Betaal acount voor criminals

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Willem Jan Z

Willem Jan Z

14/03/2006 20:55:00
Quote Anchor link
Geen idee, ookal lijkt die foto daarzo, wel een beetje op die jij ook bij je bericht hebt staan...
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 11:45:21
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 20:57:00
Quote Anchor link
Dus niemand heeft een kant en klaar script liggen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 20:58:00
Quote Anchor link
Ik heb zelfs 2 kant en klare scripten voor je gemaakt. Jou server ondersteund beide niet, en echt veel andere opties zijn er volgens mij niet... Maar dat zei ik net toch ook al?
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

14/03/2006 21:02:00
Quote Anchor link
klop, maar je weet maar nooit. Weet iemand een goede host? die wel alles ondersteunt...
 
Eris -

Eris -

14/03/2006 21:21:00
Quote Anchor link
Lycos onder steund en externe verbindingen...
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Heb je mijn optie al geprobeerd? op bladzijde 1
 
Marien xD

Marien xD

14/03/2006 21:26:00
Quote Anchor link
met implode moet het werken. Daar werk ik ook mee. Dat is ook het code voorbeeld op mobilemoney volgens mij...
 
Cake Masher

Cake Masher

14/03/2006 21:28:00
Quote Anchor link
http://www.game-clans.nl/link/pincode.php

bedoel je zo iets?

das namelijk niet egt moeilijk..

en ff een nadeel over lycos.. niet alles werkt daarop.. ik had een script die deed het niet.. tewijl hij het wel op een andere site deed (zelfde script niets aangepast )
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/03/2006 21:28:00
Quote Anchor link
implode doet weinig, je moet kijken naar die file() erachter. Maar daar heb je nogsteeds de fopen wrappers voor nodig, en die zal lycos niet ondersteunen.
 
Cake Masher

Cake Masher

14/03/2006 21:32:00
Quote Anchor link
hmm het script dat ik gebruik (link boven post van arjan)

gebruikt geen fopen.. hij verlikt het zeg maar naar de site.. en krijgt dan weer een seintje terug van als de pincode wel of niet klopt.. Zo kan je je eige error pagina's ook toe voegen..
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 21:35:00
Quote Anchor link
Maar dat script is volgens mij overal verkrijgbaar...
Ik heb het ook op me GOK website xD
Maar ik zit niet bij mobilemoney, dus weet ik niet of het werkt.

En rick, het gaat geloof ik alleen om de verificatie van de pincode, de rest van het script moet je zelf bouwen (als dit nog niet gebouwd is, zoals dat bannerscript) :p
 
Cake Masher

Cake Masher

14/03/2006 21:38:00
Quote Anchor link
Jah dat klopt.. ik heb de rest er bij gezet :P

maar ag.. toch wel handig.. en dan kan je ook zo make dat iemand een paarkeer moet belle voordat hij word doorgekoppelt..
 
Cake Masher

Cake Masher

14/03/2006 21:41:00
Quote Anchor link
ik zal hem ff opene.. mischien hebben jullie er wat aan.... ik zal code ook ff poste :P
 
Cake Masher

Cake Masher

14/03/2006 21:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

$rtlo
= 23783;            // Je RT layout code!
$test = 1;                // Zet hem op 0 en hij is actief! staat hij op 1 dan word de pincode niet gecheckt dus is hij automatish goed gekuurt
 
 
$sent = ($sent) ? $sent : $_GET["sent"];
$pincode = ($pincode) ? $pincode : $_GET["pincode"];
$username = ($username) ? $username : $_GET["username"];

if (!$sent) {
        echo "<center>";
        echo "<form method=post>\n<input type=hidden name=sent value=1>\n";
        echo "Om je aantal credits op te waarderen bel je naar <b>0909-8356</b>";
        echo " (&euro; 1,30 per gesprek).\n<br>";
        echo "Vul hieronder de 6-cijferige pincode in die je krijgt tijdens ";
        echo "het bellen in, en druk op OK:\n<br><br>";
        echo "<table>";
        echo "<tr><td><b>Website Gegevens</b></td>";
        echo "<tr><td>Pincode: &nbsp;*</td>";
        echo "<td><input name=pincode maxlength=6 size=6><a href=\"javascript://\" onClick=\"help()\">?</a></td></tr>\n";  
        echo "<tr><td></td><td><input type=submit value=\" OK \"></td></tr>\n";
        echo "</form>\n";
        echo "</center>";
        
