenaf.

Kijk eens wat er gebeurd met deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$fp
= fsockopen("www.phphulp.nl", 80, $errno, $errstr, 30);
if (!$fp) {
   echo "$errstr ($errno)<br />\n";
}
else {
   $out = "GET /index.php HTTP/1.1\r\n";
   $out .= "Host: www.phphulp.nl\r\n";
   $out .= "Connection: Close\r\n\r\n";

   fwrite($fp, $out);
   while (!feof($fp)) {
       echo fgets($fp, 128);
   }

   fclose($fp);
}

?>
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 20:09:00
Quote Anchor link
Arjan:
fopen gaat dus niet werken, je server ondersteund het niet om fopen te gebruiken met een verbinding naar buitenaf.

Kijk eens wat er gebeurd met deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$fp
= fsockopen("www.phphulp.nl", 80, $errno, $errstr, 30);
if (!$fp) {
   echo "$errstr ($errno)<br />n";
}
else {
   $out = "GET /index.php HTTP/1.1rn";
   $out .= "Host: www.phphulp.nlrn";
   $out .= "Connection: Closernrn";

   fwrite($fp, $out);
   while (!feof($fp)) {
       echo fgets($fp, 128);
   }

   fclose($fp);
}

?>


Helemaal niks
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 20:15:00
Quote Anchor link
Zet er eens boven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(E_ALL);


Ik krijg het gevoel dat je een server hebt die niks/weinig ondersteund.
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 20:21:00
Quote Anchor link
ik maak gebruik van de gratis server van lycos
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 20:25:00
Quote Anchor link
Okay... dan word het moeilijk ben ik bang. Ik vind het ook wel een beetje vreemd, je wilt wel geld verdienen aan *insert wat je maakt/doet/whatever* maar je wilt er geen geld aan uitgeven.

Ik ben in ieder geval door de mogelijkheden heen.
 

14/03/2006 20:25:00
Quote Anchor link
Dan is het slimmer om een localhost servertje te runnen of het enorme bedrag van 1,50 tot 4 euro per maand voor een serieuse host uit te trekken.

Voor een goede tutorial over het installeren van een eigen server: klik hier
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 20:39:00
Quote Anchor link
Das een goede, wie heeft die eigenlijk gemaakt :+.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.