Beveiliging tegen F5

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »
Jens

Jens

21/03/2008 17:52:00
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik zou iets moeten vinden waardoor gebruikers van mijn website als ze de functie "Vernieuwen - F5" gebruiken, omgeschakeld worden naar een pagina die ik kan instellen, bv de home-pagina. Heeft iemand een idee?

Dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 11:22:31
 
Frank -

Frank -

21/03/2008 17:55:00
Quote Anchor link
Vergeet dit maar gerust, mijn F5 is van mij, daar blijf jij vanaf.

Maar wat is jouw eigenlijke probleem? Ik kan me haast niet voorstellen dat je per definitie een hekel hebt aan F5, dat zou discriminatie zijn t.o.v. F6 en F7, etc.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/03/2008 17:58:00
Quote Anchor link
Misschien kun je op F1(helptoets) drukken Jens, die heeft altijd een oplossing :D
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2008 18:01:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 21.03.2008 17:55:
... Ik kan me haast niet voorstellen dat je per definitie een hekel hebt aan F5, dat zou discriminatie zijn t.o.v. F6 en F7, etc.

Hahaha, lol. :-)
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 18:21:00
Quote Anchor link
Met header() kun je de gebruiker naar een andere pagina sturen. Hierdoor ben je dus op een nieuwe pagina waar f5 de pagina niet meer ververst en dus de post gegevens nog een keer stuurt. Dit is wellicht je oplossing
 
Jens

Jens

21/03/2008 18:59:00
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if('je formulier is met succes verwerkt'){
        header('Location: home.php');
    }

?>


Mijn glazenbol is niet verder toereikend. De rest zul je toch echt zelf in moeten vullen. Het hele header() verhaal had je natuurlijk zelf op kunnen zoeken
 
Mitchelp

Mitchelp

21/03/2008 19:02:00
Quote Anchor link
Jens schreef op 21.03.2008 18:59:
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>


Is dit een grapje??


Dit bedoelt hij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
header("Location: voltooid.php");

Hier je post gegevens
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchelp
 
Jens

Jens

21/03/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Mitchelp schreef op 21.03.2008 19:02:
Jens schreef op 21.03.2008 18:59:
Ik begrijp wat je bedoelt Crispijn, maar ik zoek écht een code dat de gebruiker naar bv de homepage wordt gestuurd wanneer hij op F5 drukt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
if($gebruiker-drukt-op-F5 == 1) {
header(home.php)
}

?>


Is dit een grapje??


Dit bedoelt hij:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
header("Location: voltooid.php");

Hier je post gegevens


Dat grapje heb je goed opgemerkt.
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:10:00
Quote Anchor link
Ik geloof er niks van
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

21/03/2008 20:01:00
Quote Anchor link
if($f5 != '1')
{
je site
$f5 = '1';
}
else
{
header(loacation: lala.php);
}

Zo krijg je bij een refresh gewoon dat hij naar een andere pagina word gestuurd.
Zorg wel dat je op die andere pagina de variable weer unset, in het geval dat je het vaker gebruikt.
 
Vincent

Vincent

21/03/2008 20:53:00
Quote Anchor link
Nico je maakt nu een grapje toch ofniet?
 
> Dice

> Dice

21/03/2008 22:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?PHP
// Start session
session_start();

// Set Vars
$F5 = $_SESSION['F5'];

if(!$F5=="Niet_Mogelijk"){
   // Eerste keer dat je de pagina laad
    
   // Maak een session aan

   $_SESSION['F5'] = "Niet_Mogelijk";
}
else{
   /* Laad Site niet zien of geef een header oid aan
       Let wel op dat je de sessie stopt of aanpast zodat
       de pagina later weer gezien kan worden */

   print("U kunt deze site maar 1 keer bekijken");
}

?>


Ik zou wel een Session gebruiken ipv een normale $var ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door > Dice
 
- -

- -

21/03/2008 23:44:00
Quote Anchor link
Maar als je dit op al je pagina's wilt toepassen, zul je het toch anders moeten aanpakken. Bijvoorbeeld door de $_SERVER['REQUEST_URI'] op te slaan in je sessie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

    session_start();
    
    $last = isset($_SESSION['last']) ? $_SESSION['last'] : null;
    $to = '/index.php'; // Denk om die / ervoor: het moet exact hetzelfde zijn als de REQUEST_URI die je krijgt op die pagina.
    
    if($last == $_SERVER['REQUEST_URI'] && $to != $last)
    {

        header('Location: '.$to);
        exit();
    }

    else
    {
        $_SESSION['last'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];
    }

    
    // Hier de rest van je pagina.
    
?>


Die check of $to anders is dan $last is om een oneindige doorverwijsloop te voorkomen. Als hij steeds maar blijft doorverwijzen naar dezelfde pagina, lijkt het natuurlijk net of je refresht, en dat willen we voorkomen.
 
Frank -

Frank -

21/03/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Wat is nu het daadwerkelijke probleem? F5 is geen probleem, dat is gewoon functionaliteit van de browser. Daar heb jij niet aan te komen, ongeacht de problemen die in jouw systeem zouden kunnen ontstaan. Jij hebt gewoon deze problemen op te lossen en daarmee klaar.

Grappenmakers die een forum met dubbelposts willen volspammen, kun je zeer eenvoudig wegdrukken, in een sessie kun je van alles bijhouden, ook hun vorige pagina, in een database kun je een UNIQUE gebruiken, etc. etc. Er zijn diverse mogelijkheden om echte problemen in je systeem te onderdrukken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.