}
elseif (!$pincode) {
    
        die ("<center>Pincode is niet ingevult!<br>Klik <a href=\"javascript:history.back(1)\">hier</a> om trug te gaan</center>");
             
        
}
else {
        $code =  $pincode;
        $co = "31";
        $url = "http://www.ringtonio.nl/mp?test=$test&co=$co&rtlo=$rtlo&code=".urlencode($code);
        $result = @implode("",file($url));

        if (!$result) {
            die ("<center>Je betaalcode kan momenteel niet gecontroleerd worden, probeer het later nog eens.</center>");
        }
else {
            if (substr($result,0,2)=="OK") {
                        
                        // je script als de pincode klopt
                        
               } else {  
                    die ($result);    // Laat foutcode zien
                }
        }
 }

?>




Weet nou ook niet zeker als hij het nu nog doet..
heb wwat zitte veranderen.. alles weg gehaald op de pincode na..

maar jammer genoeg werkt hij op ringtonio.nl
als je hem gebruikt verander dan
$rtlo = 23783;

naar je eige TR code (krijg je bij je accound)
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 21:51:00
Quote Anchor link
// Je RT layout code!

Jij gebruikt ringtonio... is neit hetzelfde als Mobilemoney
Gewijzigd op 14/03/2006 21:51:00 door Pieter van Linschoten
 
Cake Masher

Cake Masher

14/03/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Wat ik zij was dus:

maar jammer genoeg werkt hij op ringtonio.nl
 
Cake Masher

Cake Masher

14/03/2006 21:53:00
Quote Anchor link
wat is het verschil eigelijk?

Betaald Mobilemoney beter? zo ja.. dan mot ik die ook ff hebbe :P
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

15/03/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Ik heb ook maar even naar mibilemony gemailt en ik kreeg dit terug:

Beste Pepijn,



Het komt neer op het volgende:

- Je maakt een Micropayment product aan van het type “Alleen betaling”, met validatie op “Handmatig”

- Vul hierbij de nodige productgegevens in. Zo kun je bij de CONTENT_HTML een IFrame source opgegeven waarin je een PHP/ASP/etc pagina van jou laad. Bijvoorbeeld:
<IFrame src=http://www.jouwserver.nl/processorder.php?pincode=[PINCODE]&validationcode=[VALIDATIONCODE] width=0 height=0>

- Vervolgens wordt de opgegeven HTML tekst/code geladen op het moment dat er een bestelling heeft plaatsgevonden. De [PINCODE] en [VALIDATIONCODE] worden automatisch door ons vervangen. De pincode door de code die aan de betaling gekoppeld is, de validationcode door de waarde van de ‘validationcode’, mits je deze hebt meegegeven bij de aanroep naar ‘salespopup.asp’ (door middel van een extra parameter).

- De “processorder.php” kun je vervolgens de noodzakelijk acties laten uitvoeren: o.a. valideren van de pincode d.m.v. ‘validate.asp’, toekennen van credits aan een gebruikersaccount, etc.

Weet iemand hoe ik processorder.php in moet stellen?

@rick. Ik weet niet of mobilemoney beter betaalt maar het werkt gewoon erg fijn
Gewijzigd op 15/03/2006 20:15:00 door pepijn van gastel
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/03/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Rick:
$result = @implode("",file($url));


Wat was het probleem ook alweer?
Gewijzigd op 15/03/2006 20:24:00 door Willem Jan Z
 
Pepijn van gastel

pepijn van gastel

15/03/2006 20:31:00
Quote Anchor link
Willem-Jan:

Wat was het probleem ook alweer?


Nu is er geen probleem meer :)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.