Beveiliging tegen F5

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
Jens

Jens

21/03/2008 17:52:00
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik zou iets moeten vinden waardoor gebruikers van mijn website als ze de functie "Vernieuwen - F5" gebruiken, omgeschakeld worden naar een pagina die ik kan instellen, bv de home-pagina. Heeft iemand een idee?

Dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:23:17
 
Frank -

Frank -

21/03/2008 17:55:00
Quote Anchor link
Vergeet dit maar gerust, mijn F5 is van mij, daar blijf jij vanaf.

Maar wat is jouw eigenlijke probleem? Ik kan me haast niet voorstellen dat je per definitie een hekel hebt aan F5, dat zou discriminatie zijn t.o.v. F6 en F7, etc.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/03/2008 17:58:00
Quote Anchor link
Misschien kun je op F1(helptoets) drukken Jens, die heeft altijd een oplossing :D
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2008 18:01:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 21.03.2008 17:55:
... Ik kan me haast niet voorstellen dat je per definitie een hekel hebt aan F5, dat zou discriminatie zijn t.o.v. F6 en F7, etc.

Hahaha, lol. :-)
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 18:21:00
Quote Anchor link
Met header() kun je de gebruiker naar een andere pagina sturen. Hierdoor ben je dus op een nieuwe pagina waar f5 de pagina niet meer ververst en dus de post gegevens nog een keer stuurt. Dit is wellicht je oplossing
 
Jens

Jens

21/03/2008 18:59:00
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if('je formulier is met succes verwerkt'){
        header('Location: home.php');
    }

?>


Mijn glazenbol is niet verder toereikend. De rest zul je toch echt zelf in moeten vullen. Het hele header() verhaal had je natuurlijk zelf op kunnen zoeken
 
Mitchelp

Mitchelp

21/03/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Jens schreef op 21.03.2008 18:59:
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>


Is dit een grapje??


Dit bedoelt hij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
header("Location: voltooid.php");

Hier je post gegevens
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchelp
 
Jens

Jens

21/03/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Mitchelp schreef op 21.03.2008 19:02:
Jens schreef op 21.03.2008 18:59:
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>


Is dit een grapje??


Dit bedoelt hij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
header("Location: voltooid.php");

Hier je post gegevens


Dat grapje heb je goed opgemerkt.
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:10:00
Quote Anchor link
Ik geloof er niks van
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

21/03/2008 20:01:00
Quote Anchor link
if($f5 != '1')
{
je site
$f5 = '1';
}
else
{
header(loacation: lala.php);
}

Zo krijg je bij een refresh gewoon dat hij naar een andere pagina word gestuurd.
Zorg wel dat je op die andere pagina de variable weer unset, in het geval dat je het vaker gebruikt.
 
Vincent

Vincent

21/03/2008 20:53:00
Quote Anchor link
Nico je maakt nu een grapje toch ofniet?
 
> Dice

> Dice

21/03/2008 22:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?PHP
// Start session
session_start();

// Set Vars
$F5 = $_SESSION['F5'];

if(!$F5=="Niet_Mogelijk"){
   // Eerste keer dat je de pagina laad
    
   // Maak een session aan

   $_SESSION['F5'] = "Niet_Mogelijk";
}
else{
   /* Laad Site niet zien of geef een header oid aan
       Let wel op dat je de sessie stopt of aanpast zodat
       de pagina later weer gezien kan worden */

   print("U kunt deze site maar 1 keer bekijken");
}

?>


Ik zou wel een Session gebruiken ipv een normale $var ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door > Dice
 
- -

- -

21/03/2008 23:44:00
Quote Anchor link
Maar als je dit op al je pagina's wilt toepassen, zul je het toch anders moeten aanpakken. Bijvoorbeeld door de $_SERVER['REQUEST_URI'] op te slaan in je sessie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

    session_start();
    
    $last = isset($_SESSION['last']) ? $_SESSION['last'] : null;
    $to = '/index.php'; // Denk om die / ervoor: het moet exact hetzelfde zijn als de REQUEST_URI die je krijgt op die pagina.
    
    if($last == $_SERVER['REQUEST_URI'] && $to != $last)
    {

        header('Location: '.$to);
        exit();
    }

    else
    {
        $_SESSION['last'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];
    }

    
    // Hier de rest van je pagina.
    
?>


Die check of $to anders is dan $last is om een oneindige doorverwijsloop te voorkomen. Als hij steeds maar blijft doorverwijzen naar dezelfde pagina, lijkt het natuurlijk net of je refresht, en dat willen we voorkomen.
 
Frank -

Frank -

21/03/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Wat is nu het daadwerkelijke probleem? F5 is geen probleem, dat is gewoon functionaliteit van de browser. Daar heb jij niet aan te komen, ongeacht de problemen die in jouw systeem zouden kunnen ontstaan. Jij hebt gewoon deze problemen op te lossen en daarmee klaar.

Grappenmakers die een forum met dubbelposts willen volspammen, kun je zeer eenvoudig wegdrukken, in een sessie kun je van alles bijhouden, ook hun vorige pagina, in een database kun je een UNIQUE gebruiken, etc. etc. Er zijn diverse mogelijkheden om echte problemen in je systeem te onderdrukken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.